Garfie ty se neuveritelne vypracovavas s tim pecenim a cukrarinou! Clovek by si rekl volny rok v JP, ale u tebe je to hotovy rekvalifikacni kurz:) A jeste na ranni kavu s rodici! Syn mel ted v druzine besidku, pokyn znel donest dobroty, nasledoval dlouhy vycet toho, co by se hodilo. No ambice jsem mela velike, ale nakonec tam syn nesl akorat dva pytliky koupenych chipsu... uplne to vidim, jak se tam asi krcily mezi domacima makronkama. Trochu to svadim na to, jak jsme porad nemocni a na extraburty neni sila, ale kdo vi, jak by to dopadlo i za normalni situace.
Čas vánoční...
Tabea Pinot Noir brrr Janulik03 A pečete je podle stejného receptu? On tu už proběhl několikrát, ale já si ho neuložila a asi ho teď potřebuju. Můžete ho sem dát?
Už mám doma takhle sirup do svařaku. Loni jsem ještě odolala, ale letos se už nedalo. Akorát doma svařák nevaříme . Asi někoho podaruju ![]()
notna nevím, mám recept napsaný rukou v sešitu na recepty, už nevím, kde jsem ho vzala.
notna
ten sirup je podle mě dobrý i do teplého jablečného džusu nebo čaje.
Gatita Tady je to jednoduchý, drtivá většina věcí na těch párty je kupovaná, sladké obzvlášť, oni si na to domácí pečení vůbec nepotrpí. :-) Ale hele, taky děti nazdobily koupené perníčky z Ikea, napsaly na ně jména spolužáků (nic víc, jenom jména!) a vůbec si nedovedeš představit, jaký to mělo úspěch!! Matky mladšího mi dojatě psaly a učitelka starší se s ním vyfotila na FB, dcera říkala, že z toho všichni byli úplně vyřízení, prostě hit večírku!!
Blbé vlákno
Evaeva V čaji s rumem jsem ho vyzkoušela. Jenže čaj si běžně nesladím. Ale ještě zkusím ten teplý mošt!
notna můžeš i pomerančový. Lepší jsou mošty, co nejsou úplně čiré, ale mají v sobě tu dužinu - i jablečný.
notna Sirup jsem navařila ve velkém, několik lahví rozdala, něco vezmu na hory. Svařák je společenská záležitost, pít ho sám doma není ono.
continuity Vyzkouším, dík.
Sweet Potato Na horách si nevaříme, ale na štědrý den k nám chodí na ořechovku kamarádi, býváme na zahradě. Tak letos bude svařák! Abych toho sirupu nakonec neměla málo ![]()
Garfie jezis to je krasny s temi pernicky! To si musim zapamatovat pro priste.
notnaaky sirup? Varila som to? Asi potrebujem recept. Varene vinko robíme často
Janulik03 Podle Kuchařky pro dceru.
https://www.kucharkaprodceru.cz/svarak-punc-glogi-domaci-recept/
Gatita U nás je to taková tradice, dělaly jsme to jako malé už my se ségrou. A máma dělala perníčky pro celou svoji třídu.
Takže já to tady považovala za takové "podřadné", jakože ozdobit kupované perníky?
Ale úspěch měly neskutečný!!!
Gatita Tak s tou besídkou ti poradím. Já si lámala hlavu, ja neumím tyhlety mini věci...no a kamarádka napsala asi půlhodina před besidkou ,,nepotřebujete kávu, čaje a smetany do kávy na pohosteni?,, A jako bingo! Nejlepší a bez práce:-D:-D. Jako vona je fakt chytrá.....
Janulik03 Podle Kuchařky pro dceru.
https://www.kucharkaprodceru.cz/svarak-punc-glogi-domaci-recept/
Janulik03 Ano, tento. Je dobrý.
Gatita mezi tou spoustou sladkeho, co jiste donesli vsichni, bych slane uvitala.
notna já nevím, jaký recept proběhl tady. Ale crinkles podle tohohle jsou úplně skvělý
https://magdalenka.cz/recepty/cokoladove-susenky-s-popraskanymi-vrsky/?l=t
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY