marieu mně ne, bohužel, tenhle nápad jsem tu taky viděla, ale neměla jsem ho
Čas vánoční...
Evaeva děti už jsou velký, ale já tam teď budu víc jezdit, tak není problém, když budou chtít.
Torrah každopádně je to super dárek
marieu K tomu díku za inspiraci se chci připojit! Užívám si to já i adresáti. ![]()
Tvořili ve školce. Zaujala mě pečlivě vymalovaná andělská křídla a hlavně pokus o sněhovou vločku vlevo nahoře na přání se zvonkem.

dzizisketa To je moc hezký, je to jako nějakej ten japonskej znak:-).
dzizisketa jojo, přijde mi, že je Rosťa šikovný. Když si vezmu, že je jen o půl (?) roku starší než T. Určitě tě to potěšilo.
dzizisketa krásný přáníčka, mě to vždycky hodně dojalo, tyhle věci. Ještě mám některý schovaný, a že už je to let, co to moje děti vyráběly...
Miniaturizuji.

Sweet Potato nádhera ![]()
Sweet Potato teda, ty jsou ![]()
Pernikova cha lupka

Sweet Potato krása.
Musím se to jednou naučit.
continuity Když vidím tvé pletení, tak to určitě nebude problém. Budeš mít hvězdy jak vysoustružené.
Hezké fotky dětí na sněhu.
Já jsem dneska syna vytáhla jen do zásilkovny a pro banány a celou cestu (asi 200 m) žalostně kvílel, nechtěl v tom sněhu udělat ani krok. Boby asi zatím zůstanou ve sklepě.
Jen co se za náma zaklaply dveře od bytu, hned hlásil, že jdeme ven.
Len na bobech by nemusel udělat ani krok
Kluci pořádně bobují vlastně až letos a to sněhu fakt neštítili (válení ve sněhu a podobné zábavy asi pořád vedou)
Taky jsem se nechala zviklat na crinkles podle myslim Janulik03 a taky nechutná. A ani nevypadají tak hezky.
A z jaké čokolády ty nechutné crinkles děláte? To je dost zásadní položka.
Ten snih je nadherny. Vcera jsme byly s malou na den v Brne, kombinace adventnich trhu, svetylek a snezeni byla kouzelna. Tech sest hodin ve vlaku za to stalo ![]()
Dneska jsme taky vytahly boby, slecna zaprahla kamarada a nechala se tahat ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY