brrr balení dárků jsem taky vždycky nechávala na poslední chvíli (jako nakonec všechno) , letos jsem se držela rady syna a balila průběžně,jak jsem něco přinesla domů,hned jsem balila, nebo skoro hned. Tak mu zbývá dobalit dva dárky a mám hotovo.A jak říká nemůže se ti stát, že dvacatehočtvrteho zjistíš, že máš málo papíru ![]()
Čas vánoční...
Karja mě by tedy zajímalo co jsi vystrachala vašim k vánocům. Měla to doma a je to lepší než cokoliv jiného. Pro mě hádanka roku. ![]()
Já mám hotovo, ale jsem teda hotová taky. To jsme zvládli navstivit tchána i tchýni. Muž teď doluxoval a dovytiral. já bych se na to klidně vykašlala, ale vzhledem k tomu, že jsem stála souhrnně asi sedm hodin u sporáku, přišlo mi to spravedlivý. ![]()
Udělala jsem si Toddyho a jdu si pustit Andela páně.

My prave zjistili, ze se sem zitra vsichni nevejdem. Rodina je porad stejna, ale jak odrostly deti zidlickam, tak se nenacpem ke stolu, a to mame dvoumetrovy. no nejak si poradime, na takovou tu hru, jak se na pisnicku chodi kolem zidli, snad nedojde![]()
V pristim zivote jedine kulaty stul.
Gatita děda měl ve skříni desku se šroubovacíma nohama, vždycky je přidělal na vánoce a přirazil to je stolu![]()
dzizisketa ta už je veliká ![]()
Tak Betty Než cokoliv, co bych já složitě vymyslela, my si dáváme skromné dárky a vloni to byl fakt propadák. Pro mámu mám bb cream, úplně suprový je, sérum na vrásky s kyselinou hyaluronovou, netknuté obojí a i to má hezká balení. Pro dědu jsem z vratkove krabice vyndala kalhoty, co sambovi nebyly:-D. Z toho bude mít radost, to je prakticke, hezké a zároveň takové by si tady nekoupil. Naši by třeba poukaz do restaurace, na masáže apod. stejně někomu dali týden pred propadnutím, vloni dal sambo dědovi nějaké pěkné nářadí, o nímž rok básnil, furt si ho půjčoval a pak nám to chtěl zaplatit. Jako s nima je to po téhle stránce fakt těžký, věčně je z toho nějaké mrzení, už jsem se na to cele chtěla vykaslat, ale skrz ty děti by to bylo takový divný.
Potrefenáhusa Naší kočku stromek vůbec nezajímá, myslím že o něj za ty dva dny ani nezavadila. Ale ona je fakt taková kočka nekočka! Mimičiči a husička jsou boží!!!!
Tak šťastné a veselé!

Ona si toho Jeziska asi nechce nechat utect ![]()

Tak už i my máme nazdobeno. Klidné svátky všem!

A humpolácky malované, protože jsem hrozně spěchala, ale moc dobré perníčky podle moora

Karja já to s rodiči vyřešila letos pracím práškem, aviváží, nějakou kosmetikou, předplatné sobotních novin na rok a vyhřívací botu k televizi. Což manžel komentoval, že ušetří na topení a budou dávat botu do zásuvky. Zase oni si topí dřvem a pak večer u televize mají zimu. Dárky jsem vybrala a zabalila i za bráchu, proto víc.
To je skvělá věc, lehnout si na zem ke stromečku a koukat nahoru!
Náš ještě nocuje v autě, muž je v tomhle drsný. Zdobí se na Štědrý den (já už bych snesla dneska).
Naa stromeček mění vzhled kazdou hodinou:-D.

Jitka77 My jim to po letošku, že se tomu stromečku tak věnují dáme příští rok snad týden předem:-D. každej den pak vytáhnu nějake jiné ozdoby:-D
Jitka77 my taky vždycky zdobili na Štědrý den, ale poslední roky se tu vyvinula taková tradice, štědrodenní dopolední sousedské setkání v místním pivovaru s charitativním svařákem, společným zpíváním koled a pivem jménem 13 andělů, které je speciálně uvařeno pro tuhle příležitost, že jsme začali zdobit od den dřív. Je to totiž hrozně fajn, takový cíl procházky a setkání se známými. Stíhat obojí by už byl stres.
Pinot Noir to je moc hezky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY