Čas vánoční...

22. prosince 2016 19:51
Online Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 10. prosince 2025 00:36

Tak jsem nakonec spíchla pár hvězd. Neměla jsem to letos v plánu, tak nemám ty drátěné kostry, ale chřipková situace u nás si vyžádala nějaké klidové aktivity, tak jsem to zkusila bez nich. No, je to s těmi kostrami jednodušší, toto je dost piplačka, hlavně vymyslet, jak to navléct jedním tahem bez navazování drátku. 

Online Miru
17013 příspěvků moje polička 10. prosince 2025 03:36

Pinot Noir 

...jsou krásné!

A ta bílá a modrá úplně kouzelné...

Offline Myrtila
5420 příspěvků moje polička 10. prosince 2025 05:44

Pinot Noir Teda, ty jsou, zvlášť ta bílá, jsko sněhová vločka!

Offline baltik
4992 příspěvků moje polička 10. prosince 2025 07:38

continuity Makara aha, porcelan me nanapadl, ja jsem pouzila tu sklenenou podlozku a praskla :) 

Offline baltik
4992 příspěvků moje polička 10. prosince 2025 07:44
Offline Janulik03
20377 příspěvků moje polička 10. prosince 2025 08:07

Pinot Noir tak tie sú dokonalé. Mohla by si chodiť predávať na trhy .

Stále sa k nim vraciam, stále sú krajšie a krajšie

Offline Samantha
3300 příspěvků moje polička 10. prosince 2025 08:09
Reakce na monis:

baltik hlavne nedavat frantiska na plastovy parapet. Neptej se, jak to vim

​ano, ani podložka ze skla nezafungovala

to byl před lety druhý a poslední František, který byl v mé domácnosti zapálen

Online Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 10. prosince 2025 08:10

Samantha ani porcelánový hrnek nestačí 

Offline continuity
43547 příspěvků moje polička 10. prosince 2025 08:14

Potrefenáhusa prasknul ti porcelan?

Já jsem to nikdy nezkousela, mám keramický svícen, na který jsem to davala, (ale nevím, kde je teď). Ale porcelán se vypaluje při vysokých teplotách. 

Online Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 10. prosince 2025 08:27

continuity asi to byla jen keramika, každopádně prasknul a ještě to propálilo ten plastovej parapet pod tím

ted nam tu zrovna hoří v kamenný (nebo co to je) aromalampe za ohradkou na krbu, loni ho starší dítě vzalo do ruky, a to bylo strašný taky hodně, obří puchýře přes všechny prsty 

Offline Muslik
581 příspěvků moje polička 10. prosince 2025 08:44

Zuzuli Moje řeč! Mam to zcela shodne. V me stávající rodině dostává jen dcera (dospelym Ježíšek přece dárky nenosí), ze strany mých rodičů to taky funguje, jen symetrii narusuje tchyně, která proste dávat musí a jeste si musím sama vymyslet co já a muz od ní máme chtít. Když to zoufale vymyslím, aspoň třeba kvalitni kosmetiku, tak stejně koupi něco jiného, nějaký kosmetický shit - pardon. Takze je to akorát k nastvani a ja budu 23. prosince pro ni shánět na poslední chvíli cokoli, jen aby od nas něco měla, protože se to proste "musi".

Offline Tak Betty
6193 příspěvků moje polička 10. prosince 2025 09:29

Potrefenáhusa Hned jak se začlo psát o frantisku ,jsem si vzpomněla na tvoji holčičku , že ho vzala do ruky.

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 10. prosince 2025 10:00

Tak Betty Ano, mně tyto dvě poslední stránky uplně odradily i od svíček!

Offline Kokoska
35138 příspěvků moje polička 10. prosince 2025 10:11

Pinot Noir mas ty hvezdy krasne! Ja jsem to zkousela s dratky nejak predloni, ale byl k tomu navod. A stejne jsem to nemela tak pekne. V pondeli jsem hlidala deti a meli jsme ty pevne kostry, kupodivu je to moc bavilo. Myslela jsem, ze to vzdaji po dvou paprscich, ale kazdy udelal dve hvezdy uplne sam, jen jsem jim klestickama ohnula konce dratku. S dalsima jsem trochu pomahala, ale zvladli jsme pro kazdeho 4, budou mit samozrejme vsechno na stromecku.

Offline continuity
43547 příspěvků moje polička 10. prosince 2025 10:18

Pinot Noirkrásný dala jsem si za cíl se to naučit, ale prozatím mám akorát zkluz se vším. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 10. prosince 2025 10:44

Klara Já už jsem tu asi psala, jak jsme se ségrou od "babičky" z tátovy strany dostaly prošlou bonboniéru, kde ještě část bonbonů chyběla. On byl táta nemilovaný dítě, a ten nevztah se promítnul i na jeho děti. Na druhou stranu babička z mamčiny strany si sice schovávala hezký cukroví, co jí udělala teta, pro sebe a nám dala opatlaný kolečko nalepený na prasátko, který s velkým sebezapřením vyrobila ona, ale měla nás fakt ráda, takže to bylo jedno.

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 10. prosince 2025 11:13

Sweet Potato před/poslední adventní sobotu bývá na Náplavce "Matějovy františky". Jsou z lipového dřeva a pravého kadidla. A jsou velice rychle vyprodané.
Celkem rychle odhořívaj, ale voní parádně

Online Sweet Potato
40623 příspěvků moje polička 10. prosince 2025 11:17

Děkuju sestrám františkánkám za tipy.

Online Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 10. prosince 2025 11:29
Offline Garfie
28613 příspěvků moje polička 10. prosince 2025 11:47

Pinot Noir Ty jsou ale opravdu nádherný!

Jinak teda já františky nepoužívám, ale stejně jsem do teď žila v domnění, že musí být na plotně. :-) 

Asi že je mám ve stejném ranku jako purpuru a že tiše a ochotně purpura na plotně.....