Renusatko na tom tvém odkazu na perníčky jsem nenašla návod, postup.
Čas vánoční...
Nachystáno mám, ale neboj. není to příznak ničeho dobrého. mám nervy na pochodu a u tohoto si fakt odpočinu. Spala jsem jak mimino. ![]()
Ještě mám vymyšlené místo na dva věnce a jedno zátiší se svíčkou. To budu delat dnes večer. Kam budú dávať další výtvory nemám tušení. ![]()
Tak Betty Musíš si kliknout nahoru na ten recept, na odkazu je jen fotka jak to má vypadat.
Kan aha, děkuji
Díky za inspiraci na perníčky, musela jsrm to zkusit, jednoduché a líbí se nám to. Akorát tohle je tak na vikend..
Super, myslím, že to taky ušetří nervy se zdobením a máš je krásné.
Tak Betty návod jsem dávala bez obrázku, ale kdekoliv na netu, Perníčky s dřevěným dekorem
EDIT, tak jsem si nevšimla, že se otevírá obrázek, ale vedle něj je zpět na recept, tak přes to se tam dostaneš.
Jde to, podle příspěvku letolet, i s dřevěným válečkem, dle mého s čímkoliv vzorovaným a nebo jen potřít silikonovou mašlovačkou...kakao, voda. Pro zvýraznění vzoru udělat světlejší těsto na perníky a potřit vykrájené perníky před pečením.
Renusatko Díky a ano, odpadly nervy s polevou a děcka to bavilo, protože to šlo rychle.
Sweet Potato ja taky ani ťuk, akorát bordel a navíc jsem nemocná
to jsme na tom stejně, mám atb a vůbec žádný elán něco dělat
viktorka_od splavu Tak to ja jsem se z bytu ani nehla. Manzel je na vikend pryc a my s deckama si muzem dovolit nedelat nic a nikdo to nekomentuje, to je neco tak strasne dokonalyho...![]()
Luna ja vubec neumim doma chillovat. Furt si namlouvam, ze to je tim, ze na to nemam mistnost, ale je to v nastaveni mysli. Takze predsevzeti mam vymysleny![]()
Gatita Tak to ja kdybych nemusela, tak se asi navzdy zavru v byte a kreslim a piju kafe, jen jsem si to nechtela priznat. No bohuzel, jsem nespolecenska. Nebo aspon mam takove obdobi.
líbí se vám, jak bliká strom na Staroměstském náměstí? ![]()
a vyjely vánoční tramvaje ![]()
RoSa takhle divně blikal i loni ne?
RoSa Já blikající stromy ani domy ani okna nemusím. Nazdobený se mi líbí, blikání bych za sebe vynechala.
Tak u nás se Vigo nadřel, ale má hotovo
. Svíčky, presně z tohoto důvodu, mám LED q uprostřed věnce Nejsem zvědavá na hořící kočky.
viktorka_od splavu RoSa Ty jo, to je super, tak to je chci taky ten pravdu jako má Viktorka! Odkud to vite? To se bude líbit i dětem, oblíbené barvy. Jen klasicky tu první nestihame no! Jako každej rok:-D.
My jsme měly tak super den, konečně mám partaky na svoje záliby, kafe, kultura, nákupy:-D.
RoSa to blikání je úplně hozný, člověk vidí vždycky jen kousek stromu. Blikání teda obecně je zlo.
a ted se priznejte, kdo mi vykoupil vsechny male kasmirove ponozky na tom Gobi, tolik jich tam bylo druhu a barev a dneska ani n
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY