Karja buď v klidu, já loni dělala ty malinové kuličky, co tu taky proběhly a byly taky hnusný, vyloženě škoda těch lyo malin. Letos jsem se na experimenty vykašlala a nejvíc se stejně těším na osvědčené marokánky.
Čas vánoční...
Pinot Noir no jo, sto lidí sto chutí
monisNo jsem proste..... Naštěstí ty maliny byly levný, ale ta mandlová mouka do těch práce moc ne a ještě mi ji 900g zbývá. Nevim co s tím, makronky fakt péct nebudu.
Karja já plánuju ty malinová nepečená, takže barva by mohla být ok
Pinot NoirJá jsem taky na klasiku a nejlíp na návštěvě:D
jooo! davajky, nejlepší cukroví:-)
Evaevanepečené má to těsto moc pěknou barvu
Jsem tým "pracny", teda u nás vždycky "pracky". No ale uznávám, že 3 kg jsou dost, i když se dělí do 4 rodin. Nicméně táta mě ujistil, že vyhazovat se určitě nebudou.
Karja prosim tě, já už našla recept na hnízda s karamelem a chystám se je zkusit
Loni jsem ještě dělala kokosky a byly moc dobré, ale už si nepamatuju, co to bylo za recept ![]()

MPLeeOoo, tak uvidíme. Ale když už budu patlat hnízda, tak asi klasiku. To je jediné cukroví, co můj muž chce, tak jako nacpat mu tam slanej karamel, to nemůžu:D
Zkysl mi rozkvas na vánočku, vůbec nevím proč.![]()
Tak jsem se šla odreagovat něčím, co nezahubím ani nepřipálím.

Já, co peču, tak to potom skoro nejim
. Vloni jsem měla 80 úlů a nesnedla ani jeden. Ale jim cukroví, co peče máma - linecké, ořechy, išilské a podvodnice.
Karja mandlovou mouku můžeš dát místo ořechů do vanilkových rohlíku a dělám z ní taky bílé vosí úly. Tam dávám trochu piškot,ať to není tak tučné, ale funguje to dobře.
Ty ovesné malinové kuličky dítě dělalo dítě jednu dobu tak jednou, dvakrát do měsíce. Jsem ji i nechala, jak jsou tam ty vločky, kafe má kvůli tlaku dovolené.
olte to bych radsi pekla rovnou plněné ořechy, tam to plnění dává trochu smysl
tak já nepotřebuju, aby mi cukroví dávalo smysl, mně stačí, že nám takhle chutná
olte A nejsou to spíš takové jakože rohlíčky, prostě jiný recept než klasická ořechová pracna? To dělá moje mamka. Ja taky nám v plánu takový recept na kokosové ořechy, formiček mám málo, tak to budu dávat do pracnovych, ale já mám fakt úplně pidi ty pracbive formy.
ty pracnové formičky mám taky hodně malé... recept nevím, pekla už to moje maminka a vždy jsme romu říkali pracny, jsou s ořechama
olte však jo, jenom, ze ty ořechy máj na tu náplň ten vypuklej tvar
Jinak na pracny meli uplne genialni kořeni v sonnentoru, nejvic v takovy ty rade svatý hildegard, to pak zrušili celou tu řadu, nástupce byl trochu jinej, ale taky šel a včera jsem se po tom ptala přímo v prodejně sonnentoru a už to zrušili úplně ![]()
Ještě k těm crinkles - já budu dělat citronové, ty nám kupodivu chutnají víc než kakaové.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY