Gatita a mě se dítě pořád ptá, k čemu ji budou převody jednotek z fyziky. ![]()
Čas vánoční...
Gatita Vyhráváš vánoční soutěž!Tohle už nikdo nedá:-D
continuityMy jsme tuhle chtěli snížit koncentraci nějakého roztoku, normálně jsme to nedali no...Tři inženýři, jeden z technické školy...no.
Gatita Ale jako je hezký, že ses s námi podělila, abys nás pobavila ![]()
jsem moc rada, ze jste se pobavily![]()
ted jdu ty hroudy omrknout a zkusit z nich neco vytriskat, tak drzte palce.
continuity tady se ani nic prevadet nemuselo, vsechno bylo uvedeno v dkg. Stacilo by umet cist. Dost me desi, ze mi to jakoby prislo divny, tak jsem to cetla znova, ale stejne blbe!
Gatita já takhle kdysi vařila rybíz ala brusinky, akorát jsem se přehlídla a místo decilitru tam frkla litr vody. No, bylo mi to divné, ale taky jsem koukala několikrát a nikdy to nepřečetla správně. Chápu tě a tohle musí být fakt frustrující. Tak ať s tím něco vyvedeš.
Gatita Jako soucítím samozřejmě, ale...![]()
Gatita hele dite jednou 1 1/2 lzice oleje precetlo jako 12 lzic oleje... no z ty babovky to teklo i po upeceni
moora Tohle si dovedu úplně živě představit, zvlášť když se k tomu přidá svérázný rukopis autora receptu
aneb nedovedu péct podle mamčina sešitu, jenom podle svého,i když recepty jsou stejné ![]()
moora Klouzala dobře do krku?
mooraještě dobře, že ne 112 ;)
Gatita A já tě polituju, poctivý máslo je úplnej majlant! Mně se jednou slepily dva listy v kuchařce a vůbec mi nebylo divný, že na jedné stránce jsou vejce tři a na druhé sníh z pěti bílků.
Tak mam mega krabici neceho, co vypada jako pernicky, ale chutna jako mastna maslova susenka. A jeste mam jednu velkou hroudu v kednici a nemuzu to ani videt.
Myslite, ze to pujde zmrazit? Je to takovy mastny testo, neco mezi krehkym a pernikovym. Ja uz to nechci pect, ale vyhodit taky ne, detem to chutna.
Kan ja se malem rozbrecela, ani ne tak proto, ze to neco stoji, ale hlavne proto, ze maslo miluji a umim si predstavit 1000 lepsich veci nez nejaky susenky. Ani ty perniky me uplne netankuji, ale potrebovala jsem je na ruzny ty akce. No tak budou ty susenky no, ja uz jdu totiz od valu![]()
Mně se jednou slepily dva listy v kuchařce a vůbec mi nebylo divný, že na jedné stránce jsou vejce tři a na druhé sníh z pěti bílků.
Ježiš, ale to je taky dobrý! ![]()
moora zadna sucha buchta, no!
Gatita Jejda, to tě lituju. Já jsem našla nějaké recepty po tcháni. Manžel něco chtěl upéct, tak já se loni striktně držela receptu, kde zase, podle mě, byla chyba v přepisu. Nepřišlo mi to vůbec divné. Na celkem málo krému, bylo 30dkg cukru, ale co tam mělo být, to nevím, 30g by zase bylo málo. No ten krém byl nepoužitelne, musela jsem ho vyhodit. Ale tolik škody ani práce, jak u tebe to zas nebylo.
Mamka údajně kdysi dostala od táty nějakou tehdy asi exkluzivní kuchařku,ale byla určená pro velké kuchyně hromadného stravování, takže množství surovin bylo na kg a l a třeba v desítkách vajec, takže musela vše přepočítat ![]()
Myslím že kuchařka brzo šla do jistých míst.
Gatita promiň, ale
ovšem taky mám záseky, směju se vlastně trochu opatrně.
Nešlo by to nějak nastavit? Třeba kokosem nebo tak?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY