EDITH4B mozem ti poslať sáčky, u nas je také staré papierníctvo a neviem, či ich tam nekupujem ako jediná
Ty jsi hodná, já pořád doufám že se zase objeví ![]()
EDITH4B mozem ti poslať sáčky, u nas je také staré papierníctvo a neviem, či ich tam nekupujem ako jediná
Ty jsi hodná, já pořád doufám že se zase objeví ![]()
continuity my na svatky taky nebyvame doma, vracime se domu pred Silvestrem. Stromek tak zdobime tyden pred Vanoci, aby jsme si ho uzili. Ja bych to bez nej asi nedala![]()
notna Krásné, všechny. Nejvíc se mi líbí ty, co jsou k nám nejblíž. Odkud jsi nakonec nakoupila?
monis velký stromeček máme u mámy, kde jsme 24., doma už ne, ale pokaždý mě to mrzí. Letos si asi vydupu nějaký pidi na chalupu, i když tam nemáme ozdoby.
Ale teď jsem si moc užila vázání věnců, máme k dispozici jemnou a bohatou jedli, co neuvěřitelně voní. Jsou sice poněkud střapaté, ale voňavé ![]()
Kan Pěkně prosím, jak je to se směřováním adv. věnce. Je to doprava nebo doleva.? Ja to nikdy neřešila
andulka01 mě to bylo poprvé blbý ho strojit tak brzy, protože u našich se zdobí striktně 23 večer, ale řekla jsem si, že už jsem dospelá a můžu si dělat, co chci![]()
Potrefenáhusa tak kdybychom tady byli stromek určitě udělám, nedejboze, kdyby se tady sešla rodina. Ale mít jedli, na kterou bude někdo koukat celkem dva dny, jen aby tady byla, mi přijde jak námět na pohádku o opuštěném vánočním stromku.
Pinot Noir Kan continuity dzizisketa Děkuji. Nakonec jsou všechny ze Slezské tvorby. Prošla jsem si všechny tipy odtud, ale nejvic se mi líbily tyto.
černá káva Já to taky neřeším a všechno motám po směru hodinových ručiček, jsem pravák. Letní věnce ze sena, jarní z buxusu, dušičkové z tují a stříbrňáku, adventní z jedle a funusové ze smrku, všechno jedním směrem. A žiju spokojeně a šťastně, takže kletba žádná. Osobně se spíš soustředím na čistotu motání, než jakým směrem. Takže začištěný korpus, pevné obmotání a pravidelná/stejná hustota materiálu.
monis u nás se zdobí až 24 dopoledne, aby u toho byli všichni, je to tradiční společná činnost. Velký strom, čím víc lidí zdobí, tím líp. Uvaří se čaj, pustí pohádky...
Každý rok ostatním dávám do polévkového talíře na slavnostní stůl nové "jejich" ozdoby, takže utěšeně přibývají.
Vyskočila na mne vánoční ozdoba rybka fugu. Je bohužel porcelánová, skleněnou bych brala.
Ovšem popis "ozdoba ve tvaru nafouklé kozenky" ???![]()

Kan
Tak to jsi mě potěšila. Mam to také tak.
Sweet Potato Věř mi, že nafouklá kozenka je ještě dobrá! Na mě vyskočil příspěvek i s fotkou: Vánoční koule. Vím, že tu byl minule nějakej het na ty koule/baňky, ale tohle bylo dost nechutný. (Ale kamarádce jsem to poslala, hihi)
continuity Tak nějakej malilinkej?
Evaeva já vím, ale mě ten stromek nejvíc baví před Vánoci. Na Hromnice už vyhlížím jaro![]()
JankaM Luna nejsou , už nějakou chvíli musím balit do ubrousku
V DM pořád jsou. V Campusu i Olympii.
monis my zdobíme až 23. Já ho za pár dní začnu nenávidět kvůli místu, co zabírá
Letos s malým obíračem to bude ještě dřív.
Potrefenáhusa tak kdybychom tady byli stromek určitě udělám, nedejboze, kdyby se tady sešla rodina. Ale mít jedli, na kterou bude někdo koukat celkem dva dny, jen aby tady byla, mi přijde jak námět na pohádku o opuštěném vánočním stromku.
mne uspokojovaly i ozdobený větve v kosiku, nemusi to byt dvoumetrova jedle
Potrefenáhusa tak takovou výzdobu mít určitě budeme. Už se chystám 14 dní na věnce ![]()
V neděli cestujeme za polární záři, hlídá moje máma, budou to tady mít hezký.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.