Garfie Jestli máš kam, tak posuň. Kdybys nevěděla, co s nimi, ráda beru.
Čas vánoční...
eM to je bohovske ![]()
Garfie Ano prosím, posuň dále, kde udělá radost. Nicméně kdybys byla v Praze, nabídka na svařák je platná
Vzala jsem všem rybářům v rodině a úzkém kruhu kamarádů.
Garfie Tak to měli teda přidělat spíš na bříško? :D Jsem úplně marná, já v tom vidím rybu v udírně, ten vertikál tam je.
Kan na bříško, to by byla originální ozdoba ![]()
Mám tyhle rybky už po dědovi a taky visí za ocásek, tak možná je to nějaká technologická věc?
continuity ja prave objednavam kamosum talir z Rossnthalu a a dva mam pro sebe. Vemte mi nekdo kartu.
Candance Ale to není problém:-D Tak nestačilo by ti jenom vybrat denní limit?
Candance zabarko! Já mám talíře asi 4 a k tomu misku a 5 hrnku. ,
Kup si to, cela ta kolekce je boží, už 14 dní ze sýkorek piju kafe. Děti teď pečou vanilkové rohlíčky, tak akorát přemýšlím, ze jim vyndám talířek.
Garfie rada bych se zeptala, jestli je k těm rybkam přiložené nějaké vysvětlení, ze jde vlastně o benefiční výrobek. Dekuji
eM nadhera
continuity Pěkně prosim, jaké hrnečky mas se sýkorkami?
continuity Děkuju ????. Moc pěkné.
andulka01 Jasan, jestli dorazím, dám vědět!
Sweet Potato Tak já uvidím, když v ten pátek přijedu, tak ji vezmu :-)
KonečněTady Dole na krabičce je toto:

Garfie Moc ráda tě uvidím, s rybou či bez ryby!
Dnes jsme museli jet na chalupu, zazimovat to tam a tak jsem si dovezla ozdoby. S tím, co jsem koupila už se začínám těšit. Jen bych potřebovala ty stromky tři
. Jeden s těma slamněnýma, jeden ten svůj vyladěný červeno bílý a potom teda klukům ty barvičky. Ale ty ozdoby jsou opravdu nezapomenutelné.
Vánoce v džungli

Chemický stromeček děkuje všem za obdiv.
Obzvlášť mirajo , která rozklíčovala špičku. ![]()
eM No počkej, to mě přeceňuješ
Korona jsou pipety? A ten zbytek, nejde mi to zvětšit, trychtýř? filtrační papír?
mirajo jo, to je filtrační nalevka. A špička stromečku jsou špičky na pipety. Takovej vtipek pro insidery...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY