Mulen my jsme si ho letos splnili
Milujeme ji a právě tu skoro bydlíme. Vůbec se nám nechce vracet domu do města. A to jsme hodně váhali, jestli opravdu chceme chalupu...
Čas vánoční...
MPLee já vždycky záviděla spolužákům, co měli chalupu na horách. A teď závidím tobě ![]()
Ta kamna! Ty bych dokázala i závidět.![]()
MPLee fakt nádhera, taky by se mi nechtělo vracet.
Letos budem slavit na horách vánoce, ale je to jen pár dní, uteče to jako voda.
MPLee jeee
úžasný.. taky by se mi nechtělo vracet..
MPLee Ty jo, ta chalupa vypadá krásně.
žluťásek nemáte v práci takové ty chlupaté drátky? Z toho dělají ozdoby holky, vločky a pak dělaly takové stromečky na přáníčka. Taky se na to navlékají korálky.
Karja my máme chlupaté drátky! Tak to koupím ještě v actionu korálky.
Evaeva co jsou chlupaté drátky? ![]()
Evaeva co jsou chlupaté drátky? ![]()
Mam "venec", advent muze zacit! Je mi teda trochu stydno vzhledem ke zdejsim dokonalym ukazkam, ale co uz, kazdemu neni dano.

Az ty bobule opadaji, prijde tam jmeli.
Vcera tvoril nas maly, vetvicky chvojky nastrihal na pidikousky a vystlal tim spodek, na ten musely prijit rolnicky a koulicky a maslicky... v tom strihani se vyzival, krasne nam to tu vonelo ![]()

Kokoskahezký to máš.
continuity zrovna na tebe to teda nema, mam verzi pro levoruky a pohodlny ![]()
Kokoskamě se to ale fakt líbí. Já sama mám nějaký svícen místo věnce. Loni jsem to nějak vymyslela, ale nebyla jsem s tím úplně spokojená, letos to zkusím udělat jinak, ale nevím ještě jak. Muž mi včera přitáhl další svazek chvoji, tak budu mít dost prostoru na pokusy :)
Karja máme, to mám v záloze jako tip od tebe!
Kokoska máš to krásný, mně se to líbí moc
Kokoska stydno netřeba. Je to pěkný!
Vůbec nevím, kam jít loupit nějaký to zelený listí.
Kokoska ten kruhovy svietnik asi potrebujem, nemam tento rok cas ani veniec upliest. A tiez som lavoruka
. Odkial je prosim ta? Mas to pekne a bez velkej prace, to su u mna body naviac ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY