JankaM jé, to je hezký ![]()
Čas vánoční...
Dnes jsem tady k tomu vánočnímu tématu viděla pěknou větu. Asi v tomto duchu. Vánoce jsou k tomu, aby jsme se svými příbuznými strávili společný čas a připomněli si, proč žijeme každý jinde.
Když to tady čtu, tak to tak bude. MP Meri někdy můžeš udělat vše, abys vyhověla a stejně to je špatně.
U naší mamky zase byly špatně všechny dárky. Vlastně mi úplně vše zkritizovala
, tak příští rok dostane to nic. Jen si to musím někde napsat, abych nezapomněla. Musím říct, že to zamrzí, i když je to každý rok a nikdy v životě jsem neslyšela, že jsem něco dobře udělala nebo koupila. Ale někdy si říkám, že alespoň mlčet by mohla.
Renusatko mne letos mamka darky pochvalila, pry ma ze vseho radost. Coz me docela prekvapilo, neminul rok, aby mi neco nechtela vracet, ze je to pro ni moc drahe, zbytecne, neuzila by to... jsem rada, ze je spokojena.
Kokoska To je dobře, že byla mamka spokojená. U nás všichni ostatní taky, dokonce mladší syn chodí ještě dnes a pořád nám chválí dárky.
Svojí mamku jsem nikdy neslyšela někoho nebo něco pochválit. Já už to od ní ani nečekám, asi bych si myslela, že je něco špatně, kdyby se to stalo. Dokonce dnes jsem i slyšela našeho taťku, že jí řekl, ať už je ticho
, když mi to říkala do telefonu.
Na to jsem měla babičku a tetu
, že třeba pochválily oběd nebo cukroví.
Karja To je dobrý, že kalhoty udělaly radost. Můj muž dostal od dcery triko s kaprem a ve stejném duchu čepici.

Miru Jo, bude.
To je Mikin, muj byvaly partak z detstvi a zaroven budouci hlavni hrdina mych kreseb. ![]()
...jej, tak to se moc těším!, a to bych byla i ráda majitelkou nekterého z obrázků...![]()
Luna taky se stavím do řady o kočičí obrázek,moc hezký je.
včera u nás,, štědrý večer,, pro manželova vnoučata, tři kluci a holčička,6-10 let.kluci mimo knih dostali buginy na dálkové ovládání, nadšení velký,hned jsme rozdali baterky a jezdilo se,a jedno auto nezatači
, naštěstí padla na nejstaršího, takže pochopil, že ji dostane později,ale zklamaný teda viditelně byl ![]()
Včerejší rodinný vánoce dopadly výborně, jídlo bylo hromadně a hlasitě vychvalovaný
dárky s radostí vítaný - a co šlo, ihned vyzkoušený, pročež mládež uspořádala závody na koloběžkách s nevyhnutelným důsledkem kůlničky na dříví
a já dostala mimo jiný i luxusní hrnek (osobní dar harantů), kterej mě značně rozveseluje, kdykoliv se na něj podívám. Tím budu zahajovat každej pracovní den! ![]()

barbucha Ten hrnek je boží :-).
Viď
A potěšil i dárce, který vidíce babičku jásat, skákali radostí až do stropu ![]()
Předchozí dva sváteční dny jsme strávili mimo domov, takže čas na kompletní výstavku nastal až nyní.
barbucha ježíš ten hrnek je krásnej, opatrovala bych ho jako oko v hlavě.
@barbucha hrnek ![]()
barbucha hrnek je boží, fakt. Ten ti prosvětlí každý ráno, tomu věřím.
barbucha to je nádherny dárek.
barbucha hrnek je uzasnej a ocenuju napad!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY