RoSa Ohoho! ![]()
Čas vánoční...
Garfie na tom je dobře vidět, jaké mají představy o snehu a jeho výšce Japonci a jaké my.

EDITH4B Hustý!
To je jako z americkýho filmu!
Garfie jo, letos trochu přehráním ![]()
Garfie a ty to máš krásný!Moc se mi líbí skříňka,jak výzdoba,tak sama o sobě ![]()
EDITH4B Děkuju, skřínka je nějaký poslední výprodej už ani nevím kde, muž ji chtěl do dílny! ![]()
Garfie no do dílny by jí byla věčná škoda!
EDITH4B Jé to jsem kdysi taky dělávala. Pak mne to přešlo, s miminem, když bylo fajn mít zábradlí funkční. A už jsem se k tomu nevrátila.
A vůbec žasnu, jak už máte všechny nachystáno. Já ani ťuk. Bůh ví, jestli bude včas aspoň ten věnec. Poslední roky ho zdobila mladší dcera, když jsem se ptala, jestli ho zase bude chtít vytvořit, zabručí "můžu". Tož nevím.
Sweet Potato ja taky ani ťuk, akorát bordel a navíc jsem nemocná ![]()
Já jsem tady pod vlivem všech věnců koupila to slaměné kolečko. Ale jak a kdy na to dostanu větvičky netuším. Mám představu, akorát tuším, že ji moje ruce neumětela nezvládnou realizovat.
EDITH4B krásný zábradlí a krásná podlaha![]()
Díky za inspiraci na perníčky, musela jsrm to zkusit, jednoduché a líbí se nám to. Akorát tohle je tak na vikend..
monis děkuju ![]()
Sweet Potato funkční zábradlí máme na druhé straně
Toto nikdo z nás nepoužívá
Garfie Garfie viktorka_od splavu Pinot Noir Krásný svícny a věnce.
letolet to je krasny vzor, si robila s foliou ako v recepte? Kde sa to kupuje?
Blížící advent jsem zahájila válením se v posteli, popíjením kávy, požíráním oříšků a sledování Pána prstenů. Večer dodělám ukrajinský obrázek, jinak totální chill, protože by mě ta kupa povinností už sežrala. Prostě všechno do pondělí počká.![]()
Mrakoplas folii ne, použila jsem dřevěný vzorovaný valecek. Kupovala jsem ho loni, na rukojeti má vyraženo sladkavanilka.cz
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY