andulka01 nám blika strom před domem, ale tak roztomile jakoby se třpytil.
Z druhé strany blikají vetnamci a to je teda neštěstí, jesteze nemáme nikdo sklony k epilepsi.
andulka01 nám blika strom před domem, ale tak roztomile jakoby se třpytil.
Z druhé strany blikají vetnamci a to je teda neštěstí, jesteze nemáme nikdo sklony k epilepsi.
My máme taky hotovo. S tou květinářskou hmotou to šlo výborně. Akorát jsme to trochu přehnali a skoro se nám nevejde na stůl ![]()

Evaeva krásný ![]()
Pokračování. Tento je jen přestrojení od loňska, hrozně se mi líbil, celý rok tam byl, tak dostal akorát nové větve.

A tohle bude asi na dveře, ale musí to pověsit zítra chlap, je dost velký, váží asi 3kg.

continuity ty jedeš! nechceš si s tim otevřít živnost? teda tady mezi náma jen...
Evaeva ten je!
RoSa
to třpytění mi nevadí, takové to jemné pohasínání a rozsvěcování, postupné, ne ostré přechody. Ale ty bláznivé blikače nesnáším, a to mi to naštěstí taky nevadí. Kdysi, když jsem bydlela ve městě, měli ty blikací světýlka hodně lidi v oknech paneláku naproti, nechápala jsem, jak to tam snesou, celé večery.
continuity ty tvoje věnce jsou úžasné, opravdu
Nemůžu najít 2/3 vánočních ozdob a potřeb
kam jsem to dala?
Renusatko děkuji
continuity místa mám dost - neřikej dvakrát! ![]()
ráda odkoupím, zn.: svíčky a zápichy mám kdyžtak svoje, kdyby došly
continuity kdybys byla blíž, klidně bych se stavila a něco odkoupila, fakt. Parádní to máš.
continuity tyjo, asi si na příští rok objednám u tebe :) u nás zdobil syn ve velkým. Sundala jsem krabice, abych našla světýlka a už to jelo. Naplnil truhlík za oknem, navěsil na všechny háčky, úchytky a kliky nesourodé ozdoby na stromeček, ve svojí dětské kuchyňce si vyrobil betlémek z dřevěných ozdobiček a na polici jsme naskládali lesní zvěř na cestě za Ježíškem. Krása střídá nádheru ![]()

kdysi jsem si nechávala každej rok dělat na Újezdě v květinářství (dej mu PánBu věčnou slávu...) krásný obrovský adventní věnce... měly tak metr v průměru, fialový mašle a svíčky, nahoru čtyři široký stuhy sbíhající se do háčku na zavěšení na strop/trám... krásný byly, škoda, že nemám fotku žádnou... ![]()
edit: takhle nějak

a nevíte, kde prodávají takový ty obrovský trsy jmelí? míval je stánek u zastávky tramvaje na Andělu, taky zmizel...
RoSa já chodívám k Jindřišské věži.
continuity na jmelí?
RoSa nebyla bys spokojená. ty klasické adventní moc neumím, svíčky mám vždy křivě. musím tudíž různě improvizovat, navíc u dekorací na stůl hřeším na to, že s tím nemusím nikam chodit. Ono to občas i samo různě opadáva, to by na prodej vážně nešlo.
Jinak nádherné věnce teď vídám všude po Praze. Třeba ty domečky jsou od Chládka z loňska. I u nás v květinářství mají lecos).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.