Muslik to je krasnej stromecek
Čas vánoční...
Potrefenáhusa zahlidnu fotku a rikam si : jee, u Husy uz ozdobili stromecek :))
moora my takhle hezkej nemáme
Muslik Moc hezký stromeček!
Muslik krásny!
dzizisketa To je super nápad!
Muslik Ten je krásnej!
dzizisketa ten stojan ![]()
pěkný stromek máš!
Muslik to je krásnej stromeček. Letos jsem chtěla podobnej slaměno cervenej, ale děti mi to zavrhly a nakonec jsme ho stejně zrušili. Ale jednou...
Tak první pečení. Zkusila jsem jiný recept, jsou takové hrbaté a chuťově žádný zázrak, ale aspoň teda mám co poslat v pátek do školky. ![]()

Pinot Noir Jsou krásný! Moje teda vypadají hůř, ale aspoň chutnají dobře....![]()
Garfie tyhle taky chutnají, ale na ty podle prastarého receptu od mámy nemají (není se divit, tohle bylo smíchej a vykrajuj, a mámin recept je dva dny crcání
)
Pinot Noir Jo, to znám. Já dělám taky takový rychlokvašky, zatímco máma zadělávala těsto už v září. :-)
Pinot Noir a nepodělila by ses? Zrovna dneska jsem koukala, že peču vaše pracny...![]()

Dneska na mě vykouklo na FB v jedné japonské skupině...![]()

Potrefenáhusa haha, to je vtipný, recept od tchýně
. Budu je dělat o víkendu. Ručně psaný je ten starý recept, fotka z Threads je nově vyzkoušený. Zpětně myslím, že příspěvek je podfuk, ty perníčky z obrázku určitě neobsahují kakao.

Pinot Noir Proč myslíš, že neobsahují kakao? My děláme perníčky podle dost podobného receptu, kakao dávám a vypadají podobně (barevně, nazdobené je mám určitě hůř ;o) a teda mají tu výhodu, že jsou hned měkké a člověk tak může na tu školkovou besídku péct jen s nepatrným předstihem :o)
Pinot Noir dekuju, myslela jsem hlavně ten váš rodinnej. Ten spodní je takřka identickej jako recept od florentyny z kuchařky pro dceru, podle kteryho peču ja - florentyna kakao nema, ja ho tam dávám, kakao mam hodne dobry a perníčky nijak zvlášť tmavý nejsou
(lepší fotku nemam, musela jsem oříznout bordel a dítě :-)

DruI Potrefenáhusa tak já mám asi moc tmavé kakao, nebo co, všechny perníčky s kakaem mi vždycky vyjdou mnohem tmavší.
Pinot Noir ten spodni recept je "nas" recept a podfuk neni:) davam teda vetsinou kyprici prasek do perniku, ten uz obsahuje kakao sam o sobe. A hrbolaty nebejvaj, jen se to testo musi odlezet, nejde z nej pect hnedka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY