U nás proběhla Božena Linecká

U nás proběhla Božena Linecká

continuity Ono těch skulptur a plastik proběhlo víc, než mi bylo dovoleno začít vykrajovat![]()
mirajo bud rada, ze ti to testo nesezrali, ja to casto musela urputne branit!
Kokoska posledně jsem musela kluka už od vykrajování perníčků vyhodit, bála jsem se, že se poblije, kolik těsta sežral!
Garfie moc dekuji, info je fajn, už jsem objednala několik kusů
Pinot Noir moji jsou hrozně ukáznění, ochutnávají všechno, ale jakmile je tam vejce, zakazuju a oni to kupodivu respektují. To já toho vždycky sežrala půlku a ochutnávám do teď. A před nimi se musím držet![]()
Pinot Noir bože ja som tak rada, že tí naši vôbec neprišli na to, že sa dá jesť surové cesto ![]()
Evaeva To dělám podobně. Syrové vejce, salmoneloza, nesmíš. Jako malá jsem taky užírala![]()
Pinot Noir Evaeva Mrakoplas ja se teda pamatuju, jak jsme tim strasne stvali babicku, kdyz jsme ji to testo kradli pod rukama
Takze si nemam co stezovat. Stejne ty Vanoce byvaly nejlepsi, kdyz jeste byly deti doma. Ted to uz neni ono.
andulka01 Jasan, jestli dorazím, dám vědět!
Sweet Potato Tak já uvidím, když v ten pátek přijedu, tak ji vezmu :-)
hura hura, urcite dej vedet, rada se pridam
Kokoska jojo, jsou to svátky rodiny. Tobě ale dorůstají vnoučata, tak nesmutni.
mirajo bud rada, ze ti to testo nesezrali, ja to casto musela urputne branit!
Syrové těsto je totiž vždycky nejlepší! Ujídám i teď. Nejvíc teda piškotové![]()
Akorát perníkové mi nechutná.
Evaeva ale jo, s malyma je to fajn, ale uz to neni ono. Prijdou na chvili, to spolecne chystani a teseni maji doma. Vloni jsme spolu neco aspon pekli, letos se tak stridame v kaslich a rymach, ze se nejak posledni mesic ani moc nevidame. Snad az se ve stredu vratim od mamy, uz budu do Vanoc v Praze a neco vymyslime. Pokud do toho nehodi vidle covid, porad to krouzi kolem.
Kokoska naše máma bydlí blízko, takže často pečeme společně. Perníčky nám letos zhatila karanténa, ale na barvení snad dojde. Často přijde i druhá ségra, je to moc fajn.
eM a vedela bys, co jsou zac ty roztoky? Mam cukani poslat Vas stromecek rodicum chemikum v duchodu at potrapi mozkove bunky.
Ginger Pošli jim to.
Jsou to klasické indikátory - methylcerveň, methyloranž, fenolftalein, atd. Těch barev se docílí různou mírou kyselosti roztoku, ale to budou rodiče vědět.
eM diky moc, poslano.
Nevím, jestli letos napeču cukroví. Neumím si představit, že ho nebudem mít, ale nestíhám. Navíc říďa na naší základce vyhlásil týden volna před svátky stejně i bez Plagy ????♀️. Příští týden už jdu do práce a po odpolednách budu vařit a uklízet pro posádku, co zůstává v izolaci. Ale. Donutila jsem drahýho pověsit papírovou hvězdu do okna, na cestě mám (pozdě, ale přece) andílky z blackfriday Nordicnest

a protože už nestíhám motat ani zdobit věnce, vyřešila jsem to letos a provždy takto:

.
Mám zaděláno na vánočku od Maršálka, v předstihu posloucháme Sufjana Stevense nebo trochu jinou verzi Carol of the Bells a to mi/nám doma m adventu celkem stačí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.