Garfie a jo... možná by šel i hutnej creme fraiche nebo ještě lépe gervais? ![]()
Čas vánoční...
RoSa taky delam podle tebe, klidne bez marcipanu, je vyborna.
Jen teda vzdycky chytne tskovy divny tvar v troube, slo by to upect v srncim hrbetu?
RoSa Jj, to možná zkusím...díky moc!
Crinkles se nám letos povedly 
Stromečky závidím,u nás je situace taková, že mi to ani není líto, protože takový stromek potřebuje místo Ája tady slapů po balicim papíru.
Teď jsem domluvila se ségrou a napru radši úsilí do pečení. Ona na vánoce nepeče, tak se to hodí.
Musíme pověsit jmelí, ale nám obří kus, co se musí rozdelapit a chystáme se na to už tři dny.
U nás sú dnes Vianočné remeselne trhy a moja mama tam išla predávať svoje výrobky upletene z papiera. Boli sme ju odviezť a kúpila som 2 vločky z drotika a koralok, keďže máme zlato-strieborný stromček, nemáme takých veľa.
Evaeva Dala bys osvědčený recept prosím?
Sweet Potato tentokrát jsem dělala tyto a přijdou mi zatím nejlepší. Já jsem teda dala napůl mléčnou napůl hořkou čokoládu, ale jsou dost sladké, příště dám jen tu hořkou.
Evaeva Děkuju. Já nějakézkoušela pár let zpátky, ale moc velký úspěch nesklidily.
Letos se plnění a vyklápění pracen ujal muž. Asi mu tato úloha zůstane. Obešlo se to zcela bez dramat.

Sweet Potato no to mi právě připomnělo, co jsem všechno tady s vámi zkousela. Ještě mi utkvěly ty plněné rohlíky od Dadoo, to taky u nás nikdo nechtěl. ale plnkou z nich plníme Ischelske a vosí úly, když tam nechci dávat syrová vejce ![]()
Zato ty medovnikove koule dělám pořád, akorát teda bez cukru v těstě, dávám jen med.
Sweet Potatojá vůbec nechápu ty pracnove traumata. ![]()
Letos už jedny mám a jedny ještě zvažuji.

Bacha na škrkny![]()
continuity plněné rohlíky myslíš svatomartinské? na ty pořád hledám ten recept, taky jsem je tenkrát dělala a byly dobrý
continuity mi to vyklápění taky moc nevyhovuje. Naštěstí pracny tu nikdo nejí ![]()
Crinkles se u nás jí, je to jediné čokoládové cukroví, co máme, tak možná proto. Úly plníme máslem, rumem, cukrem a pudinkem(?), syrová vejce nepoužíváme určitě.
continuity Medovníkové koule byl u nás největší propadák. Crinkles chci zkusit znova, ty chutnaly aspoň mně.
Sweet Potato u nás jede půlka rodiny v medu a karamelu, tak to fakt sedlo. Ale nikdy jsem tam nedala ten cukr a ani to dělat nebudu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY