Evaeva Len Kokoska Děkuju, DM mám zrovna po cestě a kdyžtak to jistí Rohlík.
Čas vánoční...
Janulik03 Děkuji :-)
Janulik03 áno práve tie podcasty som myslela pre staršieho pána.
Ale ja si užívam aj hudbu, mám tam svoje albumy, je to paráda, zvlášť v lete na lehátku pri vode![]()

My jedeme ve vánočním minimalismu. Barborky

brrr Chtěla jsem vyrazit na sakury, ale zapomněla jsem! ![]()
Ale Mikuláš k nám dorazil a taky jsem zvládla nazdobit perníčky pro celou třídu!

Nejvíc pyšná jsem ovšem na učitelskou sekci, zvláště na Mr. Freezella, který je ve škole známý tím, že miluje kapybary!!! A neříkejte mi, že jste ji nepoznali! ![]()

Garfiekrásný perníčky máš ![]()
clothilde Děkuju, já se teda přiznám, že to jsou kupovaný z Ikea, protože já sice peču, ale na rozdávání to není, rozhodně nevypadá jeden jako druhý.
Jen jsem zdobila.
brrr Chtěla jsem vyrazit na sakury, ale zapomněla jsem! ![]()
Ale Mikuláš k nám dorazil a taky jsem zvládla nazdobit perníčky pro celou třídu!

Nejvíc pyšná jsem ovšem na učitelskou sekci, zvláště na Mr. Freezella, který je ve škole známý tím, že miluje kapybary!!! A neříkejte mi, že jste ji nepoznali! ![]()

miluje kapybary!!! A neříkejte mi, že jste ji nepoznali! ![]()
Já jsem tipovala morče, takže dobrý, to je v podstatě kapybara jen v jiném měřítku ![]()
Mrs.Robinson
Ale kdybys věděla, že je má rád, tak bys to asi pochopila, ne? Byl to pro mě dost stres!!!
Garfie Jojo, to bych poznala určitě :-)
Garfiejasná kapybara.
Garfie krasna kapybara! Jsme napnuty na ohlas ve skole.
Garfie i to se počítá ![]()
Náš v zaměstnání. Akorát já jdu tento měsíc do práce jen ještě příští pondělí, dnes jsem byla akorát dodělat cesťák.

A mám super dárek pro muže, na tričku vyšitý Rostíčkův obrázek "muzeum aut". Samozřejmě že hned poté, co hotové tričko dorazilo, přinesl Rostík domů ze školky snad ještě lepší obrázek, ale tak mám aspoň něco na narozeniny nebo pro jiné příbuzenstvo.
dzizisketa To je skvělý!
dzizisketa schranuju tu obrázky pro stejný účel, ale nemůžu se rozhodnout, který zvěčnit. Loni jsem nechala udělat hrnečky s několika obrázkama dcery. Přemýšlím, jestli to letos zopakovat a mít tak na očích progres, co za rok udělala... ![]()
Ja uz jsem včera taky ozdobila, 18. prosince letíme do tepla, at si dítě taky trochu uzije
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY