barbucha ale ono sa to blikanie dá vypnúť
Čas vánoční...
Mě se teda aktuálně dost líbí tohle. Villeroy Boch Winter glow. Naštěstí nemám místo čas ani peníze
Dekor hezký, ale nezdá se mi tvar ucha. Bude v ruce prokluzovat.
Já jsem měla nějaké zatmění a koupila jsem růžové ozdoby, ale fakt tři sady, včetně špice:-D. My jsme dlouho jeli v červené a slámě, byla jsem s tím moc spokojená, vloni jsme měli větší stromeček, přidala jsem hnědou, ta je taková neutrální, hodilo se to. Chyběla mi špice a nevím proč jsem sáhla v obchodě po té ružové a pak už to šlo....růžové hvězdy, růžové koule se třpytkami. Takový impulzivní nákup....
Karja mně se růžové ozdoby líbí
špička teda ne, tu nějak nemusím.
Karjarůžová s tou hnědou bude hezká. Měla kamarádka pár let zpět, růžová a tmavě hnědá s žlutými světýlky a bylo to moc hezke
Karja Růžový stromeček mívala moje ségra, je to moc hezké, neboj. Když to nepřeženeš působí to moc něžně.
Evaeva Přesně, ani kýč, ani elegantní! ![]()
Jinak já mám vánoční polštář ve tvaru hvězdy, bílý, vypadá na sedačce dost dobře. A vánoční trika mají děti taky, tyhle.
Ale protože do školy nosí uniformu, mají to tak na doma....

Karja Mívali jsme jednobarevné Vánoce a bylo to moc pěkný. Teď už máme bílé a stříbrné ozdoby na stromeček, ale stůl zdobíme do barev. A letos máme taky (staro)růžovou, prý je to letošní trend
Takže klid, budeš prudce in a jsem si jistá, že to bude moc pěkné.
andulka01 Tak děkuji, uvidíme, komplikace nastala, že jsem koupila stromek, co se nám nevejde do domu. Budeme řezat:-D. Já nemám příliš velké auto a furt jsem se zabývala tím, zda ho odvezu, že jsem na výšku stropů fakt zapomněla:D. Takže myslím, že tu růžovou špici ani nevyužiju, že ta se fakt nevejde a budeme vyrábět hvězdu:-D.-D.
Já jsem fakt moták no:-D
MPLee ja uz mam tech misek a taliru docela dost, letos jsem koupila uz jen ty kocky zaskodniky s vanocnim stromkem.
Já taky. A nevím, kam jsem je založila. ![]()
Sweet Potato to je ovšem chyba! Fatální chyba! Tak třeba se teď po stížnosti najdou - to víš, kočky!
Karja mně vozí stromek zeť, každý rok říkám, že MALEJ, mistře, malej! Tak letos to je kolohnát, jsem taly zvědavá, jestli se vejde.
Sweet Potato a ten, co jsem chtěla, už nemaj
Mne se to vanocni nadobi strasne libi a talir s kockami jsem si malem koupila, ale ustala jsem to! Neumela bych to extra nadobi cely rok skladovat, nemam na to povahu. Podobne tam s textiliemi, akorat vanocni ubrus jsem poridila. A mame mraky ozdob, tech sklenenych ceskych. A do toho spousty ozdob, co deti vyrabely ve skolce a tak.
A dnes jsem si poridila vanocni masli do vlasu. Velkou. Cervenou. Sametovou. Rikam si sranda sranda, z hecu na Vanoce, ale ve skutecnosti se tetelim blahem a ve 40 si plnim svuj detsky sen (strihali me na kluka, no)![]()

Dnes som mala vianočný pulover v škole (Snoopy) a v piatok si chcem dať vianočné šaty- tmavozeleny flanel s červeným pasikom.
Tradice se mají dodržovat. Takže se nám rok s rokem sešel a já tradičně nemůžu najít recept na úžasný kapří salát od Pinot Noir
Edit: už jsem ho našla!
Ta mnou proklínaná nová ajfouní aktualizace umí vyhledávat v textu na fotkách!
letfenixaA já nemám nic, co by jakkoliv připomínalo vánoční oblečení.![]()
ale teda nepřijde mi to jako problém
Makara No u nas v tom teda vsichni chodi.
Ja mezi nima vypadam jak profesor Snape.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY