Karja tak tam bych ho nedostala
já už jsem taky chytřejší, měla jsem jen zajít domů nakojit a zase se tam vrátit. Já bych byla radši tam a on zase doma.
Čas vánoční...
dzizisketa dneska je fakt krásně ![]()
baltik vodu potrebuje a jeste ji vysaje vsemu v okoli, neco jako vrba. Na Madeire se jim dari, tam je vody dost.
Evaeva Tak jsem mu vysvětlila dva výrobky, co má vyrobit a nevím no:-D. Jako na aranž v květináčku se moc netvářil, říkal, že to mám dát pryč, že to nebude ani zkoušet, ale řekla jsem mu, že věřím, že si ho tam nějaká maminka vezme pod křídla a udělají i ten květináček:-D. Blbý je, že holky třeba něco vyrobí, ale valej to všechno domů, kdepak na prodej:-D. Jako jde do blbé třídy, tam v životě žádný chlap nebyl, v té třídě mladší dcery chlapi chodí:D
Karja tak to se ho určitě někdo ujme:)
Hele, my z toho vyrábění dotáhli 6 výrobků, z toho jeden anděl má půl metru, to celé samozřejmě krát dva
výroba adventního věnce - směr motání cca min. 2:18
RoSa Motám obráceně a slaměný korpus začišťuji zelenou floristickou páskou, tohle video už tu bylo vloni.
Kan opakování matka moudrosti ![]()
no když ty taky motáš pro funebráky, to je jasná deformace! ![]()
RoSa No to je fakt.
Ale na zahradnické škole učí ten můj směr, takže jsem v klidu.![]()
Začali jsme s korálky, moje první letošní, a přidal se i Ríša, dojalo mě, s jakou radostí.

Pinot Noirmáš to jak povucinku. ![]()
Pinot Noir ty drátěné základy si kupuješ, nebo to stáčíš nějak kleštěma sama? Trochu bych to chtěla zkusit v práci s dětmi, ale nic kupovat už nemůžu :-))
žluťásek kupuju. A několik už mi jich v tom středu prasklo. ![]()
continuity děkuju
. To je tou jemnou barvou. Mám rozdělanou tmavě červenou a to je jak rána mezi oči. ![]()
Pinot Noir krásný ![]()
Pinot Noir krasne ozdoby vyrábate

Kéž by ten sníh vydržel do Vánoc
p.s.to za lavičkou je motýlí keř, kterej se takto brutálně složil.
Už se těším na příští sobotu na pečení u mámy. Letos toho prý bude míň. Tak možná ne 13, ale "jen" 9 kg
?
moora perníčky to rozhodně nebudou
. To by mohli taky rodiče přijít o část vybavení kuchyně, jak bych chytla nerva, že mi to nejde.
dzizisketa ale to je úžsná fotka! Úplně z ní cítím Vánoce! To jsme o prázdninách chodili bruslit a lyžovat a běhat po zasněžených rybnících... to už je let, krucí

Tak jsme včera s dcerou vyrobily věnce (a velmi vkusnou dekoraci do ložnice dle vlusu batolete
) a napadlo dalších asi 30 cm sněhu. Snad vydrží do Vánoc!
MPLee taková chalupa je můj sen
. Chtěla bych tak bydlet!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY