Čas vánoční...
MP Meri tebe zachrání fakt už jen ten porod. Snad aspoň na chvíli teda.
Karja Víš co, ono je to totiž paradoxně tím, ze furt nerodim. Protoze jsme věděli, ze Vánoce s mámou jsou jediný, který fakt musej proběhnout stůj co stůj, tak jsme je radši takhle předsunuli, aby byla jistota. A všem ostatním jsme v podstatě řekli, ze možná, když nebudu rodit, tak se jim třeba o svátcích ozveme, což všichni vzali v klidu. No a když se nic neděje, tak jsme pozvali toho tátu, pak přijde na řadu tchyně, popr. zbytek ... No a ve výsledku má máma pocit, ze ona byla nejvíc "odbytá", protože teď chudák sedí na Vánoce sama doma a má už hotovo.
Jak kdybych to mohla ovlivnit, fakt ![]()
MP Meri No jako nezávidím ti:-D.
Dneska jsme přijeli a rozbalovali u našich, rodiče si dali mezi sebou dárky až dnes s námi. A dali si navzájem stejnou knížku, mamka tátovi proto že je to trochu detektivka a táta mamce proto, že je to z našeho regionu, z Orlických hor. Letos měli 40 let od svatby, fakt se dobře znají
(a já jsem si uvědomila, jak jsem už stará
)
JankaM To je hezké. ![]()
Jaká je to knížka, prosím?
JankaM to je krásný. Já jsem jednou dostala od ségry i od muže stejnou noční košili a tu samou jsem koupila ségře i já. Bylo to hrozně srandovní a milý zároveň.
Sweet Potato taky jsem si ji hned vygooglila :) Kriminální případy z Orlických hor?
My jsme trochu pozadu. V poledne jsme vyzvedli "chlapečka" na letišti, "děti" dostrojili stromeček, co tu už týden po večerech svítí, na balkoně odpočívá mísa salátu. Ježíšek může zítra dorazit
.
Dnešní večer byl moc příjemný, jak jsme se všichni sešli po čtyřech měsících. Nějak si na to nemůžu zvyknout, že už mám doma jen jedináčka.
Pamatujete, jak jsme před dvěma roky hromadně kupovaly ta dřevěná puzzle?
Tak to, které jsem tehdy dostala, dnes mládež složila. ![]()

žluťásek Dík. Tu možná taky potřebujeme!
Sweet Potato taky jsem si ji hned vygooglila :) Kriminální případy z Orlických hor?
Sweet Potato
viz žluťásek
Tak to mám radost.![]()
Koukali jste někdo na tu Krakonošovskou pohádku dneska? Já jsem opečovávala maroda a viděla až tak posledních cca patnáct minut, ale přišlo mi to zajímavě nepohádkový, takovej tajemnej příběh, neotřele natočený. Jestli to půjde ještě pustit zitra z ivysilani, stojí to za to?
jerry Dokonce jsme si o vůních i popovídaly. Náladu tedy trochu zkalila informace, že už se nedělá. Ale prý si ji bude šetřit. A to, že jsem sehnala nesehnatelnou ze mne udělalo takřka mystickou bytost. Máš to u mne. ![]()
Za mě dobrý - taková kombinace příběhu a pověsti natáčená v exteriérech.
Tak se příležitostně poohlídneme ještě po nějaké - vůně se nemají šetřit, ale užívat![]()
žluťásek Já jsem se dívala náhodou, protože manžel se už nudil a tak u nás po roce jela televize
. Jak to moc nesleduju, tak to moc neposoudím, ale dodívali jsme se a za mě to šlo. Na FB jsem teď koukala, že jen pochvalné komentáře. A asi bych zůstala s Krakonošem
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY