LunaTakovej zvláštní. Ale teď to už tak není vidět, viděla sem s ním jeden film, když byl mladej a to měl ještě takový měkký rysy nebo jak to napsat, a to byl ještě takovej joudovskej typ, mám ho zapsanyho furt takhle. Ale samozřejmě, že by mě ukecal, kdyby chtěl:D
Čas vánoční...
O jaké malé mořské víle mluvíte? Tu pohádku jsem asi nikdy neviděla.
Evaeva Ja myslim, ze o te hrane s Miroslavou Safrankovou v hlavni roli. Tu mam taky rada :-).
Vari tu jsem asi fakt neviděla. I když některé fotky mi byly povědomé.
Jos jj, už jsem Malou mořskou vilu tady zmiňovala na začátku. Jsem ráda, že n jsem sama. Já vlastně ani nepotřebují, aby to končilo úplně sluníčkově. Zato ta Disney verze je příšerná. Největší zloun je čarodějnice, přitom v té klasice ji několikrát varovala.
Evaeva to se podívej, je skvělá a Libuše hrála princeznu, do které se princ zamiloval.
Je to pohádka o lidskosti v tom nejširším slova smyslu.
Já mám ráda těch nových Dvanáct měsíčků, protože Valašsko žejo ![]()
A Šíleně smutnou princeznu, tu už odmalička, naši mají dlouhohrající desku s písničkami. Byl jednou jeden král a S čerty nejsou žerty samozřejmě!
A Sedmero krkavců s Marthou Issovou, loni byla hezká ta krkonošská...
Ale já mám teda ráda pohádky obecně. O Vánocích jsem pohádková závislačka.
Luna continuity Mala mořská vila je nádherná pohádka. To výtvarné zpracování je skvělý. Akorát já jsem měla vždycky pocit, ze ji v TV dávají málokdy. Později jsem si ji koupila na DVD. Ale dceři se nelíbila, tak se poustely jiné. Si ji o Vánocích pustím.
711990
Jo, bylo to super, vybrala si dobrou rodinu!
Mám moc ráda O Janovi a jeho podivuhodném příteli. Pak slovenského Nebojsu, kde hraje Vetchý takového poseroutku. Z klasických Jak se budí princezny. Z novějších vánočních se mi kromě Krakonoše líbila i Vánoční hvězda, kde hrál Kotek, Ramba, Geislerová a Plesl.
Nové pohádky už vůbec neznám. Ani ty vánoční, protože se k TV dostaneme tak kolem 22.hod a to už jedou Pelisk :-) Poslední jsem viděla asi Anděl Pane 2 a Tři bratry. A to mám rada obě.
notna my si je pouštíme zpětně ty další dny. Ale řekla bych, že si o nic nepřišla. Ty dvě mám taky ráda.
Ale usnout u pelíšků, to jsou pro mě vánoce ![]()
Evaeva 25. a 26. jsme na návštěvě nebo nekdo u nás a pak už si na štědrovečerní pohádku nevzpomeneme. A většinou si nekdo postezuje, ze byla zase hrozná, tak nás to ani nenalaká. Ač to vůbec nemusí byt pravda.
Nejlepsi je strojit stromek vecer pred pri pohadce.
notna my taky máme návštěvy, ale večer si to v klidu s mužem zapneme. Do silvestra času dost ![]()
Evaeva My jsme Hujerovi. Sejdeme se a většinou jsou návštěvy i s přespáním. A taky pod stromočkem je skoro každý rok nějaká hra, tak se večer hraje.
Přidávám tip na adventní kalendář pro nerdy - online šifrovačku VÁNOČNÍ TÁPÁNÍ. My už jsme registrovaní a těším se na luštění doma :)
díky, taky zkusím!
notna víš co, my znavení rodiče večer už na hry nemáme sílu
Spíme naštěstí jen u tchánů, mně i děti ty návštěvy celkem vyčerpávají.
EvaevaTo chápu. My pravě zase jsme rádi, když nějakou činnost s nama chtějí pubertáci dělat, tak tu TV nepoustime a užíváme si jejich společnost.
Mám moc ráda O Janovi a jeho podivuhodném příteli. Pak slovenského Nebojsu, kde hraje Vetchý takového poseroutku.
Přesně tyhle dvě jsou moje
Herecké výkony trochu srážejí obě, ale příběh a symbolika jsou nepřekonatelné.
Přesně tyhle dvě jsou moje
Herecké výkony trochu srážejí obě, ale příběh a symbolika jsou nepřekonatelné.
konečně někdo, kdo má rád Nebojsu
Je to moje nejoblíbenější pohádka odmala, ale když to někomu řeknu, buď ji nezná, anebo si klepe na čelo, že jsem divná
Tu druhou neznám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY