RoSa jo,na jmelí. Prodávají tam stromečky a zároveň fakt obří kusy jmelí. Naučil mě to muž ( čímž se téhle milé povinnosti, kdy vlečeš domů pětikilovy křehký keř metrem, zbavil).
Čas vánoční...
Taky jsem se do toho při dnešní inverzi pustila

berush Nádherný! ![]()
Dcera chce mít uprostřed věnce andělské zvonění ![]()
RoSa Včera byly u Sv Jindřicha
Taky jsem se do toho při dnešní inverzi pustila
Nádhera!
Všechny jste strašně šikovné.
berush no to je top! Mě ta tradiční zeleno, červeno-zlatá přijde hrozně vulgární a tohle je vážně krása. Nejen barvou ale ta aranž i použitý material ![]()
Ještě otázka, jak vydrží ten eucalypt dlouho?
Sweet Potato Já třeba na tohle nejsem vůbec, strašně mě tady to pičičandování nebaví. ![]()
rozarka uschne a je suchý, vypadá pořád skoro stejně. Ale aby vydržel čerstvý, potřebuje vodu.
rozarka co je tak hrozně vulgarniho na zeleno,červeno, zlatá na adventnim venci? Mně ee líbí všechny dekorace, které tu proběhly.
Tak Betty na mě je to hodně. To neznamená, že někomu chci vnucovat svůj vkus. Ale nemám ráda ani barevná světýlka.
continuity dík, já jsem ho zatím neměla, ale líbí se mi, tak je dobré vědět
Luna já nevím nic špatného na tom si věnec koupit, stejně jako cukroví.
Mě to strašně baví, tak mi přijde jako blbost outsourcovat zrovna tohle, ale klidně si třeba nechám zabalit dárky, když nám tu možnost.
continuity No ja proste recykluju![]()
Ten venec mam x let, letos manzel koupil obri svicky, takze jsem to omotala retezem.
Proste ja jedu takovy Pat&Mat design. A to druhe vytvorila dcera v druzine.

Luna Ty jsi můj člověk :-).
continuity dokonce není ani nic špatného věnec vůbec nemít ![]()
Já Vánoce miluji, od dětství to byly (na rozdíl od Velikonoc, jejichž pohanskou část tradic s pomlázkou a podobně upřímně nesnáším) moje nejoblíbenější svátky. Vyrůstala jsem a žiju v naprosto nesportovní rodině, takže tohle byla jediná příležitost, jak něčím prozářit hnusnou zimu: spousta knížek, zásoby cukroví, v dospělosti i alkoholu a kávy, vzájemné návštěvy. Ideálem pro mě dodnes je, když s výjimkou těch návštěv můžu strávit klidně celý týden zalezlá doma. A s tím souvisí i nutkavá potřeba rozmetat po celém bytě hromady jehličí a ozdob, zbožňuji vánoční výzdobu, ale bez plastových ozdob, blikajících světýlek, bez sobů a santovských čepic.
Adventní věnec jsem objevila až po roce 1989, všechny ozdobné části (s výjimkou přírodnin, které za tímto účelem průběžně sbírám do kapsy během podzimních procházek) se každoročně opakují, mají už téměř rituální význam. Tohle je letošní fotka, ale loňský vypadal úplně stejně.

Já myslím, ze povinný to není. To nejvíc, co člověk může, je věnovat čas/peníze jen do toho, co ho naplňuje.
Ja mám letos nějakou přírodní náladu, takže zelená, červená a všechny odstíny hnědé. Ty vysoký svice se hrozně blbě fotí a nenasla jsem čtvrtej napichovák, nevím, jak je to možný
Mají je někde po jednom, nevíte?

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY