Čas vánoční...

22. prosince 2016 19:51
Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 17:47

Renusatko prisel mi omluvny mejl. A ze kompenzace chystaji. Me teda namichli jen zmensenim baleni vnitrnosti do polevky (prisahala bych, ze pri objednavani to ukazovalo pouze ks, nicm.loni 400g balicky, letos pouze 300g). Cely ten jejich objednavkovy system je velmi naprd, priste uz opravdu kapra jinde...

Joo a koho zajima pointa kuchani kaprich hlav, tak: oci vydloubala dcera, sama se nabidla, udelala promptne.  Me ji fakt podstrcili. Zabra vydloubal drahy. Zbytek obstarala ja, nicm.polevka nebyla uplne ono, protoze malo vnitrnosti a skoro zadny mlici...

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 17:59

Evaeva u tohohle z Lidlu. Mame hromady koleji po starsim, ale lokomotivy uz se za ty roky porouchaly. Bylo to trochu nefer, starsi dostal darku hodne a takove vymazlene, zato tohle byla znouzectnost za tri stovky ze supermarketu, ale radost byla velika - jezdi to, blika to. Jeste tu ma puzzle, termosku a formelu s vykrajovatky, ale jeste to ani nevybalil:)

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 18:15

Pavlena Tak omluva mi taky došla. Ale až po mojí stížnosti tady. Jen jako celá firma usilovně pracovala na nápravě? Prodavačky v Oceanu se to dovídaly od zákazníků a o rušení objednávek a že nemají co prodávat, informovali v obchodě 3 lidi. Místo, aby je poslali pomoct na výdejní místa. 

Já tam beru ty filety od roku 2016 a pokaždé jsme byli spokojení. Jediné moje štěstí letos bylo, že kamarádka zrovna stála stála ve frontě a kapra nám ještě vzala a dokonce připravila. Já jsem v tomhle marná.

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 18:16

Gatita Mladší taky nějak nespěchal s vybalováním dárků, ale starší utrpěla utkvělou myšlenku, že právě ona si musí rozbalit dárek úplně poslední, tak si jeden nechala a pak strašně trpěla, když brácha nerozbaloval, ačkoli ho k tomu vší mocí ponoukala :)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. prosince 2022 18:20

Gatita ale ty vláčkodráhy jsou super a v Lidlu mají podle mě moc hezké! A jestli je na vozidla, nedivím se, že byl nadšený. 

Starší právě hraje třetí partii Carcassonne, z toho mám velkou radost

Offline rozarka
4225 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 18:30

Kokoska to je milé čtení, po tom, co se někde děje! Já očekávám rodinu zítra v počtu větším, než je náš obývák ochoten pohodlně pojmout, ale věřím, že to bude příjemné, tak, jako minulé roky.  Mám Vanoce hrozně ráda, kdyby mi do nich někdo sypal  sůl, jak jsem si tu poslední dny četla, nevím, jak bych se s tím popasovala. Držím palce všem, co v takové situaci jsou, ať to dopadne nad očekávání dobře a těší se ze společnosti svých blízkých

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 18:45

Ach jo, tak ja už si libovala, jak jsme to letos zvládli všechno bez nervů ... A dneska vyšlo najevo, že moje máma Vánoce, které jsme si pro sichr kvůli termínu porodu, udělali už minulý víkend výjimečně v Praze, ale jinak se vším - s večeři, s dárky, se všemi jejími dětmi pohromadě ... jaksi nepovazovala za ty "opravdové", ale za nějakou demoverzi nebo co. A očekávala, že segra s bráchou k ní přijdou znovu na asi reprízu nebo co.
Takže sedí doma s tím posledním 14 letým, který předpokládám cele dny propaří na kompu a čeká, pod stromem má další (???) hromadu zabalených dárků ... 

A jelikoz navzdory očekáváním stále nerodim, pozvali jsme na zítra do Prahy tátu s jeho větvi rodiny na Vánoce a máma je tudíž co - smrtelně urazena. Hrozne mě to mrzí, já jsem sice z obliga, v mým stavu (a vzhledem k moji povaze) se mi nikdo neodvazi nic říct, ale odnáší to segra. Která má fakt teď svých starosti dost. Do haje už opravdu.

Offline Kokoska
35143 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 18:49

rozarka nas by dohromady bylo 15 a to bych najednou asi nedala. Kazda rodina ma rada neco jineho, deti jsou v rozptylu od 11 do 1,5 roku, nedovedu si moc predstavit, az by najednou zacaly rozbalovat a rozkladat darky. Takhle si se vsim i chvilku pohraly, dospeli si dali kafe, popovidali jsme si aspon ve chvilich, kdy mladata nutne nepotrebovala asistenci nebo rozsouzeni sporu. Proste nam to vsem takhle vyhovuje.

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 19:30

U nás pohoda, včera večer sme boli u našich,  dnes doobeda oni u nás.  Vlani to bolo viac napäté,  tento rok úplne kľud. 

Offline Sweet Potato
40629 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 19:46

jerry 

Dárkem, který udělal úplně největší radost, byl Šeřík!

Ještě jednou ti strašně moc děkuju, žes mi ho sehnala.

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 19:48

U nás taky všechno dobry, ten největší problém je, že mám hrozne velké břicho! 

Offline Sweet Potato
40629 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 19:49

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. prosince 2022 19:59

MP Meri demoverze Vánoc ta vaše máma je taky dáreček teda

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. prosince 2022 20:00

Karja to se dá vykládat různě

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. prosince 2022 20:03

Kokoska já mám ty velké sešlosti ráda, i když je to náročné (a taky je nikdo nepořádá u nás doma ) ale je fakt, že jednotlivě si ty děti určitě užiješ víc. Na druhou stranu sestřenice bych jinak celý rok neviděla.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 20:05

U nás bylo nejlepší, že na dárku od staršího syna (20) bylo, pro maminku a tatínka. Dostali jsme od něj večeři v letadle a welness jednodenní. Od mladšího polštář. Na jedné straně je pro nejlepší maminku na světè...na druhé pro nejlepšího tatínka na světě.Sousedské postání mezi večeří a dárkama se povedlo, vše se vypilo. A Dokonce se dostavilo ven všech 17 dětí, které mají kolem těch 15-20 let. Všichni s mírným brbláním, že na chvíli a nakonec se za hodinu nikomu nechtělo domů.

Offline Tak Betty
6194 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 20:05

Sweet Potato Děkuji,  dárek mě potěšil a už je ve složce. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 20:16
Reakce na Evaeva:

MP Meri demoverze Vánoc ta vaše máma je taky dáreček teda

​Mne už to přijde fakt dohnaný ad absurdum. Jakoze už ani jedny Vánoce nestaci, je potřeba to ještě do zemdlení opakovat

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 20:20

Evaeva Ne, jsem najedena samozřejmě!

Tak Betty Tak ty kalhoty pro dědu měly mega úspěch. Pristě nic nekupuju, den před štědrým dnem prohrabu vratky:-D. Ale fakt mu moc sluší, dnes je hned nosil, sám je dvakrát pochválil a zbytek rodiny taky! To se mi ještě nestalo:-D 

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 20:21

MP Meri Holka ty si nakonec v tom šestinedělí fakt odpočineš!