Máme vian.obliecky, aj vankúše, všetko sme to dostali. Aj pyzama. Lukáškovi každý rok kupujem jedno nové vianočné, on to miluje, aj Halowenske oblečenie, aj vianočné, teraz nosí len to.
Čas vánoční...
No je to takové vánoční, i když tohle je z covidoveho silvestra.

MPLee no tak, já si do něj dělám grog. Na Caro ke snídani je dost pidi
Mě se teda aktuálně dost líbí tohle. Villeroy Boch Winter glow. Naštěstí nemám místo čas ani peníze ![]()

continuity odstup, satane!
Říkal někdo vánoční kýč?
Já jsem si letos udělala radost povlečením, teď ho vydávám za vánoční a po zbytek roku bude lesní ![]()

Tak další nepovedené cukrovi. Ořechy, co se nemusí ani plnit, protože se mi povedly tak vypoukle, že vypadaji jak zrovna padlé ze stromu. I barva odpovida;-) Příští rok až napíšu tady, že nepeču, potvrďte mi to někdo, že to v mém případě fakt nemá smysl.
Karja Nic si z toho nedělej. Mě třeba z rasismu nikdo podezřívat nemůže

continuity tak ten si mi taky líbí.
Sweet Potato tak to mě ta sleva vyšla draho
Ještě nych moc chtěla sehnat hrnečky ze starslícj kolekcí...
občas je mívají na zalando lounge, vyjdou ještě o něco líp než s toh 30% slevou v potten...
Milujem vianočnú výzdobu. Mame dokonca aj červené čapice na stoličkách ![]()
Jediné čo nemám rada sú blikajuce svetielka . Teda nemáme deky, podusky ,ani oblečenie, ale inak mi to príde fajn, vymknúť sa z bežného chodu.
A teda nepodarili sa mi parížske rožky, uplne sa rozliali, takže máme sušienky.
Milujem vianočnú výzdobu. Mame dokonca aj červené čapice na stoličkách
Jediné čo nemám rada sú blikajuce svetielka . Teda nemáme deky, podusky ,ani oblečenie, ale inak mi to príde fajn, vymknúť sa z bežného chodu.
Hehe, blikajúce svetielka jsou prakticky můj jediný přínos k vánocům
Jsem zjistila, že na tom světelným řetězu kterým omotávám balkón, lze nastavit různý intervaly blikání... už to jede (ještě že spíme na druhý straně, jinak by mě z toho ranila mrtvice) ![]()
Já vůbec nechápu, jak si lidi můžou pověsit přes celý okna ty světelný blikající řetězy, ještě třeba fialový... a přitom s tím normálně existovat x dní. To na tom balkóně to mám omotaný přes zábradlí, takže když sedíš, tak to nevidíš (naštěstí)... ale žít s tím že mi v okně tj. do místnosti řve fialová se zlatou, proloženo třeba zelenou... a eště to bliká... to je na svěrací kazajku.
barbucha hlavně to blikání, to vůbec nechápu, jak můžou mít za okny![]()
barbucha tak nám blikaj sousedi naproti , hezky do oken na střídačku všechny barvy. Ale naštěstí to vypinaj docela brzo večer, třeba v 9
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY