Karja no naštěstí byl ten druhý domek ok a byl to dárek navíc, koupený na poslední chvíli, měl těch dárků dost, tak trauma z toho nebude.
Čas vánoční...
Pinot Noir To je dobre! Vůbec si neumím představit mít to jako hlavní dárek u nějakého skvrnete!
Pinot Noir tyjo, to je teda peklo ![]()
Nám v origo zabalený krabici kus Lega taky chyběl, ale jen drobnost, asi zapomněli přibalit. Ani nevím, jestli to vůbec reklamovat.
Jezis to je teda fakt k neuvěření. Ať tomu zmetkovi upadnou ruce.
Pinot Noir Ach neeee. ![]()
Pinot Noir to je teda drsny, jak jste to Risovi vysvetlil? Ze Jezisek udelal chybu?
U nasich na sebe batole odpoledne shodilo stromek, nastesti se nic nestalo krome triste z ozdob v koberci a šoku matky, ktera s nima v ten moment byla sama doma, protoze tatinek shanel po lekarnach nahradni ATB za ty z ranni pohotovosti, ktera chlapecek po hodine vyblil.
Všem požehnané svátky přeji. ![]()

Nezdá se, ale měl úspěch. Však si ho taky sám poctivě zdobil.
Štědrý večer se ovšem odehrál u tchánů, kde Rostíček i přespává. Dostal co chtěl i něco navíc a mně muž už zase překvapil - někdy před dvěma měsíci jsem nadávala, že mám nějakou vykloktanou zdířku na čtečce, tak jsem dostala čtečku novou ![]()

Krásné vánoce všem!
Malamala si otevřela v 6 večer všechny ty úplně boží dárky a už před sedmou říká tátovi ,,dáme pexísko?,, a šla až do spaní hrát pexeso, co už dávno má:-D.
žluťásek chybějící dílek normálně zadej přes servisní stránky Lego. Vybereš tam číslo krabice a napíšeš jakydilek to chybí.
Posílají bez ptaní, klidně i dílek, který se zlomil.
Pinot Noir no ty blaho.
Máme doma lego v protihodnote malého auta, kupovala jsem to po všelijakých obchodech i neautorizovaných distributorech a o tomtonjsem teda ani neslyšela. To je fakt šílený.
continuity už jsem to v noci našla a rovnou vyplnila formulář, tak věřím, že to klapne.
Nevíš, jestli je možný takhle získat i chybějících víc dílků ze staršího setu? Koupila jsem bazarové, velkou sadu, chybí tam ale třeba 20 kousků. Mají dost specifické tvary a barvy. Samozřejmě to chci ale koupit, ne takhle naklikat přes reklamační servis.
žluťásek kdyby se vam to stalo nekdy priste, tak z oficialnich stranek lega poslou zdarma chybejici dil. Staci cialo stavebnice a vyfoceny dil co chubi :-)
Pinot Noir tohle je teda silene![]()
žluťásek urcite jdou takhle koupit samostatny dilky. A taky jsem jednou chybějící dilek reklamovala, poslali ho bez reci a ja ho pak nasla![]()
Pinot Noir to je teda sila, od Rohliku bych to necekala.
Karja Hele já mezi dárky přihodila ještě balíček plastelíny, aby toho pod stromem bylo opticky víc a s čím myslíš, že si děti nejvíc hrály :)
DruI Napodobne, prihodila jsem vodovky, hned chtel malovat a cely vecer jsme opakovali barvy
Pinot Noir Strašný, chce se mi plakat, jen to čtu, někteří jsou fakt neuvěřitelný svině!!!
Janulik03 Malý čtenář
Pinot Noir to by mě neuvěřitelně nadzvedlo, toto. Doufám, že napíšeš, jak se k tomu Rohlík postavil. Že pošlou novou stavebnici je snad jasné, ale zajímalo by mě, jestli dohledají, jak se to mohlo stát. Vždyť kdyby neměl víc dárků a měl mít jen tenhle jeden jako hlavní a pár drobností... Ten člověk, co to udělal, vůbec nemá srdce. Nebo je úplně tupý. Nechápu to.
Torrah Já si hned představila, že si to třeba rozbalí u babičky, když si představím třeba svoji babičku, která pravnoučatům dávala nějakou drobnost, jeden dárek...no to by bylo strašné, navíc i pro ni, nejen pro dítě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY