Čas vánoční...

22. prosince 2016 19:51
Offline Turduspilaris
58 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 10:35

Potrefenáhusa krásná holčička, moc blahopřeju

Offline Turduspilaris
58 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 10:36

GChK to je fofr, blahopřeju

Offline JankaM
3130 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 11:11
Reakce na Potrefenáhusa:

​no co, vidíme betlém, věnec, mašinku, kočky,  za mě v pořádku

možná ještě kočky by mohly dostat mašličku na krk  

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 11:15

Tak na hradě se jede pořád sláma a v podhradí, jaký div, taky. Ale vůbec nám to řemeslo neupadá. Luxusní, květinářství, ceny odpovídají a z věnečků nám leze sláma. Hups.

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 13:29

Potrefenáhusa No ty bláho! Gratulace veliký
A prosím, vyřiď muži, že jestli na Štědrý den jenom vytáhne paty z domu od tak krásný rodinky, stihne ho krutý trest (lopatový komando je ready)

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 13:38
Reakce na Garfie:

Potrefenáhusa Ta pointa je teda drsná a doufám, že si to vybojuješ, jinak jsi u mě mrtvej Homolka!

​no vypadá to, ze tour de střední Čechy bude už 23....pak je tam ještě ve hře oběd u nás někdy na Štěpána, mne se nechce moc moc, ale oni to fakt nechápou, proste Vánoce. 
Ale!!!!! a tím povzbuzuju MP Meri - povedlo se mi uhájit 0 návštěv v porodnici! Oni tam teď mají zákaz vstupu na oddělení, takže se musí vylizt na chodbu, kde to neni úplně přívětivý, jsk začalo mrznout, dokonce i v porodnici byla docela kosa, ten stoletej barák asi neni snadný vytopit 

za mě bez návštěv boží! 

Offline Makara
3667 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 13:42

Potrefenáhusa fakt je pošli do .... někam! Jako chtít po "nedělce" chystat  sváteční oběd....

Online Catherinne
10880 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 13:47

MPLee anděl na koloběžce je boží!

Offline Jimik
příspěvků moje polička 12. prosince 2022 13:48

Potrefenáhusa Jako oběd na Štěpána u Vás proč ne, když ho muž a tchyně dodají na klíč a ještě přihodí nějaký ten výživný vývar na další dny. Jinak mi to přijde postavené na hlavu.

Online Catherinne
10880 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 13:49

Potrefenáhusa tak že by maminka uvařila svíčkovou a u vás doma ji ohřála a nasrvírovala? A tebe pak pozvala ke stolu. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. prosince 2022 13:51

Potrefenáhusa já nevím, ty lidi jsou fakt blázni. Muž je teď s tebou doma? Ještě je celkem šance, že pochopí, až si to teď pár dní vyzkoušíte. Na takovou akci by tenkrát u nás bylo potřeba, aby si vzal aspoň na den obě děti na krk, to teda moc nevím.

Offline Candance
5635 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 13:52

Potrefenáhusa ale nebudes ten obed varit ty, ze ne?

Online Karja
44890 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 13:57

Ja jsem nad tím zrovna přemýšlela dneska. Mně by oběd u maminky s miminkem a batoletem teda nechutnal, ani kdyby mě na něj sami pozvali. Asi pětkrát bych se omluvila a cejtila bych se tak moc blbě, i kdyby mi řekli, že to celý vařil pak otec. Asi to mám ještě nějaký čerstvý ty vzpomínky. 

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 14:00

Muž je v tomhle fakt mimo, přitom už to tady jednou videl...navrch já ten termín měla až 14.prosince, takže mimo už úplně 

ono i s tím půlročním miminem to bylo predloni na Vánoce hodně moc strasny, proste všechny ty činnosti načas, když se něco peče, smaží, pálí, hoří jsou děsný s kojencem

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 14:02

Karja jo, mas to cerstvy proste, v živých barvách 

Online Karja
44890 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 14:05

Potrefenáhusa Jako u muže mě to překvapuje. Já myslela, že chlapi všechny tyhlety ,,zvyklosti,, a ,,musy,, (to je asi nejlepší pojmenování ,,to tak delame, to se musí,,) vůbec neřešej. Myslela jsem, že tyhlety debilni nápady a pravidla mají jenom ženský:-D 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. prosince 2022 14:13

Karja no přesně, pan otec každou volnou chvíli věnoval staršímu dítěti. 

Potrefenáhusa já si něco takového umím představit tak, když jsou nejmladšímu členovi tak rok a půl, a to ještě bez té tour de Čechy.

Offline Jos
příspěvků moje polička 12. prosince 2022 14:25

Potrefenáhusa Moc gratuluju!
Ale jinak bych rekla rezolutni ne. To vazne ocekavaji, ze budes ten slavnostni obed pripravovat ty? To je uplne absurdni. 

Offline Jimik
příspěvků moje polička 12. prosince 2022 14:25

Potrefenáhusa Mě na tom přijde nejstrašnější, že prosté vysvětlení, že ti není dobře, necítíš se na to, máš plné ruce práce s miminkem, není jasná stopka takových nápadů.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 14:30
Reakce na Potrefenáhusa:

Muž je v tomhle fakt mimo, přitom už to tady jednou videl...navrch já ten termín měla až 14.prosince, takže mimo už úplně 

ono i s tím půlročním miminem to bylo predloni na Vánoce hodně moc strasny, proste všechny ty činnosti načas, když se něco peče, smaží, pálí, hoří jsou děsný s kojencem

​Hele máš teď 14 na to ho pořádně zaměstnat a patřičně zdůraznit míru chaosu, aby pochopil  Jako ne ze se teď sedřeš, aby získal pocit, že můžeš v klidu chystat vánoční cirkus. Zalezt do postele a mazlit, na muže bych nechala domácnost a starší. Jestli není úplnej bloud, tak za par dni musí pochopit, jak moc pitomej je to nápad ...