Luna Aha, tak to mě moc mrzí. To je začarovaný. Ale při Vilmě by se melo odpočívat. Já ji mám třeba v pohodě, ale den předem mě hrozně bolí nohy a někdy záda, úplně jak po nějakým pochodaku a nic se mi nedaří, že normálně jsem schopná spálit jídlo, doma něco rozbit, úplnej chaos z kraviny vytvořit. Podle mě bys to měla právě respektovat a fakt si vypnout, zvlášť když je ti špatně;-)
Čas vánoční...
monis óóó, ten poslední je nádhernej!
to je kombinace révy, břízy a ? ...
já bohužel tyhle bobule na zahradě nemám - jak se to vůbec jmenuje? že bych pořídila na jaře...
Fleur ty stare formicky na venci jsou skvely napad, ukladam si ho dalsi roky. Babicka ma hromadu starych narezlych pracen, tak ji nejake zabavim.
Nejmenuji, ale mate to vsichni krasne![]()
monis ten posledni s bobulema je nadhernej.![]()
RoSa prosimte to je kombinace prouteneho korpusu, brizy a univerzalni plastove vetve z eshopu, co jsem rozstrihala na kousky. Bohužel neporadim![]()
monis Já si pár provrtala, tak nám některé visí i na stromku.
A máš krásnou výzdobu!
RoSa Myslím, že je to ilex, ale dost opadává, takže zřejmě jenom umělý :-).
Tolko je tu krasnych vencov a vianocnych dekorácií. Tiez som sa dnes hecla a aspoň niečo už nazdobila. Mam rada vianočný gýč, ktory teda pre mňa nie je gýč.

Aj Elzicka je spokojná ![]()

Krásné to máte.
Já letos dělala vše na poslední chvíli, nějak jsem vůbec nebyla naladěná. Myslela jsem, že věnec na stůl koupím, otevřeli u nás nové kvetinarstvi a věnce mají nádherné. Jenže jsem zjistila, že s tím mám nějaký vnitřní problém
. Prostě věnec si musím vyrobit sama. Tak jsem si tam aspoň koupila korpus s jedlovými větvičkami, protože jedli bych nesehnala. Letos je ten advent extra dlouhý, tak jsem se bála, že smrk nebo tůje by ani do Štědrého dne nevydržely. No a nazdobila jsem si ho už podle sebe. Doma milion svíček a světýlek, už mě to trochu chytá. Miluju tu atmosféru
.

vanilka ten anjel ![]()
Já jsem si kupodivu vzpomněla, že jsem loni po Vánocích koupila v Lidlu ty stromky à la Pinot Noir , tak je tu s asistentem dávám dohromady. A došlo mi, že vůbec nevím, kam je dám. ![]()

parádní fotka!.![]()
Sweet Potato Asistent je dekorace i bez stromečků
.
Naše venkovní výzdoba, ty hony taky vždycky vychází na advent

brrr bože ![]()
Krásný advent všem 
zapalila jsem spatnou svicku.....
tak hlavne,ze sem to jeste pred tim premontovavala at jdou ve smeru hodinovych rucicek....a sedim tu u toho a az kamaradka mi to poslala na whatsaap....tak jsem zvedava kolik zprav jeste dostanu![]()
Nakonec jsem zvládla jednu upatlanou "ozdobu"

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY