Karja To jsi byla hezky kreativní, já bych se za takovej dárek určitě neurazila, kór když to bylo na vejšce. Já když fakt nevím, koupím balíček čaje, popř. hezkou svíčku. Ale to je úplně bez nápadu. Nevím, jaký je rozpočet, ale já bych ocenila třeba takový ten naložený hermelín (prodávají Dobroty s příběhem), někdo možná nějakou sklenici s paštikou.
Čas vánoční...
Karja a neco z vasich kraju? treba susene houby?
baltik tyjo, zrovna sušený houby darovaný od cizích lidí já hned vyhazuju - z toho mám docela strach, na sušenejch už nepoznáš co je to zač... syrový klidně
Já se přiznám, že ty domácí jedlé výrobky od lidí, které moc, nebo vůbec neznám, teda nemusím.
RoSa Pinot Noir to je asi pravda, to me nenapadlo, my si takove veci davame jen v ramci rodiny
Marbuša Karja hele Dobroty s příběhem jsou super nápad, potěší obdarovaného a zároveň podpoříš chráněnou dílnu
andulka01 S těma nechtěnýma porcelánama jsi mi připomněla, když se vdávala neteř, tak dostali od ženichovy rodiny obrovský dar, ženich byl celý takový nervózní, nechtěl to ani rozbalit a komentoval to směrem k rodině ve smyslu, jestli to fakt bylo nutný...my včetně nevěsty vůbec nechápali. No a když to rozbalili, byl to neuvěřitelně kýčovitý obraz, vodopád, takový ten pohyblivý, co vidíš z každého úhlu jinak a ještě podsvícený. Ukázalo se, že to kdysi dávno někdo v rodině vyhrál v tombole a od té doby si to tak vzájemně nadělují při různých vhodných příležitostech, jako jsou třeba kulatiny, svatby a podobně.
Ženich byl strašně naštvaný a nejlepší byla jeho maminka, když prskal, tak ona se tak zasnila a prý "já to vidím...v ložnici!" ![]()
Já se přiznám, že ty domácí jedlé výrobky od lidí, které moc, nebo vůbec neznám, teda nemusím.
Já to mám stejně. Navíc žádný takový výtvory ani nedělám. Jedna naše kolegyně nám vyráběla různý domácí přísady do vaření jako oleje, nebo kosmetiku, jako fakt nádhera...a já jsem toho vždycky použila třeba tak jednu desetinu z toho, zbytek jsem třeba za dva roky vyhodila. Snad si to tady nepřečte. A to jako ne, že bych neměla k ní důvěru, ale prostě jsem to nikdy nějak nevytáhla prostě:-D
Lidi neblázněte, já to koupim a i to na mě bude moc:-D
Karja líbí se mi nápad se svařákem. Já si jednou vytáhla dlouhou krabici, ve které byly 3 role krasných balicích papíru, k tomu sladěné stuhy a jmenovky. To se mi taky líbilo.
Lamicka Jj, padlo tu několik opravdu velmi dobře využitelných rad
Garfie
tak to je level! No, ostatně, když si vzpomenu na několik rodinných svateb, včetně mé... Ale my jsme si ty půlmetrový srnečky fakt vystavili, strýc to kontroloval :-) Exmanželova sestra už takový štěstí neměla, ta dostala metrové srnečky a strýc jí je vystavil/aka zakopal do nově založeného trávníku u nového domu. Ženich to nedal (že mu někdo sáhnul na "majetek") a dost to celé pokazil.
Mně se vloni líbilo Krakonošovo tajemství, to už jsme tady zapomněly na to kolektivní slintání nad Švehlíkem?? ![]()
![]()
Aranel Na mě je ten nos moc, nejde to no...
Aranel Švehlík by šel i s nosem
ale o té pohádce si pamatuju jen že to nešlo ![]()
Garfie jezis to muselo bejt dokonaly!
Ja jsem na vlastni prani dostala od brachy medvedici Noru a vetsina svatebcanu nechapala, proc jsem tak nadsena:D
Přidávám tip na adventní kalendář pro nerdy - online šifrovačku VÁNOČNÍ TÁPÁNÍ. My už jsme registrovaní a těším se na luštění doma :)
Luna Debata je dal. Ale nejradsi z tech znamych mam S certy nejsou zerty. Ale jinak moje srdce bije pro ty deprese. Takze neprekvapive Devate srdce, v zavesu Panna a netvor, Treti princ a Mala morska vila
Aranel Svehlik
, ale ten zbytek uplne ne no
A z tech pohadek, co zminuju...tohle je proste uplne aaaach. Hapka
puvodne byla i jako varianta na nasi svatbe, ale muz nechtel ![]()
https://m.youtube.com/watch?v=XzTB9NFMxSs&pp=ygUOcGFubmEgYSBuZXR2b3I%3D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY