Čas vánoční...

22. prosince 2016 19:51
Offline continuity
43541 příspěvků moje polička 15. listopadu 2023 21:58

Luna moje je Malá mořská víla, ta klasická z Prachovských skal.

Offline Luna
10878 příspěvků moje polička 15. listopadu 2023 22:00

MrakoplasČerti jsou boží!

Třetí princ je teda taky super, já ty temné miluju. 
Jinak by mě zajímalo, jestli se na Slovensku vysílaly ty pohádky česky?

Já si pamatuju z dětství slovenské pořady, za mě teda top seriál Teta a ten jsme si s manželem stáhli a oni to nadabovali do češtiny a byl to děsJa vim, ze je to koprodukce, ale neni to ono. Tam nebyla má oblíbená hláška: A teraz prejdem cez mur!

Offline continuity
43541 příspěvků moje polička 15. listopadu 2023 22:03

Luna

Koukam v jakemze jsme vlákně, tak z vánočních Perinbaba. Ještě dost můžu Anděl Páně, ale to už jsou jen takové pohyblivé obrázky, moc tam to tajemství pro mě není. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 15. listopadu 2023 22:12

Luna cesky, nastastie sa tak vysielaju stale, dabing by som neprezila! A teta tiez som to uz pocula predabovane a hodnu chvilu som rozmyslala, co mi tam nesedi, nez som na to prisla.

Online Kokoska
35132 příspěvků moje polička 15. listopadu 2023 22:17

Ja mam docela rada 12 mesicku, co k tomu hudbu napsal Brzobohaty.

Temne az krute pohadky moc nemusim.

Online JankaM
3126 příspěvků moje polička 15. listopadu 2023 22:42

Ehm, tak my máme plyšové avokádo z billy, synek si dnes koupil za svoje peníze pytlik lego s panáčkem a motorkou v Albertovi a už asi nestihneme nasbírat na plyšovou řepu nebo ředkvičku nebo  co to je

Offline Garfie
28613 příspěvků moje polička 16. listopadu 2023 02:56

Karja Ten Betlém taky máme a otevírali ho na střídačku (ovšem pravda je, že k tomu měli každý vlastní). Ten obal jsem vyhodila a místo toho figurky dala do pytlíčků, co jsem měla z nějakého dávného dětského advenťáku a používáme ho každý rok. Teď už je to takové random, co kdo vytáhne, ale Ježíška mám speciálně označeného (zavázený jinou stužkou) a toho dáváme až na konec. Vždycky k němu přidám nějaké větve, světýlka a vypadá to moc pěkně. 

Luna Já pohádky moc nemusím, ale když už, tak S čerty nejsou žerty...a pak mám nějak nostalgicky ráda trio Pyšná princezna, Se zlatou hvězou a Šíleně smutná, to asi musí o Vánocích být. (ale moc nekoukám, stačí mi tak nějak v pozadí třeba při pečení). 

Jo a novou vánoční pohádkovou tradicí se u nás stává Klaus.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 16. listopadu 2023 08:22

Luna V dětství Tři oříšky, od puberty Třetí princ. Miluju to tajemno... a hudbu. 

Brzobohatý mě fascinuje v Princ a večernice, jako dítě jsem z té postavy nemohla spát. 

Offline barbucha blogger
36073 příspěvků moje polička 16. listopadu 2023 09:14

Luna 

Mně se líbila ta nejnovější verze https://www.csfd.cz/film/346919-sedmero-krkavcu/recenze/, jediná pohádka za posledních třicet let kterou jsem dokázala vidět celou

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 16. listopadu 2023 09:34

Máme v práci vánoční tombolu, každej máme něco donést. Fakt nevím co. Ale vzpomněla jsem si, že jsme toto dělali naposledy s přáteli na vysoké. Rozpočet byl závratný a to 20 Kč. Nevím, jestli jsem to sem psala. Ale vyrobila jsem takovej manuál, jak sbalit holku, kluka v x krocích. Měla jsem uplně příšernou papírovou peněženku hello kitty a tam jsem dala nalepovací papírky očíslované s popisky, co v jakém kroku udělat. První krok bylo právě zaujmi ji svým stylem a to třeba touhle peněženkou, pak nějaký nápad na vtip, pak jsem tam dala nějaké drobné, at ji pozve na drink.... ještě tam byl kondom a jako závěr, popisek "kdyby to večer nešlo, nažhavte se něčím extra" a k tomu byla přidaná uplně hrozná (tak jak to bývá) moje pasová fotka:-D. Vytáhla si to kamarádka, ale chtěli to všichni:-D

Offline ziginka
729 příspěvků moje polička 16. listopadu 2023 09:34

barbucha Nove Sedmero krkavcu je opravdu moc povedene. Luna Pridam jeste starou pohadku Kral drozdi brada (s Vaculikem).

Offline Vilemina
2364 příspěvků moje polička 16. listopadu 2023 09:39

barbucha tu mám ráda

Offline baltik
4992 příspěvků moje polička 16. listopadu 2023 09:52

Karja do tomboly jsou nejlepsi takove ty nechtene darky typu porcelanovy jelen v riji :)

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 16. listopadu 2023 10:10

baltik a toho já mám:-D. ale kdysi dávno jsem ho slíbila razorblade a dokonce jsem jí to pak zrušila, že si ho chci nechat. Jenže víš co, to jsou věci, že někdo to pochopí jako srandu, ale druhá polovina ne. 

Offline Garfie
28613 příspěvků moje polička 16. listopadu 2023 10:58

Karja A je to anonymní tombola, nebo tam bude "výhru věnovala Karja?"

Jinak manuál se super, to bych taky chtěla dostat! 

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 16. listopadu 2023 11:09

Garfie To bude bych řekla anonymní. 

Víš co, já nějaké skvosty ala srnky a podobný retro (i něco co ted třeba frčí) mám, ale jako to si vyloží se smíchem tak každej pátej. že jo.Takže to chce nějakou klasiku

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 16. listopadu 2023 11:28

Karja Mě se na takovýhle tomboly, kdy nejsme úplně parta a některé lidi neznám, vždycky odvědčilo jídlo. Sklenice domácích utopenců nemůže vůbec nikoho urazit. Nebo dóza s barevnýma pusinkama, o to se taky tuhle trochu poprali.
Jinak v partě si dáváme taky blbosti, už nám tam pár let rotují velice nechtěné "porcelány"

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 16. listopadu 2023 11:31

andulka01 Ty vado, já mám co dělat pro toho zaměstnavatele něco odpracovat, ještě budu tak něco připravovat:-D....no jako něco koupím, chtěla jsem se vyhnout vínu:D

Offline continuity
43541 příspěvků moje polička 16. listopadu 2023 11:38

Karja

V jedny práci se to dělalo podle písmen a vytáhli "g", takže jsem udělala sadu na grogg, což zahrnovalo malou lahvičku rumu, citron a pár těch malých cukrů. Klidně bych dala půllitr, ale jednak jsme měli limit finanční a druhak jsem měla zrovna rozobjednané rumy do adventního kalendáře domů, tak jsem koupila něco jiného než republiku. 

Nebo když víno, koupila bych k tomu ty pytlíky na svařák a dala ten cukr, ať to má trochu nápad. 

Offline Catherinne
10880 příspěvků moje polička 16. listopadu 2023 12:35

Karja co domácí marmeláda, med, okurky? Udělej tomu kostičkovaný látkový obal na víčko a máš to.