baltik Tornádo mě pobavilo
.
Čas vánoční...
Sweet Potato prave som dopiekla a tvoje su oproti mojim majsterstik! Ani foto sem nejdem davat. A to som si myslela, ze to je aj pre takych gramblosov ako ja ![]()
Kan To je dobrý. ![]()
Mrakoplas Však já nafotila ty nejpovedenější. ![]()
Sweet Potato no a co myslis, ze som fotila ja?
Ale aj tie su uplni chudaci oproti tvojim. Nevadi, deti sa zabavili a dokonca chory mladsi dva zjedol, prve jedlo dna ![]()
Mrakoplas To je hlavní.
Kúpili sme pernikovu chalupku v DM, tj upecene kusy, ozdoby - lentilky a zele cukríky. Mojou jedinou prácou bolo vyrobiť lep z prásk.cukru (aj ten bol v balení) a vody. A nič. Nevyšlo to. Prosím vás, ako to čo najjednoduchšie zlepit???
Taková blbost.
K těm perníčkům. Myslíš, že bych ten reliéf udělala i s protiskluzovou folii do zásuvek od Ikea? Mám ji víc než spotřebuji do zásuvek a jsou to puntíčky! :D A jak to šlo po vyválení z toho plátu dolů?

Kan Já to dělala přes fólii na fimo. Jsou to malé aršíky, tak mezi A5 a A6. Dolů to šlo dobře, vždycky mi čouhal nějaký roh, za který to šlo chytit.
Tu šuplíkovou taky mám, mohlo by to snad jít.
letfenixa Karamelem.
Cukrovou nám to nikdy nedrželo.
Kdysi jsme je ve školce slepovaly ve velkém, paní učitelka v zoufalství navrhovala glue gum. ![]()
Torrah ježiš, teraz to píšeš??? Dinosaurov máme na každom polkroku!
Sweet Potato a to ako? Roztopit cukor? Ci Salko?
Nuž, synator spomínal, ako to robili Pat a Mat - pribili klincami. Bola som krok od toho.
Ty perníčky jsou tak hezky, ale mně se nevyvedla teď snad pětkrát za sebou ani ty běžné:-D. Je to tvrdý jako kámen a ještě mi to hrozně vyběhne nahoru...
Karja Perníčky nesmí být v troubě dlouho, potom jsou opravdu tvrdé hodně.
Renusatko To nemám, ony i hodně vyskočí, tam je nějaka vetsi chyba. Já zkusím mámu ať mi udělá těsto a tím to vyzkouším, nebo třeba bude hotové někde k zakoupení.
Nedelate někdo třeba nějakou zdravejsi verzi cukroví? Nemyslím, úplně ta dárková třeba, to mi přijde docela takové agresivní na zuby.
letfenixa ještě jeden pokus s bílkem a spoustou cukru moučka? Ale fakt hodně, aby to bylo jak beton.
Karja čokokrosies
Cornflakes se nasypou do coko polevy, zamichaji a pak se lzickou dělají hromadky a nechají uschnout. Máš tam ty cerealie ![]()
Tabea :-D:-D:-D Dobry jako!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY