Čas vánoční...

22. prosince 2016 19:51
Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 24. prosince 2022 21:04

Karja no naštěstí byl ten druhý domek ok a byl to dárek navíc, koupený na poslední chvíli, měl těch dárků dost, tak trauma z toho nebude. 

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 24. prosince 2022 21:13

Pinot Noir To je dobre! Vůbec si neumím představit mít to jako hlavní dárek u nějakého skvrnete! 

Offline zora
9 příspěvků moje polička 24. prosince 2022 21:34

Offline žluťásek
8878 příspěvků moje polička 24. prosince 2022 22:22

Pinot Noir tyjo, to je teda peklo

Nám v origo zabalený krabici kus Lega taky chyběl, ale jen drobnost, asi zapomněli přibalit. Ani nevím, jestli to vůbec reklamovat. 

Jezis to je teda fakt k neuvěření. Ať tomu zmetkovi upadnou ruce. 

Offline Sweet Potato
40623 příspěvků moje polička 24. prosince 2022 22:22

Pinot Noir Ach neeee.

Offline Kokoska
35137 příspěvků moje polička 24. prosince 2022 22:38

Pinot Noir to je teda drsny, jak jste to Risovi vysvetlil? Ze Jezisek udelal chybu?

U nasich na sebe batole odpoledne shodilo stromek, nastesti se nic nestalo krome triste z ozdob v koberci a šoku matky, ktera s nima v ten moment byla sama doma, protoze tatinek shanel po lekarnach nahradni ATB za ty z ranni pohotovosti, ktera chlapecek po hodine vyblil.

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 24. prosince 2022 23:08

Všem požehnané svátky přeji.

Offline dzizisketa
9024 příspěvků moje polička 24. prosince 2022 23:24

Nezdá se, ale měl úspěch. Však si ho taky sám poctivě zdobil.

Štědrý večer se ovšem odehrál u tchánů, kde Rostíček i přespává. Dostal co chtěl i něco navíc a mně muž už zase překvapil - někdy před dvěma měsíci jsem nadávala, že mám nějakou vykloktanou zdířku na čtečce, tak jsem dostala čtečku novou

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 24. prosince 2022 23:28

Krásné vánoce všem! 

Malamala si otevřela v 6 večer všechny ty úplně boží dárky a už před sedmou říká tátovi ,,dáme pexísko?,, a šla až do spaní hrát pexeso, co už dávno má:-D. 

Offline skarina
příspěvků moje polička 24. prosince 2022 23:52
Offline continuity
43545 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 01:05

žluťásek chybějící dílek normálně zadej přes servisní stránky Lego. Vybereš tam číslo krabice a napíšeš jakydilek to chybí. 

Posílají bez ptaní, klidně i dílek, který se zlomil.

Offline continuity
43545 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 01:06

Pinot Noir no ty blaho. Máme doma lego v protihodnote malého auta, kupovala jsem to po všelijakých obchodech i neautorizovaných distributorech a o tomtonjsem teda ani neslyšela. To je fakt šílený. 

Offline žluťásek
8878 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 05:24

continuity už jsem to v noci našla a rovnou vyplnila formulář, tak věřím, že to klapne.

Nevíš, jestli je možný takhle získat i chybějících víc dílků ze staršího setu? Koupila jsem bazarové, velkou sadu,  chybí tam ale třeba 20 kousků. Mají dost specifické tvary a barvy. Samozřejmě to chci ale koupit, ne takhle naklikat přes reklamační servis. 

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 06:42

žluťásek kdyby se vam to stalo nekdy priste, tak z oficialnich stranek lega poslou zdarma chybejici dil. Staci cialo stavebnice a vyfoceny dil co chubi :-) 

Pinot Noir tohle je teda silene

Offline Mulen
5044 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 08:35

žluťásek urcite jdou takhle koupit samostatny dilky. A taky jsem jednou chybějící dilek reklamovala, poslali ho bez reci a ja ho pak nasla

Pinot Noir to je teda sila, od Rohliku bych to necekala.

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 08:45

Karja Hele já mezi dárky přihodila ještě balíček plastelíny, aby toho pod stromem bylo opticky víc a s čím myslíš, že si děti nejvíc hrály :)

Offline Myrtila
5419 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 08:51

DruI Napodobne, prihodila jsem vodovky, hned chtel malovat a cely vecer jsme opakovali barvy  

Offline Garfie
28613 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 08:54

Pinot Noir Strašný, chce se mi plakat, jen to čtu, někteří jsou fakt neuvěřitelný svině!!!

Janulik03 Malý čtenář  

Offline Torrah
3404 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 09:43

Pinot Noir to by mě neuvěřitelně nadzvedlo, toto. Doufám, že napíšeš, jak se k tomu Rohlík postavil. Že pošlou novou stavebnici je snad jasné, ale zajímalo by mě, jestli dohledají, jak se to mohlo stát. Vždyť kdyby neměl víc dárků a měl mít jen tenhle jeden jako hlavní a pár drobností... Ten člověk, co to udělal, vůbec nemá srdce. Nebo je úplně tupý. Nechápu to.

Offline Garfie
28613 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 09:53

Torrah Já si hned představila, že si to třeba rozbalí u babičky, když si představím třeba svoji babičku, která pravnoučatům dávala nějakou drobnost, jeden dárek...no to by bylo strašné, navíc i pro ni, nejen pro dítě.