Janulik03 já asi nepoznám rozdíl ![]()
Čas vánoční...
Janulik03 já měla jen formu na muffiny a taky jsem ji vyhodila. Je mi to nesympatické, protivné na dotek a v jiných materiálech je výsledek lepší a chutnější.
711990 no vzhledem k tomu, jak to děti opatlají ze všech stran, mi to přijde jedno. (Ale já reagovala na styl komunikace
)
No mně tvůj styl komunikace taky vadí. Hlavně když vedu s někým diskuzi, ty do toho vpadneš a začneš mě poučovat, tak se potom nediv. A děláš to opakovaně.
Evaeva presne ako píše Pinot Noir
Garfie Dekuji mockrat
. Vcera jsem ho hledala 15 minut bez uspechu.
Evaeva ja taky peceni v silikonu rada nemam, ale spis proto, ze tomu vysledku chybi ta opecena kurka, kterou to bezne ma z kovu/skla, ktere se dokaze rozpalit.
Ale muffiny jsem pro dite pekla jen v silikonovych kosickach, odpadlo tim crcani s papirem, nalepenym na muffinu, se kterym si dite neumelo poradit. Muffiny na taliri byly z toho silikonu ready to eat
ted se uz mlade bavi tim, ze sklada papirove kosicky do kovove formy, takze bych uz se silikonem neuspela
Za mě je divné, když se do rozemletých sušenek, které už tak obsahují milion tuku, přidá další tuk, aby to drželo pohromadě, ale rozemleté lotusky ani piškoty mi do nepečených dortů zas tolik nevadí.
Připomnělo mi to zákusek z Marina keksu, ktere se lepily pudinkovym krémem dvou barev. Na konci se to sikmo rozkrajelo a bylo to strašně efektní.
Já jsem jednou koupila barevný košíčky v Pepcu...a měla jsem pak dokonce puntíkatý muffiny:D. Ale já to nepekla třeba 5 let, pro mě je muffin uplně jakože o ničem dezert i svačina, to je snad jediná buchta, u které si neřeknu "hmm ráda bych tady spráskala ještě tak pět kousků":D. Vím, že je x druhů, dává se tam těsto co do jiných buchet, ale ani racionální argumenty mi to nezmění asi.
Zuzuli já v silikonu dělám jen ty muffiny. Mám těch formiček asi třicet, takové menší. Brumíky jsem koupila normální, přecejen ta měkká forma se blbě přenáší a měli hezčí tvar. Ale většinou je z těch formiček nemůžu dostat, takže výsledkem je, že je skoro nedělám ![]()
Karja já jim taky nějak na chuť nepřišla a to dítě, které jí, dává přednost úhlednému plátku buchty před hroudou (jeho slova), takže už jsem je nepekla, ani nepamatuju.
Pinot Noir souhlasím s tebou, ani nemám ráda takové to sušenkové zdobení na dorty, že jakože pak dostaneš dort, k tomu pulku makronky a dva dílky kinderbuena:-D Je to divný.
Ale, ale ten lotuskuvej dort, jak tu jednou proběhl, jak se jen vrství lotusku se šlehačkou, to má výjimku:-D To jako když třeba není čas nebo chuť nebo někdo neumí péct, tak mi to přijde jako hodně dobrá alternativa, za málo snahy hodně muziky...
Karja mně to právě přijde praktické pro děti nějak sebou, ty krájené věci se víc rozpadají, mi přijde. Nalít do toho jde cokoliv. Dětem dělám banánové a ty teda nejím
ale druhé, co dělám, jsou s kakaem, kousky čokolády a nějakými bobulovinami a ty bych jedla furt ![]()
Karja já jednou dala na dort Orea. Konečně dort, který chutnal i švagrovi
Jinak mi to přijde hezké jen na efekt, takže dávat tam rozlámaná buena taky nechápu.
Pinot Noir já taky radši pláteček bábovky....:-D:-D. Naše holky to taky nemusí, vždycky to někde nakousnou a já to pak dojíždím, takže ochutnala jsem jich dost abych mohla mít už názor:D
Evaeva jako víš co, já snimvšechno, co se přede mně dá a není to ze špatných věcí, ale vždycky bych před muffinem dala přednost něčemu jinému;-)
Karja
já nesnáším věci z banánů, dělám je jen proto, abych spotřebovala ty jetější. Ale dětem to chutná. (Oni teda spráskají všechno)
Karja Já si přesně taky vždycky říkám, škoda, že ty lidi to těsto nenalili do formy na bábovku, dala bych si mnohem radši!
A ještě horší jsou cupcaky, jak to jako mám jíst?? ![]()
Aranel olížeš ten krém?
Tyhle krémy mi teda taky nechutnají, většinou je to jen máslo, mi přijde
Aranel No to je taky zhovadilost, ale nechtěla jsem tady v tomto vánočním vlákně pusobit až tolik negativně:-D
Já když se řekne muffin, tak se mi jako první vybaví malé kalhoty a větší pas
(takymám
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY