Čas vánoční...

22. prosince 2016 19:51
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. prosince 2024 16:02

Jos tohle mi přijde jako racionální přístup. Ale cítit se na takovém večírku jako něco víc než přítomný banán, když já jsem v civilu, je zvláštní. Já bych si na večírek v tomto tématu vzala zelené šaty, které mám, nebo prostě pořídila jen nějaký doplněk. Ale oceňuju, když si s tím někdo dá tu práci.

Offline MP Marge
6910 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 16:14

Jos Ja myslim, ze tady vubec nejde o to, jestli se nekdo rozhodne na akci nejit, nebo tam prijit v civilu. 

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 16:24

ja sla na nasi firemni oslavu (v berlinskem klubu) v kostymu a s vyraznym glitrovym makeupem i kdyz vylozene party dresscode nebyl vyzadovan :D 

proste mi to prislo jako super prilezitost pro trochu extravangance.

(a nebyla jsem uplne sama)

Offline Sweet Potato
40623 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 16:31

Já jsem kostýmový fanda. Ale chápu i nechuť k nim. A takové ty kompromisy "neutrální outfit + vánoční brož/náušnice/něco chápu a i cením. Lepší, než když na sebe někdo s odporem narve vánoční svetr a okázale trpí. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 19. prosince 2024 16:39

Sweet Potato

U nás se taky v posledních adventních dnech chodí ve vánočním ladění.

Já teda ale pořád nevím, co jsou vánoční barvy. Jestli ta anglosaska cesminova zeleno červená nebo jestli ladovska zimní bílá a modrá, takže asi je nakonec jedno, kdo co má, prohlásí to za vánoční. Takže já mám červenou vánoční šišku, kolega má modrého vánočního koně a jedna kolegyně chodi ve vánoční černé barvě.

No a taky se u nás objevilo po lyžování hodně vánočních sáder. 

Online Tabea
8237 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 16:44
Reakce na Pinot Noir:

Kokoska však tě nikdo nenutí to nosit. Ale to pohrdání těmi, koho to třeba baví... No, nevím. Jsou lidi, kteří by v životě nešli na maškarní, a lidi, kteří to milují a dokonce jim ani nevadí, že tam nevypadají elegantně a oduševněle. Neznamená to ale, že ti první jsou lepší. 

​teď jsem si vzpomněla na jednoho místního trenéra tenisu. Ten chodí na tréninky oblečený v různých kostýmech, nebo třeba v tutu a boa. Četla jsem s ním rozhovor a právě tam říkal, že doba maškarních (tady se tomu říká Fasching a dost tím někteří lidi žijou) je pro něj hrůza, že na maškarní akci by nikdy nešel. 

Online Černá kočka
1781 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 17:53

Mha Vánocni sadru mame v rodine take, doufam, ze zustane tento rok u jedne.

Offline Mha
příspěvků moje polička 19. prosince 2024 17:57

Černá kočka

JJedna stačí! 

Doufám, že je správně ozdobená flitry a světélky? Nebo aspoň sobíky? 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 18:07

Lilly_Ku ja miluju oblikat se na vanocni vecirky nejak specialne!  Letos to teda dopadlo tak, ze ne skoro nikdo nepoznal

Offline Sweet Potato
40623 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 18:18

Mha Modrá a bílá, to je pro mne ruská Sněhurečka, ta od Dědušky Moroza, ani nevím proč.

Online Černá kočka
1781 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 18:30

Mha Je to sadra zvana fotbalova, na flitriky neni pro same vlajky fotbalovych klubu misto.

Offline Mha
příspěvků moje polička 19. prosince 2024 18:34

Sweet Potato

No fakt, je modrobila. Ale Děd Mráz je červenobilý, takže dohromady národní barvy.

Takže česká vánoční barva  by mohla být třeba zlatá? Jako hvězdy nad  Betlemem, ne? Nebo zelená jako stromeček

Offline Mha
příspěvků moje polička 19. prosince 2024 18:35

Černá kočka

A Baník, Baník máte? A mohla bych ho vidět? 

Online letfenixa
10931 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 18:36

Janulik03 je to super a dokonca odpovedal na otázky knihovničiek

A dnes sme vyrazili do mesta obzrieť svetielka, na horúci nápoj do kaviarne, kde poďakoval casnicke a pred mestskym uradom nejaky trubkovy quartet hral koledy a ja som slzila.

žluťásek sneh v knižnici vyzerá výborne

Offline Janulik03
20377 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 18:45

letfenixa už je to parťák

Offline dzizisketa
9024 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 18:57

Mha 

Vánoční večírky bývají pořád v advetní době, takže fialová

Offline Sweet Potato
40623 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 19:04

Mha Bílou, mistře, bílou!

Offline Fleur blogger
6865 příspěvků moje polička 19. prosince 2024 19:06
Reakce na Pinot Noir:

Kokoska však tě nikdo nenutí to nosit. Ale to pohrdání těmi, koho to třeba baví... No, nevím. Jsou lidi, kteří by v životě nešli na maškarní, a lidi, kteří to milují a dokonce jim ani nevadí, že tam nevypadají elegantně a oduševněle. Neznamená to ale, že ti první jsou lepší. 

​Zjevně jsem tuto debatu rozpoutala já, takže si dovolím ještě jednou zareagovat.

Nad nikoho se nepovyšuju; nepohrdám těmi, kdo holdují převlekům (vánočním i jiným); prostě jsem jen chtěla vyjádřit, že k nim nepatřím a vánoční atmosféru pro mě tyhle oděvní kousky prostě nedělají.

A jistá míra expresivity, již jsem přitom uplatnila, souvisí s mým způsobem vyjadřování; vulgární jsem, doufám, na zdejší poměry nebyla.

Offline Mha
příspěvků moje polička 19. prosince 2024 19:25

dzizisketa Sweet Potato

Tak mi přijde, že vlastně by bylo jednodušší hledat barvu, která vánoční není.

Offline Sedmá z devíti
příspěvků moje polička 19. prosince 2024 19:36

Fleur Ok, maškaro.