Jitka77 na mě taky ne, ale já myslím, že nejvíc to jede v rodinách , kde jsou malé děti. Ale já nakonec jmelí, pryšec a svícen taky nainstaluju. Mám radši stridmou výzdobu.
Čas vánoční...
berush moc se mi líbí!
continuity i já cukroví kupuji (přiznávám, nestíhám ...), ale s dětma si "ušudláme" perníčky, rohlíčky, linecké aby si to užily
... a my s nima ![]()
Všichni to máte doma krásně vánoční, jen co je pravda!
Doma teda není ani ň, ale v práci už to frčí...

jedno tornado co potkalo pernikovou chaloupku pro Pinot Noir (z FB) :)

baltik To je absolutně perfektní. Moje chaloupka by dopadla takhle, ale to tornádo by mě nenapadlo (a proto nedělám chaloupky
).
brrr no ale teď už můžeš!
Byla jsem zatažena na vánoční tvoření v městský knihovně. Původně jako doprovod, myslela jsem, že budu maximálně něco držet nebo podávat. Skončila jsem u výroby andělíčků a věnce na dveře. U toho jsem se spálila tavnou pistolí, protože jsem to měla v ruce prvně v životě, au au. Výzdoba je na přání, já jsem jenom lepila.

Malvin Ta etežérka, to je dobrý nápad! Vytshuju ju až 24.na cukroví.
On chce teď z perníku Titanic, tak jsi mi vnukla nápad, že to když tak prohlásím za vrak v době jeho objevení. ![]()
Letošní terapeutické zdobení... Naše zádveří. Podzimnímu věnci jsem dala vánoční kabát, stromek ozdobila dcera, místo šišek na polici přijde jednoduchá lucerna.

Taky letos zdobím hlavně terapeuticky. Fakt to pomáhá. Máte to moc fajn.
Emerald moc pěkné
Tak už jste mne taky nakazily. Ale přijde mi to divné, když je ještě listopad. Zatím jsem ovánočnila podzimní mísy.

Tak jsem taky zkusila reliéfní perníčky. Holt obě ruce levý. ![]()

Sweet Potato náhodou ryba, lama i stromeček krásný ![]()
Vánoční stromek a různé styly. :D :D

Sweet Potato Tohle vypadá dobře, ať máš ruce jakékoliv. Já myslím, že je to super.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY