Pinot Noir my máme zítra taky tradičně dopolední program. Ale zdobit nakonec budeme až zítra po obědě, i když původně jsem taky uvažovala o dřívějším zdobení. Podle dneška soudím, že děti budou už dost nervózní, tak se aspoň zabaví. Mě už čeká akorát obalit rybu, takže zatím stíháme
Navíc poslední dobou tu lítají tak, že budeme rádi, když stromek do druhého dne stojící ![]()
Čas vánoční...
GChK Nejkrásnější vánočka ![]()
Čas na oblíbenou fotku :) Požehnané Vánoce všem

Karja Stromeček je skoro jako dostat zvířátko ![]()
Pinot Noir To zní krásně ![]()
Sweet Potato ten anjel je krasny
přeji všem hezké klidné Vánoce bez stresu ať mají vaše děti hezké vzpominky
.
Potrefenáhusa jak malá ukazuje - ještě kousek a máš ten svetr ![]()
Všichni to máte moc hezké.
Krásný čas vánoční, klid a zdraví vám všem i vašim blízkým
Krásné Vánoce vám všem. Ať se nic nepokazí, nepřipálí a všichni mají radost z dárků i ze sebe navzájem.
Krásné vánoce všem!
Garfie nemá včera nebo dneska narozeniny?
brrr A jo vlastně! Dodatečně všechno nejnejnej! ![]()
Stál včera smutně ve výprodejovým rohu květinářství a mně se zalíbil... tak jsem vyhodila (už opadávající
) větve z vázy a přičinila jolku v duchu nejlepších skandinávských tradic ![]()
Krásné a pohodové Vánoce vám všem! Užijte si je v klidu a se všemi, které máte rádi
.

Pokoj lidem dobré vůle!
Šťastné a veselé Vánoce!

Milé Parfumaniačky,
sice to tu bohužel v poslední době trestuhodně flákám, nějak pořád nemůžu dohnat čas, takže jen občas nakouknu a nic nepíšu- ale doufám, že se mi podaří časem polepšit, zase zavítat častěji (a třeba se objevit i na nějakém tom srazu
). Nicméně i když nepřispívám, rozhodně jsem na Vás nezapomněla.
Přeju Vám všem, i Vašim blízkým krásné Vánoce a do nadcházejícího roku 2023 moře štěstí, zdraví, lásky, pohody a splněných přání. Ať se Vám daří, na co sáhnete!![]()
Pinot Noir To je hezké, takové setkání! Já těsně před covidem organizovala punč pro celou naši ulici, byla to strašně povedená akce, nebojím se říct, že vstoupila do dějin!
Měla z toho být tradice, ale pak přišel covid, teď Japonsko, zkrátka jsme to pak už nezopakovali, ale vrátím se k tomu!!!
Jinak musím říct, že jsem konstatovala, že Vánoce na poslední chvíli jsou super, je to stejné, jako když jsem během týdne organizovala vlastní svatbu. Každý má pochopení, nikdo od toho moc neočekává, já nejsem ve stresu, protože cokoli navíc je wau. :-) Bezva je to!!! :-)
moora
Malá Garfie, tehdy asi čtyřletá, si tam klekla a po vzoru ostatních políbila zem!
Vždycky si na to vzpomenu a musím se smát.
brrr Sweet Potato Jé, vy jste milé, děkuju!
(včera)
Všem přeji krásné svátky!
A dovoluji si přiložit fotografii brněnského Obilního trhu, přes který denně chodím. Bydlel tu před svou emigrací básník Ivan Blatný (v tom domě s okrovou fasádou), ale na tu fontánu se z oken dívat nemohl, tu tam osadili až v 50. letech. Před několika roky prošla úpravami, díky nimž v ní nikdy nezamrzá voda. Ten pramínek tryskající vody mezi rampouchy je pro mě pořád zázrak a symbolizuje mi naději v časech svíraných ledovým příkrovem války.
Tak ať je nadcházející rok plný naděje a pozitivních událostí!

Taky přejeme krásné svátky:)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY