Renusatko To je celoživotní názor mojí mamky, na víkend musí být upečeno! :D
Čas vánoční...
Kan můj taky!
Kan Můj rozhodně ne
. Obešla bych se bez toho, jen se potom utrácí za drahý buchty v pekárně, protože po většinu roku z toho není nic ani na pondělní svačinu. Takže není to můj koníček, ani názor, ale nutnost
.
Jen teď po Vánocích jsem si práci měla ušetřit.
Tiez by sme mali dat prec stromček a akosi mi to je luto. Ale už púšťa ihlicie, tak musime.
U nás sa tiež pečie každý vikend, niekedy aj oba dni a vsetko zmizne.
My stromek pořád máme.Neopadává, pořád je v kondici.Nevím kdy ho odstrojíme.Nechce se mi.
EDITH4B Máme to také tak. A teď jsme navic nemocní.
EDITH4B já ho taky ještě chtěla nechat, ale během včerejška se vybilo 16 z 18 baterií těch bezdrátových svíček. Tak jsem to vzala jako znamení. Další baterie jsem tam dávat nechtěla a bez světýlek to není ono. Tak už je pryč.
Tiez by sme mali dat prec stromček a akosi mi to je luto. Ale už púšťa ihlicie, tak musime.
Mně je stromku vždycky líto. Jenže kromě mne už nezajímal ani kocoury.
Uz je preč, pri vysavani mi asi odišiel vysávač ![]()
Moje mamka taky vždycky o víkendu pekla. Zajímavý je, že věkem přišla o všechny takový ty ,,pravidla a zásady,, nebo jak to nazvat, jako je nedělní oběd, sobotní úklid, buchta na víkend, myti oken před svátky atd.atd.
Karja ale to já taky :)
Karja asi s věkem zmoudřela a ví, že nic z toho není podstatný ![]()
Karja asi dostala rozum ![]()
Karja já bych i pekla, ale musela bych si to pak i sníst
Karja jako bys to psala o mně.
Tak Betty Neboj, určitě i moje generace nějakej ten ,,mus,, má a přijdem na to taky. Ale fakt tak ještě do dvaceti (mejch) jsme měli naklizeno, zahrádka se plela, byly vánoční dečky, velikonoční dečky, různý tyhlety věci se vedly a pak najednou nám to tady začíná pustnout, žádný hospodynkovani se už nevede.
Karja ony s věkem i docházejí síly..![]()
SunEclipse Tak to není ještě tenhle případAle to je jedno, to byl jen příspěvek k těm buchtam;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY