Čas vánoční...

22. prosince 2016 19:51
Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 16. listopadu 2023 20:34

LunaTakovej zvláštní. Ale teď to už tak není vidět, viděla sem s ním jeden film, když byl mladej a to měl ještě takový měkký rysy nebo jak to napsat, a to byl ještě takovej joudovskej typ, mám ho zapsanyho furt takhle. Ale samozřejmě, že by mě ukecal, kdyby chtěl:D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. listopadu 2023 20:37

O jaké malé mořské víle mluvíte? Tu pohádku jsem asi nikdy neviděla.

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 16. listopadu 2023 20:40

Evaeva Ja myslim, ze o te hrane s Miroslavou Safrankovou v hlavni roli. Tu mam taky rada :-).

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. listopadu 2023 20:45

Vari tu jsem asi fakt neviděla. I když některé fotky mi byly povědomé.

Offline continuity
43537 příspěvků moje polička 16. listopadu 2023 20:52

Jos jj, už jsem Malou mořskou vilu tady zmiňovala na začátku. Jsem ráda, že n jsem sama. Já vlastně ani nepotřebují, aby to končilo úplně sluníčkově. Zato ta Disney verze je příšerná. Největší zloun je čarodějnice, přitom v té klasice ji několikrát varovala. 

Evaeva to se podívej, je skvělá a Libuše hrála princeznu, do které se princ zamiloval.

Je to pohádka o lidskosti v tom nejširším slova smyslu. 

Offline dzizisketa
9024 příspěvků moje polička 16. listopadu 2023 20:58

Já mám ráda těch nových Dvanáct měsíčků, protože Valašsko žejo

A Šíleně smutnou princeznu, tu už odmalička, naši mají dlouhohrající desku s písničkami. Byl jednou jeden král a S čerty nejsou žerty samozřejmě!

A Sedmero krkavců s Marthou Issovou, loni byla hezká ta krkonošská... 

Ale já mám teda ráda pohádky obecně. O Vánocích jsem pohádková závislačka.

Offline notna
9521 příspěvků moje polička 16. listopadu 2023 21:46

Luna continuity Mala mořská vila je nádherná pohádka. To výtvarné zpracování je skvělý. Akorát já jsem měla vždycky pocit, ze ji v TV dávají málokdy. Později jsem si ji koupila na DVD. Ale dceři se nelíbila, tak se poustely jiné. Si ji o Vánocích pustím. 

Online Garfie
28613 příspěvků moje polička 17. listopadu 2023 00:31

711990  Jo, bylo to super, vybrala si dobrou rodinu! 

Online Malvin
1651 příspěvků moje polička 17. listopadu 2023 05:29

Mám moc ráda O Janovi a jeho podivuhodném příteli. Pak slovenského Nebojsu, kde hraje Vetchý takového poseroutku. Z klasických Jak se budí princezny. Z novějších vánočních se mi kromě Krakonoše líbila i Vánoční hvězda, kde hrál Kotek, Ramba, Geislerová a Plesl.

Offline notna
9521 příspěvků moje polička 17. listopadu 2023 08:47

Nové pohádky už vůbec neznám. Ani ty vánoční, protože se k TV dostaneme tak kolem 22.hod a to už jedou Pelisk :-) Poslední jsem viděla asi Anděl Pane 2 a Tři bratry. A to mám rada obě. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. listopadu 2023 09:09

notna my si je pouštíme zpětně ty další dny. Ale řekla bych, že si o nic nepřišla. Ty dvě mám taky ráda.

Ale usnout u pelíšků, to jsou pro mě vánoce

Offline notna
9521 příspěvků moje polička 17. listopadu 2023 11:06

Evaeva 25. a 26. jsme na návštěvě nebo nekdo u nás a pak už si na štědrovečerní pohádku nevzpomeneme. A většinou si nekdo postezuje, ze byla zase hrozná, tak nás to ani nenalaká. Ač to vůbec nemusí byt pravda. 

Offline Kokoska
35131 příspěvků moje polička 17. listopadu 2023 11:09

Nejlepsi je strojit stromek vecer pred pri pohadce.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. listopadu 2023 11:10

notna my taky máme návštěvy, ale večer si to v klidu s mužem zapneme. Do silvestra času dost

Offline notna
9521 příspěvků moje polička 17. listopadu 2023 13:02

Evaeva My jsme Hujerovi. Sejdeme se a většinou jsou návštěvy i s přespáním. A taky pod stromočkem je skoro každý rok nějaká hra, tak se večer hraje. 

Offline Torrah
3404 příspěvků moje polička 17. listopadu 2023 13:30
Reakce na žluťásek:

Přidávám tip na adventní kalendář pro nerdy - online šifrovačku VÁNOČNÍ TÁPÁNÍ. My už jsme registrovaní a těším se na luštění doma :) 

​díky, taky zkusím!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. listopadu 2023 13:43

notna víš co, my znavení rodiče večer už na hry nemáme sílu Spíme naštěstí jen u tchánů, mně i děti ty návštěvy celkem vyčerpávají.

Offline notna
9521 příspěvků moje polička 17. listopadu 2023 15:00

EvaevaTo chápu. My pravě zase jsme rádi, když nějakou činnost s nama chtějí pubertáci dělat, tak tu TV nepoustime a užíváme si jejich společnost. 

Online Jitka77
1955 příspěvků moje polička 17. listopadu 2023 15:18
Reakce na Malvin:

Mám moc ráda O Janovi a jeho podivuhodném příteli. Pak slovenského Nebojsu, kde hraje Vetchý takového poseroutku.

​Přesně tyhle dvě jsou moje Herecké výkony trochu srážejí obě, ale příběh a symbolika jsou nepřekonatelné.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 17. listopadu 2023 15:40
Reakce na Jitka77:

​Přesně tyhle dvě jsou moje Herecké výkony trochu srážejí obě, ale příběh a symbolika jsou nepřekonatelné.

​konečně někdo, kdo má rád Nebojsu Je to moje nejoblíbenější pohádka odmala, ale když to někomu řeknu, buď ji nezná, anebo si klepe na čelo, že jsem divná Tu druhou neznám.