Chaloupka vytuněná kočičím stelivem, diky za tip Garfie
ta je super!
musim taky vystrachat chalopuku,ale svetylka asi az pristi rok a u nasich se poptat po stelivu.![]()
Chaloupka vytuněná kočičím stelivem, diky za tip Garfie
ta je super!
musim taky vystrachat chalopuku,ale svetylka asi az pristi rok a u nasich se poptat po stelivu.![]()
RoSa silagel, bez přidané vůně, myslím stačí co nejlevnější. Teď jsem celej pytel vysypala do popelnice, naši kočičáci se toho báli.
Renusatko dík! a kterou značku? koukám, že v tomhle jsou modrý krystalky...

RoSaUrčitě nejsou ve všech. Koukla bych na něco v obchodě, spíš podle ceny a buď to z toho vybrat nebo jsou i jen úplně bez barevných krystalků
RoSa Když to musíš kupovat, tak si rovnou kip dekorační písek. Ten kockolit je snad jen takové to "co dům dal" Teda aspoň jsem to tak pochopila ![]()
notna barvenej písek a štěrk doma mám, bílej, stříbrnej, zlatej... ale tohle mi připadalo pěkný tak nějak jinak, no...
RoSa Aha, tak to mě nenapadlo.
continuity Tvoje starší vypadá jak já, když jsem byla malá :)
Máš krásné holčičky ![]()
Ota a Viki loni

nonemy děkuji. ![]()
Kdyby měl někdo zájem, naskladnili ryba-pro-becvu
bram dik, uz se mrskaj v kosiku
bram díky!
bram díky, objednáno![]()
bram Super, beru zelený.
Nemáte zač, já jsem to sem samozřejmě napsala až poté, co jsem sama objednala, nemůžu riskovat, že mi je vykoupíte :)
Moje babička měla foukanou ozdobu kapra v bronzové barvě, visel za hřbetní ploutev. Tento teda visí za ocas, což nemám moc ráda. Ale jinak super.
Kan Taky jsme nějakého takového měli.
Takova blbost z kiku, ale udelala mi radost.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.