Potrefenáhusa Blahopřeju ke krásnýmu mimihousátku. Jeden mustr je super, vždyť se osvědčil.![]()
Čas vánoční...
GChK Blahopřeju k jezulátku![]()
MP Meri přesně ![]()
GChK Potrefenáhusa moc gratuluji k vánočním holčičkám..! Chvilku to tu nečtu a takový novoty..![]()
Tak já se sem jdu po víkendu podívat, protože jsem se chtěla po 711990 a Sweet Potato taky pochlubit panettone... a koukám, koukám, tady se mezitím rozrostla parfumánie!
Potrefenáhusa GChK Gratuluju ke krásným holčičkám a všem hodně zdraví ![]()
fija uka! dyt je s tim taky prace jak s miminem...krmeni po 4h...![]()
Díky za podporu, mne se to tady nechce moc rozpatlavat, ale on jednak tu empatii v tadytech případech moc nemá a jednak není schopnej tem svejm rodičům nějak asertivne rict ne, je to proste složitější, včetně toho, ze nám tchyně přenechala svoje prakticky fungl nový auto (zdědila ho po manželovi a už se boji řídit), tak je zavazanej tou přepravou parkrat do roka ...
no ale vypadá to, ze ji odveze toho 23. a pak se nějak uvidí, ono je to taky komplikovaný tím, jak nebydlime v Praze, no
ted má v plný parádě na hrbu starší dite a je z toho chudacek už dost sedřenej
dneska v poledne odfrceli do Prahy něco zarizovat, mimino teď spí...pohoda!
fija Uka panettone!
Velka gratulace vsem zdejsim miminkum i jejich maminkam.
Potrefenáhusa moc gratuluji k nádherné holčičce a přeji pohodové sžíváni celé domácnosti jak lidí, tak zvířátek.
A kdyby náhodou fakt ta vánoční návštěva dorazila, nebála bych se vzít plačící hladové mimčo do ložnice do klidu na kojení a dvě hodinky nevylézt. Někdy jsem to tak dělala, když jsem potřebovala klid od společnosti. Ať si poslouží sami.....
Potrefenáhusa hele ja bych jeste chvilku pockala, ono mu to snad dojde samo az uvidi, jakej to je zezacatku mazec s dvema detma pod tri roky. Ono jste doma jeste kratce. Sambo si taky planoval, co vsechno udela az bude doma na druhe otcovske v sestinedeli, ale vzhledem k tomu, ze mel starsi prakticky 24/7 byl rad ze byl rad a jeste si mi sel asi po tydnu toho zaprahu stezovat jak moc je unavenej
Na chystani Vanoc by to fakt nebylo....Ale ze to tchyni neni blby a nestopne to sama, kor ve vasi aktualni situaci, to mi hlava fakt nebere...
Potrefenáhusa Na rozmlouvani toho rozvazeni bych se vykaslala (dovedu to svým způsobem i pochopit, ze není ochotnej odmítnout), protože pro mě osobně by to žádnou velkou námahu neznamenalo.
Ale hájila bych svoje hranice v případě chystani toho oběda. Podle mě neexistuje, aby návštěva přijela proti vůli hostitelky, což ses pokud to správně chápu ty. Pokud by byl hostitelem muž, pak je to samozřejmě jiná, byla bych v klidu a vylezla z ložnice až k prostrenemu stolu.
(My to takhle praktikujeme celkem často, muž je hostitelský typ a já vůbec. Takže pokud si třeba usmyslel oslavu, do který se mi nechtělo z hlediska příprav/mimino/cokoli, tak si to proste zajistil podle sebe, kde máme kuchyň ví.)
MP Meri no ale musel by se u toho hostění částečně postarat o to starší dítě, které v tomhle věku klidně může začít vyžadovat dvakrát tolik pozornosti než obvykle. Kdyby to mělo být třeba po dvou třech měsících, kdy už člověk ví, co má doma za model dítěte a je schopný říct, co je v jeho silách.
Nejsem tedy úplně spokojená, chtělo to tak ještě o 2 hodiny déle kynout, ale mně to časově nevycházelo, tak jsem je tam šoupla dříve, nebylo zbytí. Jinak díky Šárko, žes mi připomněla svou fotkou ty formy, stihla jsme je akorát objednat :) Cukrové granule na vrchu nejsou, zdá se, že mi ve špajzu vysublimovaly :-). A z odpadního kvásku byl výborný cibulový odokáč.

monis můj muž byl podruhé doma 14 dní, bohužel jsem z toho 10 byla v porodnici. Ale bylo hezké, jak se přizpůsobil tomu rytmu, říkal, že nejezdit za mnou a neřešit ještě po večerech práci, tak by docela šlo.
fija vyslo krasne tyjo!![]()
MP Meri no ale musel by se u toho hostění částečně postarat o to starší dítě, které v tomhle věku klidně může začít vyžadovat dvakrát tolik pozornosti než obvykle.
No samozřejmě, to mi přišlo tak automatický, že mě ani nenapadlo to zmiňovat ![]()
MP Meri tak pro mne by jeho mnohahodinova nepřítomnost na stedry den znamenala docela dost, o ten den driv proti tomu vubec nic nemám, jen ať jede ![]()
MP Meri máš to dobře nastavený ![]()
MPLee anjel na kolobežke je úžasný ![]()
A všetkým Vám to tu krásne pečie, chodím sa kochať. U seba nemám pre koho piecť, ja na sladké veľmi nie som a Vianoce aj tak trávim u rodičov. Mamina vždy trošku niečoho upečie, tak symbolicky aby bolo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY