Čas vánoční...

22. prosince 2016 19:51
Offline continuity
43547 příspěvků moje polička 11. prosince 2025 12:59

DruIto jo, ale ten ví, že na konci bude dárek. Zoufalé dítě s ponožkami v ruce to neví. 

Já jsem jednou dělala tyhle hádanky v adventním kalendáři. (Měla jsem malinkate okýnka a nic se tam nevešlo). Ale tak to byla hra, mělo to nějaké pravidla a očekávání a když se jim hledat nechtělo, tak jsem hodně napovídala. 

A pod strom by mi to přišlo už moc. 

Offline Lenka22
2674 příspěvků moje polička 11. prosince 2025 13:16

barbucha nemůžeš mě inspirovat, jakou košili pro milostpána? Já jsem letos nenarazila na nic, co by me oslovilo. Nemyslím oblekovou...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. prosince 2025 14:05

DruI jo, míra a styl je důležitá.

Já nejsem ani proti takovým těm vtipům, když dáš něco drobného vysněného do krabice od bot, ale čeho je moc....

Offline Makara
3667 příspěvků moje polička 11. prosince 2025 15:18
Reakce na DruI:

continuity No ale zase, kdyby milovník únikových her dostal pod stromeček balíček s nápovědou a mohl si svůj dáreček postupně vyluštit a vystopovat, tak by mi to připadalo hezký :o)

​tohle jsme dětem udělali někdy v jejich +-5 letech a byly absolutně nadšené. Tehdy ještě neuměly číst, tak nápovědy byly kousky fotek z bytu. Další rok už věděly, že to nebyl Ježíšek, ale táta, tak si vyžádaly repete.

Velkým jsme pak třeba "poukaz na cestování" (=info, že budou peníze) předložili ve formě rozstříhané slepé mapy nebo příslib noťasu v nějaké šifře.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. prosince 2025 15:42

Makara to je hezký!

Já viděla, že někdo schovává advenťák. Každý den je ten pytlíček jinde.

Offline luciole
1234 příspěvků moje polička 11. prosince 2025 16:59

Ještě k těm františkům, ty klasický mají v drogerii Teta za 12,90.

https://www.tetadrogerie.cz/eshop/katalog/vonne-vanocni-frantisky-cerne-(5ks-sac)

Offline barbucha blogger
36073 příspěvků moje polička 11. prosince 2025 19:05
Reakce na Lenka22:

barbucha nemůžeš mě inspirovat, jakou košili pro milostpána? Já jsem letos nenarazila na nic, co by me oslovilo. Nemyslím oblekovou...

​Chtěla jsem manšestrovou, tahle mi přišla docela dobrá, k džínům a tak.

Offline Lenka22
2674 příspěvků moje polička 11. prosince 2025 19:25

barbucha ta je pěkná, co je to zač?

Offline barbucha blogger
36073 příspěvků moje polička 11. prosince 2025 19:29
Offline Lenka22
2674 příspěvků moje polička 11. prosince 2025 19:50

barbucha díky, mrknu po něčem takovým.

Offline Janulik03
20377 příspěvků moje polička 11. prosince 2025 22:37

barbucha Lenka22 včera bola v obchode jedna pani, pozerala niečo mužovi a vravela že on nosí zásadne len karovane košele. A že jej známa to okomentovala, že karovana košeľa, znamená že je muž neškodný. Tak to len tak, no 

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 11. prosince 2025 23:07

Janulik03 Hahahahahaha. Sambo jeden čas nosil jen flanelky, my jsme se mu doma se segrou děsně smály, jakože kdo mladej nosí flanelky. No a pak byly volby a ty flanelky se díky budoucímu prezidentovi na čas docela zpopularizovaly a on nám říká "no, tak jste se dosmály co?". To ještě kdyby věděl o té neškodnosti....Ale ted už je nenosí, podle mě ale jen kvuli tomu, že je donosil a ted neví, kde si je koupit...a já mu s tim pomáhat teda nebudu:D

Offline barbucha blogger
36073 příspěvků moje polička 12. prosince 2025 09:47

Janulik03 

Jedna pani povídala...

Offline 1010
219 příspěvků moje polička 12. prosince 2025 10:20

Garfie Já půjdu asi proti proudu, rodiče mi jednou něco podobného taky udělali, byl to myslím mobil zabalený ve svetru, a nemám na to špatnou vzpomínku, mně se ten nápad naopak líbí, udělat z toho trochu hru Jen se to nesmí moc vyhrotit, jak se teda v té historce bohužel stalo, a jak se může stát dost jednoduše. 

Offline notna
9522 příspěvků moje polička 12. prosince 2025 10:20

Karja Kostkované flanelky byly v kurzu ještě před volbama. To nosili všichni ti fousatí hipstři s vyzorem dřevorubce. Prezident je rozšířili mezi ostatní lid. Ten tvůj sambo bude víc trendy než myslíš :-)

Online Sweet Potato
40623 příspěvků moje polička 12. prosince 2025 10:28

A kde se kupujou flanelky? Jako že fakt flanelky, ne nějaké něco jako?

Offline olte
764 příspěvků moje polička 12. prosince 2025 10:33
Reakce na 1010:

Garfie Já půjdu asi proti proudu, rodiče mi jednou něco podobného taky udělali, byl to myslím mobil zabalený ve svetru, a nemám na to špatnou vzpomínku, mně se ten nápad naopak líbí, udělat z toho trochu hru Jen se to nesmí moc vyhrotit, jak se teda v té historce bohužel stalo, a jak se může stát dost jednoduše. 

​ano, jsou to potom vtipné historkynetřeba ty vánoce brat zase tak smrtelněvl vážně

Offline notna
9522 příspěvků moje polička 12. prosince 2025 10:37

1010 U nás jsou tyhle akce taky zdrojem zábavy, když už někdo něco obdobného vymysli. Ono to je jednou za čas. A když se to nepovede, tak je to později zdrojem vtipných historek, které postupem času bobtnají a můžou se pak jevit jako rodinné peklo. Ale naštěstí se tomu všichni smějeme. Nevypadá, že má někdo újmu. Doufám teda.

Offline continuity
43547 příspěvků moje polička 12. prosince 2025 11:27

1010

právě to nemáš moc pod kontrolou. Emoce jedou. Já jsem v některých věcech pro dodržování tech tradic, kdy to jede podle jízdního řádu. Dost to eliminuje různé třecí plochy a skobrtnuti. 

Každopádně nemusím mít křišťálovou kouli, abych odhadla, zabalit elektroniku pro starší mezi oblečení by znamenalo, že na ní budu řvát úplně stejně: tak si to konečně vyzkoušej! A mladší má radost i z toho svetru, tak proč ji to řešení přerušovat. 

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 12. prosince 2025 11:28