Luna moje kolegyně od pondělí střídá tematické topy a šaty a mě to přijde ... divné.
Teda přiznám se, že jednou jsem si na vánoční večírek u kamarádů půjčila vánoční mikinu od dcery.
Luna moje kolegyně od pondělí střídá tematické topy a šaty a mě to přijde ... divné.
Teda přiznám se, že jednou jsem si na vánoční večírek u kamarádů půjčila vánoční mikinu od dcery.
Luna veď to nie je povinné. V našej škole to nosí málokto, dnes môj pulover rozveselil aj pani kuchárky.
Sweet Potato zrovna dnes jsem přihodila do košíku bulvu celeru v akci, že na salát se bude hodit ![]()
Ja jsem si na vánoční večírek, který byl na téma ,,vánoční barvy,, chtěla vzít ten mackany top z cosu, co vypada jak papír, a přidělat červenou mašli velkou. Ale možná bych nebyla dárek, jako spíš krabice
Karja Podle mě by to bylo cool, zkus to vyfotit!
Já měla v plánu zkusit ty pytlíkový hvězdy, co tu vyrábíte, ale protože jsem nesehnala papírový pytlíky, ale zato jsem sehnala barevný alobal, vydolovala jsem z paměti alobalový hvězdy, co jsme vyráběli na základce. Ještě se chystám udělat stříbrnou z klasického alobalu a pak se rozhodnu, která je nejhečí! ![]()

Garfie ooo tie sme nerobili. Máš ich krásne
Makara No u nas v tom teda vsichni chodi.
Ja mezi nima vypadam jak profesor Snape.
Svět potřebuje profesora Snapea, dobře děláš
.
Mně se ty vánoční hadry dost protiví, znám to vlastně jen z přiblblých amerických filmů s vánoční tematikou, málokomu to sluší. Ale částečně jsem podlehla předloni společenskému tlaku, kdy účast na jednom vánočním večírku byla emočně vyděračsky podmíněna nějakým tím jakože vánočním ohozem (organizátorka to prý miluje). A protože kouzlo tkví v detailu, vyrazila jsem v černém a vzala jsem si malou brož ve tvaru vánočního stromku. Zadání splněno a ještě jsem si užívala pocit, že mezi těmi maškarami v červené a svinibrodské zeleni a všemi vytlemenými soby na hrudi jsem jediná elegantní
.
...mám to úplně stejně...![]()
Protoze jsem zatim nesehnala vanocni svetr dle mych predstav, ktery by nebyl z akrylu, ale z vlny, nosim ted denne aspon vanocni ponozky
mam vanocni plamenaky, jezevciky, louskacky... a vanocni pyzamo ![]()
Fleur a byt elegantni bylo cilem vanocniho vecirku? Nebo se pred vanoci uvolnit, naladit a nebrat se moc vazne? ![]()
vanocni obleceni neni povinne a nosit se fakt nemusi, uz vubec ne do prace, ale tohle s tematickym vecirkem me pobavilo
Zuzuli Nevím, co mělo být cílem vánočního večírku. Já se obecně moc vážně neberu, jsem schopna dost velké sebeironie, ale nepotřebuji být k tomu převlečená za vánočního skřítka
. Uvolněná se cítím právě v tom, v čem chodím obvykle.
U nás celý tým přišel o focení ve vánočních čepičkách. Zjistili jsme, že nám to nevadí. ![]()
sila marketingu v primem prenosu![]()
Zadání splněno a ještě jsem si užívala pocit, že mezi těmi maškarami v červené a svinibrodské zeleni a všemi vytlemenými soby na hrudi jsem jediná elegantní
.
Jj, tohle zni velmi uvolnene a nevazne a rozhodne ne povysene ![]()
Je mi jedno, v cem se kdo jak citi, ale vysmivat se lidem, co na tematicky vecirek prisli v tematickem obleceni, je bozi ![]()
Urobilo mi to radosť a je to s vianocnou tematikou. Boli sme včera na dielničkách v knižnici, boli pre širokú verejnosť. Tak ja som si 2,5 hodiny lepila 'diamantové maľovanie ', malý zatiaľ vyrobil všetko, čo sa z ponukaneho dalo, sám si (!) išiel 2x na iné poschodie po pernicky, piekli tam čerstvé oblátky, z každého zjedol po 5, punč sme mali. A väčšinu času sme tam boli sami.

letfenixa To je moc pěkné
letfenixa To je krásný, takovej advent mám ráda.
My jsme v neděli byli na dětským vánočním představení, synovi se to moc líbilo a pak jsme stihli i výstavu v Betlémské kapli, úplná idyla.![]()
Fleur Mám červenobílé pruhované triko a zelené manšestráky, nosím to normálně, ale v případě nouze jsem ochotná to vydávat za vánoční oděv. Naštěstí v mojí bublině se na tyhle blbiny nehraje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.