Jimik presne, tiež to mám nastavené tak, že my dospelí sa prispôsobíme okolnostiam a najslabsiemu článku.
Čas vánoční...
dneska v poledne odfrceli do Prahy něco zarizovat, mimino teď spí...pohoda!
Hlavně mu to neříkej! ![]()
MP Meri To se nepočítá, tvůj chlap má hospodu!
Můj by nachystal leda tak nějaký maso, to jo, ale tak maximálně pro svoje rodiče, včetně zadělaný kuchyně a svinčíku všude jinde included.
Jimik staršímu synovi akorát na vánoce končilo šestinedělí. Večeři pro nás dva jsem připravila bez problémů, ale ty další dny jsem se ráda nechala na návštěvách hostit. Ale pořád jsem všem říkala, ať s námi moc nepočítají, že bůhví jak to bude. Nikdo nic nenamítal. U nás to je taky tak, že kdo nemůže, tomu se pomůže, nějak se přizpůsobíme,...
Garfie Taky je úplně nejlepší, když si svoje seslosti směřuje tam, kde se o to postará personal ![]()
Ale vždycky ji taky neměl. A kdyby neuměl vařit, tak předpokládám, ze bych ho asi směřovala něco objednat. Jako bezdětná s časovými rezervami jsem samozřejmě byla občas ochotna se na něco hecnout i kdyby jen ze sportu, ale teď už to mám fakt na salámu.
A jelikož já bohuzel nejsem schopna uvařit ani obycejnej rodinnej oběd skládající se z něčeho slozitejsiho, než těstoviny s něčím, tak je i celkem jasný, ze ode mě se víc než namazat chlebicky pomazankou očekávat nedá.
Jimik Zvladnout se dá cokoli, možná i uběhnout maraton v sestinedeli, ale klíčový mi přijde, že hlavně musí ten člověk sám chtít a činit mu to potěšení.
MP Meri to si řekla moc hezky. Ze Sportu
to jsem dělala lecos, třeba slavnostní oběd o třech chodech pro 12 lidí, čisté proto, že jsem měla velký stůl a jídelní servis pro těch 12 lidí.
Dnes už bych do toho nešla ani omylem.
Jimik Zvladnout se dá cokoli, možná i uběhnout maraton v sestinedeli, ale klíčový mi přijde, že hlavně musí ten člověk sám chtít a činit mu to potěšení.
S tím naprosto souhlasím. Jenže Potrefenáhusa nechtěla. Já reagovala na ten z mého pohledu neadekvátní tlak okolí. Ale vše se v dobré obrátilo, což je to důležité.
continuity Takže nekupovat talíře!
Karja Tu sadu mám dodnes kompletní. ![]()
Doufám, že taky zůstane, když jsem to napsala.
O víkendu jsme nazdobili zahradu a dostala jsem od přátel první vánoční dárek - kapříka. ![]()

Pinot Noir To jsou moc hezky ozdoby na ten venkovní stromeček.
Tak my vám přejeme pěknou stříbrnou neděli! Akorat nás dneska s naším adventním jezuletem pustili domů, takže svíčky budem zapalovat ve čtyřech! Housátko má od středy malou ségru!
Gratulujem
!!!
Protože se musím po Potrefenáhusa opičit, tak se naše holčička rozhodla přijít na svět o měsíc dřív. Nejvánočnější je na ní moje manikúra. Chvíli si tu poležíme, aneb kdo si letos rozplánoval dokonalé Vánoce s 13 druhy cukroví?
Gratulujem
!!!
prosim nemate nekdo tip na zajimavou divadelni hru v Brne nebo Praze na pristi rok? chtela bych dat sestrenici listky na vanoce a nejsem schopna nic vybrat. diky moc
Za ty roky v Praze si takovou adventní pohádku nepamatuju
dzizisketa že? Taky jsem si to včera říkala.
dzizisketa Jojo, skoda, ze na ni většina z nás kouká maximálně tak z okna ![]()
MP Meri No a nebo u nás s lopatou v ruce:-D. ale i to je lepší! Ať je vám brzo lépe.
Karja pár let jsem odhazování sněhu měla jako brigádu. Bylo to fajn, placené to bylo, i když nesněžilo![]()
Dopuručuju vánoční výstavu v Betlémský kapli. Je moc hezká a mají tam vodou poháněný louskáček ořechů.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY