Karja no to si dej bacha, mě jednou před svátkama zamkli ve škole, protože jsem se loudala z kroužku. V pátek před Vánoci to reálně hrozí![]()
Čas vánoční...
žluťásek To si taky rikam, vzdyt v patek je teprve 22., zacinam mit pocit, ze ve skolce budou az do odpoledne dvojcata asi jedina :-D.
Karja no tohle je oslava jen s babičkama, ta dětská nás čeká za týden.
Dobry den, když vás tu takto vidim, mohla bych vám, prosím, napsat sz? Potřebovala bych radu, související s vaší profesí. Dekuji
Na úřadech. Tam se nepracuje v pátek běžně, natož v pátek 22.12. Čest výjimkám!
Pinot Noir mamka dostává volno půl dne před štědrým dnem, ale letos je to sobota, takže smůla ![]()
Vlastně si pamatuji na spolupráci s firmou, kde byl firemní večírek tak cca 4-5 dní před Štědrým dnem. Po něm se do práce nešlo a všichni měli povinně dovolenou asi do 5. ledna. To bylo datum, když tak nějak po Vánocích a Silvestru byli už konečně střízlivý a schopní fungovat
Tam bylo riskantní volat i kolem 8. hodiny ranní kdykoliv během roku. Někteří měli zbytkáč ještě z předchozího večera.
U nás se nepracovalo mezi svátky...ale nikdo nám to neplatil.
continuity v kadeřnictví ![]()
Archivářka To je ale skvělá deformace.
Loni jsem posílala kamarádkám adventní kalendář z vánočních písní a koled, letos bych ho ráda pojala puristicky, jen proroctví, roráty a tak. Ale bojím se, že nenajdu dost, aby to bylo pestré.Neměla bys nějaké zdroje, prosím?
To je super nápad, tebe bych chtela mít za kamarádku, třeba se poštestí v přištím živote.
No tak spíš takhle, nešlo mi do hlavy, kdo si chce poslední pracovní den do kanceláře pozvat externího dodavatele, který tam musí ještě dojet na větší vzdálenost. Mě by to ani nenapadlo a to mi dnes ten náš slušně hnul žlučí.
Dokonce jsem dělala ve dvou firmach, které meli fiskalni období posunuté, právě, aby se vyhly tomu předvánočnímu stresu.
Ale konečně už rozumím steskum zaměstnaných matek na koncoroční shon. Pokud se považuje za normu, že ještě dva dny před štědrým dnem podává do pěti pracovní výkon, nemůže to v podstatě rozumně stihnout.
Jedinkrát jsem lítala s fakturama 28. prosince. davala jsem si pak už velkeho majzla, aby se mi to znovu nestalo.
Catherinnejá chápu,že někde je to nutné z business pohledu, můj muž taky dělal v nepřetržitém provozu 20 let. Ale řešit zbytné věci mi přijde úplně zbytečné. Třeba sousedka si zamluvila výměnu oken na 21. prosince. No to by mě v životě nenapadlo, ledaže by byla pravoslavná.
continuity Kdyz to ta firma nabizi? Proc by to melo byt problem?
continuity tak třeba DPH taky nepočká, protože jsou Vánoce. A klienti ti taky podklady nedají dřív, aby účetní mohla doma gruntovat.
continuity predstav si, ze jsem zazila Stedry den jako normalni pracovni den! Teda normalni moc nebyl, dopoledne se zensky stridaly v nakupech a kolem 11 zacala "besidka". Ja jsem dostala svoleni odejit v jednu, protoze jsem jela domu k nasim.
Znám pár lidí kteří chodí před i na svátky rádi do práce, protože by jinak byli doma sami nebo je doma situace taková, že práce je lepší řešení. Sama mám ráda klid a na to volno na konci roku se vždycky těším, ale chápu, že ne každý to má stejně.
Pinot Noir a kdyz na Vanoce klekne SW a doktori v nemocnici nenapisou recept, telefonovalo by se klidne i od stedrovecerniho stolu. To jsem sice uplne nezazila, ale bylo to o fous. A pocitadla se musi nastavit o silvestrovske pulnoci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY