Torrah myslím, že by to dohledat mělo jít. Velké sklady by měly vystopovat, kdo kterou objednávku vyřizoval a kdy do skladu dorazila? A pak, kdo ji ve fabrice balil atd. Teda, jestli nejsem naivní
Čas vánoční...
rozarka kamarádky syn si přivydělává rozvozem pro Rohlík a sledujou jim i to, jak řaděj, styl jízdy (brzda-plyn je hned červenej puntík)... tam si fakt nikdo ani neuprdne, aniž by se o tom vědělo
rozarka mne jednou prisla takova trochu pomuchlana krabice, ale cela prelepena jejich firemni paskou, vevnitr misto dvou veci jen jedna. Tak jsem se s nima dohadovala, oni ze pry maji zaznam z kamer, ze tam davali oboji, ja trvala na svem s tim, ze krabice byla zcasti nahrazena jinym papirem a prelepovana. Asi 10 mailu probehlo, pak navalili chybejici vec. Byl to jen nejaky panacek k pozarnickemu autu za asi 150, ale nastvalo me to. Natoz krabice kameni, to je drzost.
Edit - nebylo to tenkrat od Rohliku
Na Rohlíku nám vždycky bez problémů jakoukoli reklamaci uznali, v rámci prémiového členství vykompenzovali dvojnásobně. S tím určitě problém nebude. Ale jestli někdo chytne viníka, to se Pinot nedozví.
RoSa no právě. Ve výrobě to musí naklikat do krabic a tam to asi těžko může někdo udělat. Ale i cestou k zákazníkovi jde všechno přes čárových kód a tím pádem je to taky dohledatelné, kdo krabičku expedoval, komu šla přes ruku
Kokoska kdysi jsem pracovala ve skladu a každá položka byla připsaná/ odepsaná na kartě, ale samozřejmě bez kódu a doby vyskladnění. Dnes to ale berou čtečkou a jednotlivá věc má při pohybu označený čas i osobu, která to dělala.
Prasárna to je, zvlášť u hračky. A krádež není omluvitelná ani v případě pro dospělého
Těmhle asi reklamaci neuznají.

rozarka ve výrobě si myslím, že vůbec nemají motivaci krást, jedna jsou tam taky všude kamery a co vim, tak lidé z fabriky mají v rámci firemniho programu úplně jiné ceny.
žluťásek lego myslim samostatně dílky ofiko neprodava. Ale existují prodejci lego kostek na bricklinku. https://www.bricklink.com/catalogTree.asp?itemType=P
Je to vlastne bazar združujúci různé prodejce podobně jako vinted nebo amazon, tak bacha na poštovné.
Sweet Potato hele, kdysi se něco podobnýho řešilo ještě na Arome: někdo v expedičnim skladu tehdy ještě parfums.sk (dneska Notino) měnil flakony Chanelů za fejkový, krabičku nechával origo.... a chytli ho a dali nám to pak na fóru i vědět
continuity jj, to znám. Ale právě kvůli poště se mi do toho moc nechce, po pár kostkách od víc prodejců. Zkusíme pražské bazary naživo. Syn je naštěstí spíš stavitel podle fantazie než na návody, tak to klidně nahradí jinou barvou. Myslím, že to postavíme jednou a pak to rozebere a bude mít milion kostek na svoje projekty ![]()
Pinot NoirNeuvěřitelné; vůbec si nedokážu představit, jak bych po rozbalení takového dárku zachovala před dětmi věřícími na Ježíška dekorum a nezačala nadávat.
Taky myslím, že z Lego fabriky to odešlo celé. Ti si dávají obzvlášť pozor, aby nepoškodili značku a zákazníky. Rozhodně by tam nedávali místo kostek kameny. To už by si ukradli celé balíčky nebo omylem nezkompletovali celé. A i tam věřím, že mají kontroly a jak už psala continuity , zaměstnanci nemají motivaci krást.
Mohl to být někdo na Rohlíku, ale spíš bych to tipovala na distribuční centra nebo přepravce. Určitě to nechodí přímo z Lega na Rohlík. A i v těch skladech to nemusí být někdo, kdo s tou konkrétní krabicí manipuluje a skenuje. Spíš právě někdo jiný, kdo se k nějakému kroku neupíše. Ale přitom má ke zboží přístup. Těžko zjistí konkrétního člověka, pokud nebudou mít záznam z kamery.
Pracuji ve firmě, která vyrábí jednu velmi známou značku a reklamace na chybějící zboží jsou velmi obtížné. Většinou jsme schopni zjistit, zda nastala chyba u nás (lidský faktor nebo chyba softwaru nebo stroje - linky nebo automatického balícího zařízení) nebo se ztratilo zboží v průběhu distribuce. Ale konkrétního člověka nezjistíme.
A samozřejmě někdy je to neoprávněná reklamace... prostě to zákazník nafinguje (tím rozhodně nechci říct, že je to tento případ s Legem - jak už jsem psala, muselo to být někde mezi Legem a Pinot). U chybějících produktů to je samozřejmě těžké zjistit (opravdu to nemusí být nafingované zákazníkem), ale u reklamací typu nebezpečného předmětu v produktu víme, že to na nás zákazník nahrál. Myslí si, že naše výrobky šijeme, tak reklamují, že nalezli jehlu ze šicího stroje v produktu. Máme úplně jinou technologii, žádné jehly se ve výrobě nevyskytují. Nemluvě o tom, že veškeré produkty prochází po zabalení detektorem kovu.
hlasim, ze u nas se vcerejsek vydaril. Hlavne ten vecer. Sesli jsme se vsichni a bylo to mile a prijemne. Deti byly vzorne, dokonce nas maly si dal uplne ode vseho, kubu i kapra... no a potvrdilo se, ze male deti nepotrebuji tricet balicku. Zasekl se hned u prvniho a sedi u toho doted:))
Musim ale priznat, ze me to nejak zmohlo, normalne me to chystani bavi a tesi me to, ale letos jsem bez nalady a do toho jeste resime toho nestastneho nemocneho kocoura. Ale jinak to mam moc rada, vubec neznam ty rodinne napnelizmy, o kterych se tu nekdy pise, a vidime se moc radi.
edit - vubec nevim, proc mam na zacatku prispevku tu ikonu?
Paris já takhle kupovala něco ze zalanda, měla to být nepromokavá souprava pro dítě, tudíž bunda a kalhoty. No a v balíčku byla jen bunda. Tak jsem to poslala zpět, že to tam bylo tak a tak, a čekala jsem že se budou s penezma nazpět cukat. A ne. Poslali všechno.
rasaNori ano, záleží na firmě, jak se k tomu postaví. My jsme s kompenzací také štědří.
I já jsem asi před 2 lety reklamovala chybějící položku v balíku. Moc jsem od toho nečekala, protože jsem balík otevřela až při balení dárků (s dětmi za zadkem jsem ho nějak nemohla otevřít dřív) až tak 3 týdny po doručení. Eshop poslal chybějící položku plus další navíc. Ale předpokládám, že inventurou bylo zjistitelné, že jim jeden kus přebývá.
Gatita to je hezké! Naše děti byly včera už značně nervózní, nakonec je muž odpoledne vzal radši ven. Pak už to bylo dobré a večer se taky vydařil. Ale zajímá mě, u čeho se malý zasekl? U nás měla největší úspěch ta magnetická stavebnice autíček
Já se snažím reklamovat u Ocean 48. Letos naprostý propadák. Místo kila filet bez kostí, jsem měla v objednávce 600g , nevyfiletovanou půlku kapra, ale za cenu těch filet. Na stránkách 1000 nas....zákazníků, kteří dostali něco jiného, čekali ve frontách hodiny. Měli málo lidí, ještě 22.12 hledali brigádníky, těm prý ale neplatí a přetěžují je. Dalším kolem 13 hodiny, zrušili objednávky, že havárie kamionu.Já bych vše chápala, kdyby majitelé nedělali mrtvého brouka a zveřejnili vyjádření nebo omluvu. Místo toho nikde nic, ani sms o postupném vracení záloh. A 24 popřejí všem krásné Vánoce.![]()

My jsme absolvovali 3 nadilky se tremi rodinami mladych, bylo to moc hezke a myslim, ze se u nas citili vsichni dobre a ze jsme s darky udelali radost. Hezke je i to, ze zitra bude klid a vecer Gershwin ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY