Čas vánoční...
continuity polární záři závidím, je to jeden z mých cestovatelských snů. Doufám, že bude dokumentace v cestovatelském vlákně![]()
monispředně doufejme, že bude jasno ![]()
Zatím to je takové všelijaké.
Ginevra DM mám úplně z ruky.Rossmann nic, Lidl nic,naše malá drogerie nic, Billa nic.Budu čekat až naskladní![]()
Bez stromku přece nejsou vánoce! ![]()
ve skutečnosti vánoce proběhnou i tak:), mám to vyzkoušené.
continuity Moc ti to preju a v dobrém zavidim. Je to muj nesplněný sen.
continuity Teda, cestu za polární září taky závidím
za polárním kruhem jsme kdysi byli, v červenci, bylo to boží, ale tu záři bych taky moc ráda viděla
bohužel když byla vidět i v ČR, nevyšlo to, a asi jen tak ani nevyjde kvůli tomu, že na sever od nás září Brno.
EDITH4B já je kupovala na rohlíku
(moje mama je grinch, to už jsem psala, ta by bojkotovala nejradši celej prosinec, musela jsem se naučit si to udělat hezky sama)
čau, ségro ![]()
tak koukněte na Allegro, tam maj sáčků... bílý, hnědý... a to Pepco, jak jsem už psala...
notna to su nádherné ozdoby, všetky.
continuity tak polárna žiara? To ti v dobrom závidím a teším sa na foto. A nech vam vyjde krásny pohľad, uzite si to ![]()
Mne k radosti stačí, ze budem medzi sviatkami doma. To uz 5 rokov nebolo možné, pracovali sme takmer v kuse a tie sviatky boli neuveriteľne náročné. A to som tú prácu milovala a uprimne mi je ľúto že som uz nemohla ďalej fyzicky. Len tie vianoce ma štvali a ešte viac moju rodinu, keď videli to vyčerpanie. Tieto vianoce budú špeciálne ![]()
My mame stromek nazdobeny od první půle prosince, protoze klasicky slavíme vánoce o týden a půl dřív, ať můžeme vypadnout na jih. A vracíme se až na konci prvního lednového tydne:D A proto trvám na jedli, ta vydrží dlouho.
continuity Užij si to a pošli foto! ![]()
rasaNori My zdobíme tady v Japonsku taky v první půlce prosince, ale máme umělý stromek, tak to beru spíš jako takovou dekoraci....nemá to ty grády "opravdových Vánoc", pro mě. A letos budeme taky slavit dřív, po rodinné debatě jsme se rozhodli oslavit Vánoce o víkendu, tady to nejsou svátky, ale normální pracovní den, muž dorazí až večer a pak taky odjíždíme pryč...
999 S tou emocí jsi to napsala moc hezky!
Já mám takový asi ne úplně designový, ale docela nudný elegantní stromek, už leta kupuju různé retro baňky (jo, já vím
), po té barevné smršti, ve které jsem vyrostla, to pro mě byla oáza. Ale časem tam přibyly různé dárky, baňka Hello Kitty a podobně...tak dostává taky na frak. A nakonec nejvíc stejně slzím u stromečku u mámy, kde má ty naše staré ozdoby mého dětství.
Viděla jsem hezký tip na stromek z rozečtených knih - prostě se jen vrší otevřené svazky na sebe hřbetem nahoru. Už si pod postelí pěstuju základní patra.
Jitka77 Chudinky knihy
To s tou emocí je fakt přesný. My máme mišmaš, dřevěný, skleneny, filcovy, muchomůrky, ptaci, lama, dinosaurus, auto...
ty chlupatý řetězy nerada, stejně jako takovej ten staniolovej bordel
Potrefenáhusa já to mám stejně, čím jsem starší, tím víc směřuju ke stylu český strakáč![]()
Já ráda mišmaš různých barev a tvarů ozdob, ale přiznám se, že zrovna ty lamy, mašinky, dinosauři a podobné objekty se mi na stromků nelíbí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my