Čas vánoční...

22. prosince 2016 19:51
Offline Makara
3667 příspěvků moje polička 10. ledna 2023 22:56

Já se snažila dětskou práci vymáhat spravedlivě /díky Excelu, týdennímu rozpisu služeb a prudění/ a asi se mi to dařilo, protože s odchodem 2 kusů ze 3 nemám pocit, že by mi momentálně zabraly domácí práce víc času. Takže teď sice dělám úkony, které v minulosti dělali téměř výhradně potomci, ale ty moje jsou méně časově náročné. 

notna do dívčího pokoje vstupuji, je-li to opravdu nutné, a moc se nerozhlížím

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 10. listopadu 2023 10:16

Se vzpomínkou na Jinou realitu ( Jiná Realita - snad se máš dobře!) oživuji tohle vlákno. Letos jsem se rozhodla začít řešit dárky trochu dřív než 20. prosince, tak jsem to vykopla s rodinou a ráno mi moje milá a hodná tchýně poslala návrh na dárek pro našeho dvouleťáka:

Offline DruI
5599 příspěvků moje polička 10. listopadu 2023 10:33

Zina No, ale našemu dvouleťákovi by se to líbilo! Našim sousedům už pravda méně :o)

Offline Kokoska
35128 příspěvků moje polička 10. listopadu 2023 10:44

Zina za co vás chce paní  tchýně trestat?

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 10. listopadu 2023 10:48

Zina lolto vzdycky vtipkujeme s brachou, ze si vzajemne darujeme detem trubku a bubinek...ale ze by tohle nekdo myslel vazne, me teda nenapadlo

Offline viktorka_od splavu
49422 příspěvků moje polička 10. listopadu 2023 11:02

Zina a darek si muze nechat u babicky!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. listopadu 2023 11:10

Zina Ale jestli to tchýně myslí vážně, tak dělá se taková deska, jako sporák to vypadá a to se pouští do sluchátek nebo to ztlumíš podle potřeby. Ségra to měla v paneláku.

711990 vy nemáte trubku a bubínek? Veliká škoda! My máme skládací trubky, bubínek, rumba koule, flétnu, asi šest píšťalek a teď přibude piankoAle největší bordel stejně udělají ty dva bez všech nástrojů.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 10. listopadu 2023 12:05

Evaeva proboha a to vas nekdo takhle potrestal anebo ste se strelili do nohy sami?

Offline coralline
2311 příspěvků moje polička 10. listopadu 2023 12:11

Zina Tohle jsem chtěla koupit neteři. Nechápu, proč mi to nedovolili

Kokoska A vím přesně, za co chci sestru trestat

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. listopadu 2023 12:27

711990 tak i tak, část máme po ségře, část jsme dokoupili. Ale mně tenhle hluk tolik nevadí, při nejhorším si vezmu sluchátka, oni fakt dělají dost bordel i bez toho. A nějak to beru jako součást (jejich) života, vydávám to za hudbuJá nesnáším akorát ty hračky, co hrají sami, ty naopak nemáme skoro žádné.

Offline Myrtila
5414 příspěvků moje polička 10. listopadu 2023 12:28

Zina Tyhle dárky ale zůstávají u babičky, počítá s tím tchýně?

Offline Kokoska
35128 příspěvků moje polička 10. listopadu 2023 12:44

Evaeva Adelka ma po sestrenici hraci stolecek, vzdycky si tam neco pusti a tanci u toho, klidne i na to nadsene halekani Ahoj pejsku!, Ahoj opicko!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. listopadu 2023 12:48

Kokoska narozdíl od trianglu mně tyhle hračky frustrují šíleně

Offline Kokoska
35128 příspěvků moje polička 10. listopadu 2023 12:59

Evaeva souhlasim, ze za pul hodiny bych z toho nejradsi vyrvala a zahodila baterie.

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 10. listopadu 2023 13:03

No, bubny bych taky zvažovala pečlivě, ale jinak nechápu, proč by měly být hudební nástroje za trest.

Jak jinak zjistíte, že je to něco, pro co třeba mají děcka vlohy?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. listopadu 2023 13:12

Pinot Noir no ty moje maj vlohy akorát pro to dělat bordelA to bez legrace, hudební sluch nemají. My taky ne, takže je fakt sranda, když nám ty nástroje rozdají a společně produkujeme "hudbu". Ale starší teď chodí druhým rokem na flétnu (chtěl) a teď se mi zdá, že ho to začíná opravdu bavit. Pianko je dětská hračka, ale jsou k tomu i barevné noty, tak uvidíme.

Jako v jejich podání to za trest celkem je, když tu pochodují s bubnem a trumpetou a do toho něco hulákají. Škoda, že nejde vložit video Ale jsou to děti, tak co no.

Offline Kokoska
35128 příspěvků moje polička 10. listopadu 2023 13:18

Pinot Noir on jak ktery nastroj a jak ktere dite a nektere kombinace muzou byt dost o nervy, ver mi! Co dokazal muj syn s foukaci harmonikou... 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. listopadu 2023 13:18

Kokoska no vidíš, na foukací harmoniku jsem zapomněla, tu máme taky

Offline Kokoska
35128 příspěvků moje polička 10. listopadu 2023 13:22

Evaeva on ten muj hudebni genius na ni nehral, jen pochodoval s desnym dupanim a do rytmu foukal, porad totez. To clovek fakt nevydrzi moc dlouho. Ale kdyz mu bylo asi 14, chtel elektricky klavesy a dokonce pak chodil asi 2 roky do hudebky. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. listopadu 2023 13:24

Kokoska a co myslíš, že dělají oni?

Já mám část rodiny hudební, tak si pořád říkám, že v nich taky třeba něco dřímá, ale zatím tomu nic nenasvědčuje.