Čas vánoční...

22. prosince 2016 19:51
Offline Makara
3667 příspěvků moje polička 18. prosince 2024 20:57

Luna moje kolegyně od pondělí střídá tematické topy a šaty a mě to přijde ... divné.

Teda přiznám se, že jednou  jsem si na  vánoční večírek u kamarádů půjčila vánoční mikinu od dcery.

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 18. prosince 2024 21:05

Luna veď to nie je povinné. V našej škole to nosí málokto, dnes môj pulover rozveselil aj pani kuchárky. 

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 18. prosince 2024 21:08

Sweet Potato zrovna dnes jsem přihodila do košíku bulvu celeru v akci, že na salát se bude hodit

Offline Garfie
28613 příspěvků moje polička 18. prosince 2024 22:20

Luna To není špatná pozice! 

letfenixa Jo, to ladění jen barvami se mi líbí moc. To působí i tak elegantně nebo slavnostně, svetry jsou prostě jen legrace, nejsou to moc "naše" Vánoce. 

Makara

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 18. prosince 2024 22:40

Ja jsem si na vánoční večírek, který byl na téma ,,vánoční barvy,, chtěla vzít ten mackany top z cosu, co vypada jak papír, a přidělat červenou mašli velkou. Ale možná bych nebyla dárek, jako spíš krabice 

Offline Garfie
28613 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 03:00

Karja Podle mě by to bylo cool, zkus to vyfotit! 

Já měla v plánu zkusit ty pytlíkový hvězdy, co tu vyrábíte, ale protože jsem nesehnala papírový pytlíky, ale zato jsem sehnala barevný alobal, vydolovala jsem z paměti alobalový hvězdy, co jsme vyráběli na základce. Ještě se chystám udělat stříbrnou z klasického alobalu a pak se rozhodnu, která je nejhečí!

Offline Janulik03
20377 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 07:23

Garfie ooo tie sme nerobili. Máš ich krásne 

Offline Fleur blogger
6865 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 08:07
Reakce na Luna:

Makara No u nas v tom teda vsichni chodi.Ja mezi nima vypadam jak profesor Snape.

​Svět potřebuje profesora Snapea, dobře děláš .

Mně se ty vánoční hadry dost protiví, znám to vlastně jen z přiblblých amerických filmů s vánoční tematikou, málokomu to sluší. Ale částečně jsem podlehla předloni společenskému tlaku, kdy účast na jednom vánočním večírku byla emočně vyděračsky podmíněna nějakým tím jakože vánočním ohozem (organizátorka to prý miluje). A protože kouzlo tkví v detailu, vyrazila jsem v černém a vzala jsem si malou brož ve tvaru vánočního stromku. Zadání splněno a ještě jsem si užívala pocit, že mezi těmi maškarami v červené a svinibrodské zeleni a všemi vytlemenými soby na hrudi jsem jediná elegantní .

Online Miru
17013 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 08:23

Fleur 

...mám to úplně stejně...

Offline Zuzuli
3847 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 08:29

Protoze jsem zatim nesehnala vanocni svetr dle mych predstav, ktery by nebyl z akrylu, ale z vlny, nosim ted denne aspon vanocni ponozky mam vanocni plamenaky, jezevciky, louskacky... a vanocni pyzamo

Offline Zuzuli
3847 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 08:32

Fleur a byt elegantni bylo cilem vanocniho vecirku? Nebo se pred vanoci uvolnit, naladit a nebrat se moc vazne?

vanocni obleceni neni povinne a nosit se fakt nemusi, uz vubec ne do prace, ale tohle s tematickym vecirkem me pobavilo

Offline Fleur blogger
6865 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 08:40

Zuzuli Nevím, co mělo být cílem vánočního večírku. Já se obecně moc vážně neberu, jsem schopna dost velké sebeironie, ale nepotřebuji být k tomu převlečená za vánočního skřítka . Uvolněná se cítím právě v tom, v čem chodím obvykle. 

Offline continuity
43545 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 08:45

U nás celý tým přišel o focení ve vánočních čepičkách. Zjistili jsme, že nám to nevadí. 

Offline viktorka_od splavu
49429 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 08:56

sila marketingu v primem prenosu

Offline notna
9522 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 09:24

Zuzuli Dá se uvolnit a vánočně naladit a nebrat se vážně i v černé. Vlastní zkušenost, jiné barvy moc nenosím.

Fleur pojala bych to podobně. Dresscode zásadně dodržuju, ale zároveň se chci líbit sama sobě. Vyřešila jsi to skvěle.

Offline Zuzuli
3847 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 09:36
Reakce na Fleur:

​Zadání splněno a ještě jsem si užívala pocit, že mezi těmi maškarami v červené a svinibrodské zeleni a všemi vytlemenými soby na hrudi jsem jediná elegantní .

​Jj, tohle zni velmi uvolnene a nevazne a rozhodne ne povysene 

Je mi jedno, v cem se kdo jak citi, ale vysmivat se lidem, co na tematicky vecirek prisli v tematickem obleceni, je bozi

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 10:11

Urobilo mi to radosť a je to s vianocnou tematikou. Boli sme včera na dielničkách v knižnici, boli pre širokú verejnosť.  Tak ja som si 2,5 hodiny lepila 'diamantové maľovanie ', malý zatiaľ vyrobil všetko, čo sa z ponukaneho dalo, sám si (!) išiel 2x na iné poschodie po pernicky, piekli tam čerstvé oblátky,  z každého zjedol po 5, punč sme mali. A väčšinu času sme tam boli sami.

Offline Sweet Potato
40623 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 10:25

letfenixa To je moc pěkné

Offline Len
2676 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 10:29

letfenixa To je krásný, takovej advent mám ráda. 

My jsme v neděli byli na dětským vánočním představení, synovi se to moc líbilo a pak jsme stihli i výstavu v Betlémské kapli, úplná idyla.

Offline brrr
12386 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 10:33

Fleur Mám červenobílé pruhované triko a zelené manšestráky, nosím to normálně, ale v případě nouze jsem ochotná to vydávat za vánoční oděv. Naštěstí v mojí bublině se na tyhle blbiny nehraje.