Chacun à don goût. Team Jack Black.
Čas vánoční...
Zrovna dávají Elixír a Halíbela. Skvělí Abrhám a Šafránková.
Kdyby v prázdninách hrála místo Cameron Diaz jiná herečka, možná bych je zvládla dokoukat do konce. Já se v tom filmu přes ten její omlazený a upravený obličej nedokážu přenést, v kontrastu s Kate Winslet úplně bije do očí.
dzizisketa souhlasím, radši bych viděla jako pár Juda a Kate, ale snesu to právě kvůli Judovi, je tam božskej
. Hlavně v tom filmu zbožňuju ten domeček Kate na anglickém venkově, ten bych chtěla!
Jako malá jsem milovala pohádkový muzikál Veronika, co dávali o vánocích. Pamatujete to někdo? Kouzelné! (Teď už nemám odvahu se na to podívat.)
dzizisketa taky se kvůli Diaz nemohu na Prázdniny dívat.
Já Lásku nebeskou mám ráda. Všechny příběhy, a Hugh s Martine jsou top.
Z nových pohádek se mi líbí ta s Kotkem a Rambou. A pak jen kvůli Švehlíkovi Krakonoš a Anděl páně.
Jitka77 Ja jsem Chobotnice videla naposledy kdyz byly moje deti male, hrozne se jim to libilo a mne to prislo hrozne smutny! Nejvic prave ty Vanoce tam.
luciole Jé...Díky, já na to vzpomínám a nevěděla jsem, jak se to jmenovalo.
A úplně se mi některé scénky vryly do paměti (a to mi bylo tak 6 let)
A ano - taky nemám odvahu se na to teď podívat, i když jsem to na YouTube našla na první dobrou.
Rusalka po chobotnicích už nikdy nebude, co byla :-)))
Potrefenáhusa
Kdyby v prázdninách hrála místo Cameron Diaz jiná herečka, možná bych je zvládla dokoukat do konce. Já se v tom filmu přes ten její omlazený a upravený obličej nedokážu přenést, v kontrastu s Kate Winslet úplně bije do očí.
zas to tam dělá takovej dobrej kontrast mezi UK a USA
ten domeček v surrey je úplně nejvíc kouzelnej ![]()
vanilka Na Lásku nebeskou se dívám kvůli Alanovi Rickmanovi
a Liam je taky skvělý. A vždycky držím palce té Alanově kolegyni, aby přetrhla ten začarovaný kruh a vyšlo jí to s tím krasavcem i když vím jak to dopadne.
Prázdniny se mně líbí tak jak jsou a ještě jsem mívala rána Zatímco jsi spal se Sandrou Bullock, ale teď už jsem to dlouho neviděla.
Já jsem si přes různé zmínky třeba už lehce pozapomenutých filmů a pohádek vzpomněla na Jakubiskův seriál Teta /který možná trochu překvapivě vznikl na motivy švédského románu Frankensteinova teta/, ten jsem v dětství milovala, z dnešního pohledu už vidím, kolik tam bylo smutných a dojemných momentů, některé scény si pamatuju dodnes.
Kontrast je to dobrý,s tím souhlasím, ale ten její úsměv široký přes celé plátno ve mě asociuje Jokera z Batmana, nemůžu si pomoct.
Tolko rozprávok.
Na vianoce je pre mňa film Vianočné oplátky.
Starý slovenský film, ešte krojovany, kde sú krásne zachytené tradicia také tie klasické naše dedinské. Pripomina mi to detstvo, moji rodičia to tak mali, asi aj všetko, za nás už to bolo len málo a teraz už nič. Tak to vždy pozerám a hreje ma pri srdci.![]()
euridike ten jsem taky milovala. Ze slovenských pohádek ještě Perinbabu.
Dneska dávají O Janovi a podivuhodném příteli, tu můžu taky.
A zjistila jsem, že vůbec neznám Deváté srdce, které tu zmiňujete několikrát
.
Jako malá jsem milovala pohádkový muzikál Veronika, co dávali o vánocích. Pamatujete to někdo? Kouzelné! (Teď už nemám odvahu se na to podívat.)
já si na něj matně pamatuju![]()
Luna chobotnice jsou celý smutný odvždycky. Ty rozhadany rodiče, táta v karavanu, všechno se kazí ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY