JankaM jo jo, když byly v módě kalhoty s extra nízkým pasem, to byly muffiny všude, i na hubených ![]()
Čas vánoční...
Ha! U nas muffiny idú, teda len čokoládové a cupcaky milujem ja, jem to lyžičkou priamo z toho obalu
já taky radši bábovku než muffin - to těsto je vlastně dost podobný... teď jsem dostala pár muffinů od sousedky, a lámu je Ronýskovi do granulí, nechutná mi to...
Pinot Noir moje muffiny muffin nemají ![]()
Ty silikonové formy načichnou vždycky jarem a já to pak cítím v tom muffinu. Taky jsem je vyházela (a teď by se mi hodily do knihovny na tvoření:-)))
Garfie děti mi sežtaly ty ostříhané zbytky a žijí!
Náš hradní, výjimečně v prostoru, kam se běžně nechodí. Kdo pozná, v jaké pohádce si prostor zahrál, získává malé bezvýznamné plus.

dzizisketa Anděl páně?
Pinot Noir Aj mne napadol Anděl páne.
Pinot Noir taky myslím ![]()
dzizisketa no jasně, tam přece visela ta Andula nebo jek se jmenovala ![]()
Samantha a chtěl do do náruče David Švehlík.
Samantha Dorotka! A hrabe ji chytil a pak hodil na zem, ze je moc tezka ![]()
Přesně tak, Anděl Páně první díl.
Tak my už máme nazdobeno. Zatím jsme jenom mínus jedna ozdoba![]()

Sweet Potato To je bomba, představ si v něčem takovém přijít na vánoční večírek! ![]()
Jinak já muffiny taky nemám ráda, ale pro děti na svačinu při přijdou praktické.
A prosím vás, ty miništoly....kdo to tu vyzkoušel a má nějaký dobrý recept, ideálně bez kynutí a marcipánu?
monis krásnej
RoSa Děkuju, zapomněla jsem dodat, že tvaroh je taky problém. :-( V nejhorším bych se mohla vybičovat a udělat domácí, ale kdyby ti šlo bez, bylo by to lepší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY