A já léta tluču hřebíček v hmoždíři.
Čas vánoční...
continuity a ja ho melu v mlynku na koreni, mam jeden jen na tohle vanocni koreni.
continuity jj, to tloukla babička. Tohle byla taková dobra smes, ktera chutnala prave uplne stejne jak ty pracny od babičky

continuity Kokoska mletý hřebíček se dá i koupit. Já ho dávala do švédských perníčků

Sweet Potato Taky mám ráda pracny, jsou voňavý!
sada ozdob Jiřího Káry - bába pod kořenem, lahváčová špička... ![]()

Evaeva ja radši to koření čerstvě namleté, myslím, že to o moc víc voní.
Kokoska jo, to asi jo
Že se vracím k ponravám
Naše rohlíčky, mňam.
Pěkně prosím, nepečete/nepekly jste některá rozinková srdíčka? Maminka je pekla tak pred 30 lety. A já nemůžu najit recpt.
Děkuji.
černá káva delala je mamka meho byvaleho, tak pred 20 lety, strasne mi chutnaly, ale recept jsem nikde nanasla, tak kdybys uspela, dej vedet :)
(myslelal jsem, ze to neco nepeceneho)
taky bych poprosila - nemáte někdo recept na cukroví, které znám pod názvem povidloň? Pekla to tchyně, sever Moravy, bohužel už se nezeptám a je to jediné, co nám každý rok všem chybí. To, co nabízí internet pod tímto názvem je úplně něco jiého. Tohle bylo hodně vlašských ořechů a povidla, upekl se v vcelku celý váleček a po upečení se krájel na plátky.
baltikJe to pečené.
Evaeva ja radši to koření čerstvě namleté, myslím, že to o moc víc voní.
Taky mám raději koření čerstvě namleté. V mem případě roztlučené, dělám v hmoždíři. Ten efekt na chuti i vůni je obrovsky.

Pritom taká blbosť a ako sa na to musím usmievať
Janulik03 ty utěrky! super nápad! kam ty na to chodíš?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY