Krása, já mám něco rozdělaného, snad to dnes dotahnu a vyfotím.
Čas vánoční...
Pinot Noir tomu kormidlu jsem moc sanci nedavala, když jsem ho viděla včera večer, ale je bozi!
Pinot Noir máš to krásný, mně se líbí i kormidlo
Pinot Noir krasny to mate! To delate jen tak z hlavy? Ja predloni delala neco podle navodu, takova sada to byla, asi 3 hvezdy, a docela jsem se u toho zapotila.
Potrefenáhusa no, jak jsem byla v polovině, už bylo jasné, že to není dobrý tvar
. Ríša dostal záchvat smíchu a muž řekl, že budu muset uvít ještě maják a racka. ![]()
Kokoska jen tak z hlavy, co nás zrovna napadne.
A všem děkuji. ![]()
Pinot Noir tie hviezdy su všetky suoer, my zas vyrabali papierové a navyše sa zdobili fukacimi fixkami
Pinot Noir Ta černá mě teda oslovila snad nejvíc, co jsi tu kdy dávala. Je taková moderní:D. Dej mu to prodávat na trhy:D

continuity ty jo, krásná! Chceš říct, že tohle je tvoje první hvězda?! Těším se na další. Co holky, zapojí se?
děkuji, úplně první ne, kdysi jsme byli s dětma na nějakém Mikuláši a tam jsem to dělala poprvé, ale nápad s tím drátkem mám od tebe. Ale trvá mi to věčnost, hlavně když na to vejram hodinu pak už vůbec nevidím do dálky, takže si musím dávat dost pauzy. ![]()
Prosim tě, to kormidlo si premotala nebo si jen přitáhla ty drátky? A jak? Vypadá to teda super. Chtěla bych víc těch paprsků, ale nechce se mi to dělat z dvou těch konstrukcí a takhle by se to vyřešilo.
Za pár dní máme na sídlišti kurz jak to dělat bez těch základů, jen s drátem, ale zrovna jsme bohužel pryč.
continuityjenom jsem to přitáhla drátkem ke středu, tou modrou kuličkou na tou kapkou jsem provlíkla drátek, sklopila to ke středu, obtočila kolem toho paprsku a zase další modrou durch a tak celé dokola. Naštěstí to mělo zrovna správnou velikost. ![]()
tak ještě jedna, ta vlevo asi dobrá, ale ta pravá tuším taky směřuje ke kormidlu. ![]()
Nechám to asi uležet.

continuity jo, vidím ho tam ![]()
continuity tak muzes jeste pospojovat ty konce delsi - kratsi, vidim tam ocka, slo by to.
Kokoska ja už jsem to "vypárala".
Budu se držet klasiky, ty experimenty jsou spíš na škodu.
Pinot Noir ta černá hvězda je nej! teda všechny jsou krásné, ale ta černá... wow
continuity jsi dobrá. Na tohle já nemám trpělivost...
na ty papírový hvězdy můžete použít i balicí papír - viz zde
U nás pokračovali hviezdy ale vylepšené fukacimi fixkami.

Jine hvezdy ze sacku :)
https://www.instagram.com/reel/DBslevYtUrw/?igsh=Y2dzdGljcXd6N2Vl
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY