Evaeva Sweet Potato jo máte pravdu, to beru. Já viděla už to dvouměsíční cukroví :-))
Čas vánoční...
žluťásek za měsíc už
ja loni touhle dobou pekla a strkala to do mrazáku
Asi vás trumfnu s dobře odleželym vánočním cukroví podávaným na velikonoce.
Ne, já to nepekla, já pak měla otravu.![]()
Mha
to by mně vůbec nenapadlo, že není z mrazáku
Nenapadlo to nikoho z celé velké oslavy...
Br.
Co se týká pohádek se celá rodina sejdeme jen u Smrtonosné pasti a HoHoHo děláme společně (násilná scéna s výtahem). Doufám, že tu nejsem sama?
Je tu ještě nějaký vánoční obdivovatele Maxe Grubera?
Mha úplně ne na vánoce, ale Hans Gruber je dost dobrej ![]()
Mha Hans Gruber. A jo, bez Hanse a Johna McCaina nejsou Vánoce!
Asi vás trumfnu s dobře odleželym vánočním cukroví podávaným na velikonoce.
chce se mi použít toho hnusnýho smajlíka...
Makara už?
Catherinne no, děs! Příště snad už v září
.
Makara Děkuju
Ale JE to brzo!!! ![]()
Makara já Vánoce naprosto nekriticky zbožnuju, ale vánoční trhy, stromy a pohádky od půlky listopadu mně úplně vytáčí. Inflace všeho včetně Vánoc![]()
monis přesně - inflace. Bych to viděla tak, že vánoční trhy jsou zákonem povoleny jen o adventu. Ale holt kola ekonomiky se musí točit....
Na Chodove minuly tyden znelo Nesem vam noviny. Nastesti to slo jen z jednoho kouta, ne celoplosne, tak jsem mazala na opacnou stranu. Vazne je to nutne uz v pulce listopadu?
monis mě to nevytáčí v obchodech, tam chápu, že je to prostě byznys, a naskakovat na to přece nemusím, ale letos se nestíhám divit, jak brzo frčí Vánoce na Instagramu. Na fotkách je vidět, že už mají mnozí komplet vánoční výzdobu doma, všechny ty domečky, hvězdy a chvojí, věci, které podle mě patří k adventu... Taky na to nemusím koukat, že jo, nikdo mě nenutí, ale já ty lidi sleduju, protože mě většinou zajímají jejich zahrady a pěstování, a divím se u nich taky té inflaci, to mám na ty svícny teď koukat dva měsíce? ![]()
Pinot Noir mne je to protivny, ten zivot dopredu. Od zacatku ledna zas pofrci Valentyn, po nem Velikonoce, proste porad se to musi lidem tlouct do hlavy.
Pinot Noir přesně, na Vánoce bych té výzdoby měla už plné zuby. My teda zdobíme stromeček tak týden dva dopředu, ale jen kvůli tomu, že jsme celé svátky pryč, tak ať si ho trochu užijeme.
Kokoska život dopředu je výstižný termín
Pinot Noir a 27.12. už budou mít sklizeno ![]()
Já si ráda ty vánoce šetřím, výzdobu nejdřív od adventu a ne hned od první neděle, jen věnec, adventní kalendář a na okna syn chce lepit vločky a kreslit domečky.
Stromek ale asi letos ozdobíme dřív než 23.12., ať si užije to těšení a slavnostní atmosféru ![]()
žluťásek my stromek zdobíme 23. ale sklízíme až na tři krále nejdřív. Ale letos kvůli místu možná půjde pryč brzy ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY