Čas vánoční...

22. prosince 2016 19:51
Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 21:21

brrr balení dárků jsem taky vždycky nechávala na poslední chvíli (jako nakonec všechno) , letos jsem se držela rady syna a balila průběžně,jak jsem něco přinesla domů,hned jsem balila, nebo skoro hned. Tak mu zbývá dobalit dva dárky a mám hotovo.A jak říká nemůže se ti stát, že dvacatehočtvrteho zjistíš, že máš málo papíru

Offline Tak Betty
6192 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 21:40

Karja mě by tedy zajímalo co jsi vystrachala vašim k vánocům. Měla to doma a je to lepší než cokoliv jiného. Pro mě hádanka roku.

Offline continuity
43545 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 21:41

Já mám hotovo, ale jsem teda hotová taky. To jsme zvládli navstivit tchána i tchýni. Muž teď doluxoval a dovytiral. já bych se na to klidně vykašlala, ale vzhledem k tomu, že jsem stála souhrnně asi sedm hodin u sporáku, přišlo mi to spravedlivý. 

Udělala jsem si Toddyho a jdu si pustit Andela páně. 

Offline dzizisketa
9024 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 21:45

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 21:56
Offline Gatita
8681 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 22:02

My prave zjistili, ze se sem zitra vsichni nevejdem.      Rodina je porad stejna, ale jak odrostly deti zidlickam, tak se nenacpem ke stolu, a to mame dvoumetrovy.  no nejak si poradime, na takovou tu hru, jak se na pisnicku chodi kolem zidli, snad nedojde

V pristim zivote jedine kulaty stul. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. prosince 2022 22:05

Gatita děda měl ve skříni desku se šroubovacíma nohama, vždycky je přidělal na vánoce a přirazil to je stolu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. prosince 2022 22:05

dzizisketa ta už je veliká

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 22:11

Tak Betty Než cokoliv, co bych já složitě vymyslela, my si dáváme skromné dárky a vloni to byl fakt propadák. Pro mámu mám bb cream, úplně suprový je, sérum na vrásky s kyselinou hyaluronovou, netknuté obojí a i to má hezká balení. Pro dědu jsem z vratkove krabice vyndala kalhoty, co sambovi nebyly:-D. Z toho bude mít radost, to je prakticke, hezké a zároveň takové by si tady nekoupil. Naši by třeba poukaz do restaurace, na masáže apod. stejně někomu dali týden pred propadnutím, vloni dal sambo dědovi nějaké pěkné nářadí, o nímž rok básnil, furt si ho půjčoval a pak nám to chtěl zaplatit. Jako s nima je to po téhle stránce fakt těžký, věčně je z toho nějaké mrzení, už jsem se na to cele chtěla vykaslat, ale skrz ty děti by to bylo takový divný.

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 22:12

Potrefenáhusa Naší kočku stromek vůbec nezajímá, myslím že o něj za ty dva dny ani nezavadila. Ale ona je fakt taková kočka nekočka! Mimičiči a husička jsou boží!!!!

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 22:18

Tak šťastné a veselé!

Offline Zuzuli
3847 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 22:19

Ona si toho Jeziska asi nechce nechat utect

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 22:27

Tak už i my máme nazdobeno. Klidné svátky všem!

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 22:28

A humpolácky malované, protože jsem hrozně spěchala, ale moc dobré perníčky podle moora 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 22:32

Karja já to s rodiči vyřešila letos pracím práškem, aviváží, nějakou kosmetikou, předplatné sobotních novin na rok a vyhřívací botu k televizi. Což manžel komentoval, že ušetří na topení a budou dávat botu do zásuvky. Zase oni si topí dřvem a pak večer u televize mají zimu. Dárky jsem vybrala a zabalila i za bráchu, proto víc.

Offline Jitka77
1955 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 22:36

To je skvělá věc, lehnout si na zem ke stromečku a koukat nahoru!

Náš ještě nocuje v autě, muž je v tomhle drsný. Zdobí se na Štědrý den (já už bych snesla dneska).

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 22:37

Naa stromeček mění vzhled kazdou hodinou:-D. 

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 22:39

Jitka77 My jim to po letošku, že se tomu stromečku tak věnují dáme příští rok snad týden předem:-D. každej den pak vytáhnu nějake jiné ozdoby:-D

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 22:48

Jitka77 my taky vždycky zdobili na Štědrý den, ale poslední roky se tu vyvinula taková tradice, štědrodenní dopolední sousedské setkání v místním pivovaru s charitativním svařákem, společným zpíváním koled a pivem jménem 13 andělů, které je speciálně uvařeno pro tuhle příležitost, že jsme začali zdobit od den dřív. Je to totiž hrozně fajn, takový cíl procházky a setkání se známými. Stíhat obojí by už byl stres.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 22:50

Pinot Noir to je moc hezky