baltika co dat poukazku jen na konkretni divadlo? aby si vybrala? Muzu doporucit Divadlo v Dlouhe - Konec ruskeho cloveka, Mistr a Marketka. Anebo Studio Hrdinu, to je spis narocnejsi teda, ale momentalne vsechno je tam dokonaly.
Čas vánoční...
Dopuručuju vánoční výstavu v Betlémský kapli. Je moc hezká a mají tam vodou poháněný louskáček ořechů.
diky za tip!
baltik V Brně Hadivadlo! Humanismus 2012!
dzizisketa Jojo, skoda, ze na ni většina z nás kouká maximálně tak z okna
u nás pulka kouka z okna, ale druhá pulka vyrazila ven, naštěstí tu aspoň jeden kloudnej kopec máme ![]()
![]()

coralline chodime s detma kazdy rok, letos to zatim nejak nevyslo, byl jen manzel minuly vikend se svoji smeckou. Ja bych to rada stihla jeste nektery den v pristim tydnu, ale je to casove dost na houby.
711990 Sweet Potato diky obema, podivam se
Potrefenáhusa u nás byl viděn čtyřbob![]()

Parádny je ten sneh, my máme našťastie minikopcek minutu od domu.

Á už nám stoupá nervozita, dnes přes město si dva řidiči zatroubili, snad se jim ulevilo. Já teda taky brzdila očima, když mi nedal jeden přednost, keramický květináče na sedadle vzadu se teda proletěly. :D
GChK gratuluji, důležité je, abyste byly zdravé a v pořádku, Vánoc ještě bude!
Nevím, jestli jsem to psala tady, že si marně lámu hlavu s dárkem pro syna, který je samozřejmě už dospělý, otec od rodiny, co potřebuje, si koupí, kosmetiku musí mít nějakou extra, páč má problémy s pletí, oblečení mu kupovat nechci, na dárkový koš mi připadá mladý :). Takže jsem to nakonec vyřešila tak, že jsem mu koupila exkluzivní šestichodové sushi menu včetně láhve šampaňského Taittinger v Planet Sushi na Smíchově v Praze. Doufám tedy, že jsem vybrala dobře, nemáte někdo zkušenost s tím podnikem? Co jsem četla recenze, měl by být dobrý...
Edit: to menu je samozřejmě pro dva, předpokládám, že samotnému by mu tak nechutnalo, jako když půjdou dva...
Torrah Takový dárek bych ráda dostala. ![]()
Sweet Potato já doufám, že ho to také potěší :)
Tak jsme asi zmlsaní. Upekla jsem crinkles podle toho místního populárního receptu a nějak nám to nejede:(
tina Mně to taky moc nejelo, ale jelikož jsem to pekla já, vinila jsem především sebe:-D
Karja no, ale prý na školkový besídce se to skoro celý snědlo... uff. Myslím, že jsem žádný výrobní fail neudělala, tak asi další várku ani zkoušet nebudu.
Torrah takové dárky jsou nejlepší! A pokud máš možnost k tomu nabídnout i hlídání dětí, pokud to ještě potřebují...
tina mne taky nechutnaj
tina Já jsem takhle zažila zklamání asi před třemi roky s do nebes vychvalovanými medovníčkovými kuličkami. Děti milují medovník, tak jsem se tak těšila. A vždy a všude zůstaly poslední. ![]()
Jsem jak praštěná po hlavě, ale už si nevzpomenu, které místní dobré duši můžu poděkovat za nápad s adventním kalendářem s hudebními tracky...? brrr ? Torrah ? Je to úžasný, užíváme si to s kamarádem oba- on z toho byl jako adresát úplně naměkko, já jako "kurátorka" jsem taky nadšená, udělala jsem si seznam, nevím, co dřív vybrat, posílám podle nálady, podle toho, co jsem zažila já, co on, vždycky s osobní poznámkou, s vysvětlením, nebo s náladou a rozpoložením. Baví nás to oba velmi. Takže díky zdejším inspirátorkám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY